איך שהזמן עובר...
זו לא הודעה נוסטלגית. איך שהזמן עובר מתחוורת לי העובדה שנשארו לי לבערך עוד כ20 קורסים פחות או יותר שבהם אשב על קצה מושבי, ואחכה לציון הבחינות... כפי שאני רואה את המצב, אם זה ימשיך כך. באמת כדאי שאשתתף בקורס: התנסות בעבודה מעשית בפסיכולוגיה , כדי שאני אלמד להכיר את המקום טוב טוב לפני שיאשפזו אותי שם....
אתם יודעים להכיר את הסביבה טוב טוב לפני שהפסיכיאטר יגיד ... "לא זו לא קונספירציה נגדך!, לוקח זמן לבדוק את המבחנים, את לא מחקר התנהגותי של סטודנטים לפסיכולוגיה קלינית לתואר שני המנסים לבסס את המאסטר שלהם על התנהגויות במצבי חוסר וודאות, שום מחקר ניסוי לא נעשה עליך, זה לא אתי! , ולא נהוג יותר!!!, ציוניך התעכבו כנראה בגלל תקלות שונות אקראיות, לא במעין מטרת על להביאך לאיבוד השפיות על מנת לעשות תיאור מקרה על גבול הפסיכופתולוגיה... אין כל סיבה שירדפו אותך התקליטים מהמרכזיות הקוליות של קול האו"פ, הם לא מאיימים על שלמותך כאדם ולא משרים עליך מתח, אין סיבה... באמת שאין!" ולי רק נותר לומר... אההההההההההההההההההההההההההההה! תנו לי כבר לשמוע: "ציונך בקורס: אישיות תיאוריה ומחקר שהתקיים בתאריך... ... ... הוא..." ולא עוד: "ציון בחינת הגמר עדיין לא רשום במחשב"... עידן טכנולוגי באחוריים שלי
אוף
זו לא הודעה נוסטלגית. איך שהזמן עובר מתחוורת לי העובדה שנשארו לי לבערך עוד כ20 קורסים פחות או יותר שבהם אשב על קצה מושבי, ואחכה לציון הבחינות... כפי שאני רואה את המצב, אם זה ימשיך כך. באמת כדאי שאשתתף בקורס: התנסות בעבודה מעשית בפסיכולוגיה , כדי שאני אלמד להכיר את המקום טוב טוב לפני שיאשפזו אותי שם....