איך שהזמן עובר...

krnleaf

New member
איך שהזמן עובר...

זו לא הודעה נוסטלגית. איך שהזמן עובר מתחוורת לי העובדה שנשארו לי לבערך עוד כ20 קורסים פחות או יותר שבהם אשב על קצה מושבי, ואחכה לציון הבחינות... כפי שאני רואה את המצב, אם זה ימשיך כך. באמת כדאי שאשתתף בקורס: התנסות בעבודה מעשית בפסיכולוגיה , כדי שאני אלמד להכיר את המקום טוב טוב לפני שיאשפזו אותי שם....
אתם יודעים להכיר את הסביבה טוב טוב לפני שהפסיכיאטר יגיד ... "לא זו לא קונספירציה נגדך!, לוקח זמן לבדוק את המבחנים, את לא מחקר התנהגותי של סטודנטים לפסיכולוגיה קלינית לתואר שני המנסים לבסס את המאסטר שלהם על התנהגויות במצבי חוסר וודאות, שום מחקר ניסוי לא נעשה עליך, זה לא אתי! , ולא נהוג יותר!!!, ציוניך התעכבו כנראה בגלל תקלות שונות אקראיות, לא במעין מטרת על להביאך לאיבוד השפיות על מנת לעשות תיאור מקרה על גבול הפסיכופתולוגיה... אין כל סיבה שירדפו אותך התקליטים מהמרכזיות הקוליות של קול האו"פ, הם לא מאיימים על שלמותך כאדם ולא משרים עליך מתח, אין סיבה... באמת שאין!" ולי רק נותר לומר... אההההההההההההההההההההההההההההה! תנו לי כבר לשמוע: "ציונך בקורס: אישיות תיאוריה ומחקר שהתקיים בתאריך... ... ... הוא..." ולא עוד: "ציון בחינת הגמר עדיין לא רשום במחשב"... עידן טכנולוגי באחוריים שלי :( אוף

nogadr

New member
במועד הקיץ האחרון חיכינו..

יותר מדי זמן לציון במבחן בקורס מבחנים פסיכולוגיים, המבחן היה ב- 7.7 וקיבלנו ציון רק ב- 4.8 . היינו נורא במתח, רק כדי לגלות בסוף שקיבלנו ציון נמוך מדי בשביל להרגיש טוב אבל גבוה מדי מכדי לעשות מועד ב'. בקיצור, נדפקנו. נצטרך לעשות שיפורים בסוף התואר - נהדררררר! (מאוכזבת). נגה.

ציונים

אנחנו גילינו שעוד לפני שמתעדכן ציון המבחן מתעדכן הממוצע, זה דבר ממש בדוק ודי מוזר אבל זה בד"כ יום- יומיים לפני הציון במבחן. תבדקו בפעם הבאה ותראו .

sigmund frued

New member
בדקתי ו...

הממוצע פשוט לא מופיע איפה שהוא בד"כ נמצא..
משונה. (בדקתי בשאילתא...) מה שכן, אצלי תמיד יום-יומיים לפני שמופיע איזשהו ציון יש בשאילתא מין פס צהוב דק כזה, כמו זה שעליו נכתבות ההודעות החדשות ב"הודעות", שלא כתוב עליו כלום. אז אני יודעת שבקרוב אני אקבל תוצאות, אבל זה די מעצבן... לעוד מישהו זה קורה? זיגמונדה.

lilithmm

New member
בקשר לפס הצהוב

הפס בד"כ יותר דק אם הציון הוא ציון נכשל.

LOL

לא יודעת מה איתך, אבל אותי מה שהכי משגע זה לא "ציון בחינת הגמר עדיין אינו רשום במחשב" אלא הנאום השלם שמגיע לפני הציון שהוא שם שגורם ללב שלי לדפוק בעוצמה של פטיש 50 קילו... הרי מהמילה הראשונה (ציונך במקום ציון) כבר יודעים שיש ציון ואז עוברת שנה עד שהציון עצמו מגיע!!! "הפניה מתייחסת לקורס (אתנחתא) חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי ב' (טודודידו) ציונך בבחינה שהתקיימה בתאריך (אתנחתא) עשרים ואחת (אתנחתא) לאוגוסט (אתנחתא) אלפיים ושלוש (אתנחתא) הוא (אתנחתא) תשעים ושלוש (!!!!) פרטים מלאים נשלחו בדואר"

krnleaf

New member
lol הזדהותי

וואלה זה קרה לי כשחכיתי לציון בסטטיסטיקה א' שמעתי את כל ההקדמה הייתי בירושלים עם חברות לטיול נחמד... ככה בעיר העתיקה אחרי שהראיתי להן את הכותל... צלצלתי... אחרי אולי שבוע שכולם מהקורס בערך קיבלו ציון חוץ ממני (תאמינו לי שפיתחתי קומפולסיביות בנושא), פתאום אני שומעת את ההקדמה הארוכה הלב שלי כל כך פעם, שמעתי את התאריך (23 אם אני לא טועה, והייתי בטוחה שזהו ציוני, כמעט התעלפתי... אבל התקליט זירז את עצמו מהר מאוד וזרק לי עוד מספר באויר - זהו היה ציוני הסופי... כלכ כך התרגשתי שלא הייתי צריכה לעשות את המבחן שוב:) אבל נאלצתי להתקשר שוב ולודא שזהו באמת הציון ששמעתי.... פשיייו עדיין זה לא מצדיק את מתיחת העצבים הנוראית לפני קבלת הציון :(

sms או קונספירציה?

לדעתי הכי טוב (אם כי כבר לא רלבנטי לגבי) זה שברגע שיש ציון במחשב זה ישלח אוטומטית גם לסלולרי ב-sms. למעשה זה די מפתיע אותי שעדיין אין אפשרות כזו. אולי יש כאן קונספירציה עם בזק, הרי כולם יודעים כמה שיחות טלפון אנחנו מבזבזים בכל יום במטרה לגלות אם כבר יש ציון...

האזרחק

New member
האופציה קיימת בטכניון כבר שנים

וגם בכמה אוניברסיטאות ומכללות...

Fingertip

New member
היה את זה פעם במכללת רעננה...

אני לא יודע אם זה עדיין פעיל... אהד.

דיסוצ

New member
זה כנראה עקבי באישיות

עשיתי אותו בסמסטר ב' ולקח משהו כמו חודש עד שקיבלתי ציון. אבל זה היה שווה את זה, בהתחשב בזה שלא עניתי על סעיף של 10 נקודות...

האזרחק

New member
כמה זמן לוקח עד פרסום ציונים

בקורס קיץ? (מערכות בסיסי נתונים של הסמסטר האחרון) האם הם מתפרסמים קודם בקול האו"פ ואח"כ בשאילתא או שאין טעם לשבת על הטלפון?

למעלה