איך קוראים ל"זה"?

• פותח הנושא kby
  • פורסם בתאריך
אופס, איזה ריחוף ../images/Emo6.gif

פות כמובן...ואין לי אפילו את התירוץ המושלם שלך לתאי הזכרון שהולכים ואוזלים
חוסר חמור בחופש מהעבודה נחשב?

../images/Emo6.gifמצחיק, אבל גם אני תהיתי רבות

כיצד לקרוא "לזה", ועם אותן מחשבות כמו שלך לגבי כל מילה. בסוף נדבק לנו תוּתים (אין לי מושג למה...ולא מתוך כוונה לתותים שאוכלים...)

הילהל

New member
יש לי רעיון לגבי התותים

ככה יונתן אומר תחתונים. אולי גם אצלכם זה התגלגל מהצבעה לכיוון ואמירת "תותים" כשהכוונה בכלל היתה לתחתונים?

zimes

New member
עבר אצלינו כמה גלגולים...

אבל די מהר, בגלל שיש לנו מכל הסוגים, וחייבים הבדל (לדולב יש... ולהדס יש... או אמירה החביבה עליהם: "לאבא יש בולבול גדוווול!" (עם פלצט ב"ווול")), זה לא יכול להיות "פיפי" או "אבר מין" (ד"א - שם נורא! הוא משמש לא רק למין!). אז אנחנו נעצרנו על "בולבול" ו "פות", אבל הדס, לשלה (טוב... גם לשלי), קוראת "פופית" (לקרוא כמו פופיק, רק עם ת בסוף).מאוד חמוד, בעיני, ואין לי מושג מאיפה זה הגיע.

הילהל

New member
אהבתי את הכינוי - זה חמוד

מזכיר לי ראיון שקראתי עם המשוררת אדי משעול. היא החליטה לקרוא לזה "כוכית" מהמילה "כוך" - שדי מזכירה את האנטומיה של האיבר. הדס בדרך להוציא ספר שירה?

Kalla

New member
אגב, המילה העדכנית ל-gender

לפחות מבחינה סוציולוגית, היא "מגדר".

ענבל30

New member
מההתחלה, ודי בטבעיות ../images/Emo9.gif

יצא לי "פות" ומאז נשאר פות. וגם לרומי זה טבעי, ואין לנו בעיה עם זה. ובתחילת הקיץ, כשרומי השתכשכה בבריכה עם בן השכנים דניאל (הלא הוא "רומיאו" המפורסם), לקח לה איזה חצי שעה עד ששמה לב שיש משהו מוזר פה. ואז נעצה מבט משתומם, פנתה אלי ושאלה בחשדנות מהולה בפליאה: "פות???"
ואני הייתי בטוחה שהיא לומדת את עובדות החיים בגן, במיוחד שהחברים שם בתהליכי גמילה ורצים כל היום לשרותים

עוד לא הגענו ל"זה"...

בנתיים הפנים מספקים לנו מגוון רחב של איברים.. ומה רע ב"פיפי"?

kby

New member
יפה, זה בדיוק העניין... ישבנו יחד

במקלחת ותומר מצביעה על האף, אני אומרת "אף של תומר" היא מצביעה על שלי ואני "אף של אמא" תומר מצביעה על הציצי ואומרת בעצמה "ציצי" ואני שואלת איפה בטן והיא מצביעה, ואז היא מצביעה על מה שאצלי בבית קראו לו פיפי עם סימני שאלה ולומדת שהשם של זה זה "אמא מחליפה צבעים וקוראת לאבא..." באסה... הייתי בטוחה שיש לי תשובה יותר טובה... פיפי... למה משכנעים בנות שיש להן שם למטה משהו מלוכלך? הכי נורא הוא שאני מכירה בתים בו קוראים לזה "הפויה" פויה? למי פויה??? רציתי לקרוא לזה בשם הכי נכון... אחותי כשהייתה בת שלוש הייתה פתאום אומרת "מגרד לי בפות" ואני כל פעם הייתי נופלת מילדה כזאת קטנה שאומרת פות, כך שזה גם לא מסתדר לי. כל האיכסים האחרים הם איכסים... ולהמציא שם נראה לי אשכרה לסבך לה את החיים במקום לפשט אותם... קשה להיות אישה...

אבל גם לנו הבנים יש "פיפי"

וכל אחד עם שלו צריך להסתדר, לא? לא עושה את החיים בנתיים קצת פשוטים יותר?

zimes

New member
כאמור... ברגע שרואים שיש הבדלים

נהיית בעיה. מה תעשה כשאיה תשאל "מה יש לאבא בפיפי?"? > צימעס מאיימת <

kby

New member
חסרים?

או.קיי. אני צריכה להתגבר על זה, נכון? מקווה שזה לא חורג מחוקי הפורום... איך שאני לא אקרא לזה זה: טוטה מנוש מנוע תכף חושבת על עוד שמות מגעילים שנתקלתי בהם

קרן, מה קרה לך

זה לגילאים קצת יותר גדולים, ובדרך כלל לשימוש הבנים.... לא ענין של חוקי הפורום, לא יכול להיות שאנשים מספרים לבת שלהם איפה ה"מנוע" שלה...

kby

New member
זה מה שאמרתי, ככה אין סיכוי שאני

אקרא לזה באוזניה... אבל כאמור לא חסרים שמות מגעילים... מצד שני גם הספרותיים לא מתאימים, נכון? זה לא "הגן הנעול" שלה... הא?

אצלנו ל"זה" קוראים ....

פותי POTI)!!!
) והגענו לשם הזה מהמילה "פות" שכמובן נראתה רשמית מדי. מה דעתך?

למעלה