איך קוראים ל"זה"?

• פותח הנושא kby
  • פורסם בתאריך

kby

New member
איך קוראים ל"זה"?

לא לבעלי התחסדויות וכו'... שאלה חשובה לי אליכם: בטן-בטן אף-אף אבל איך קוראים ל"זה" ששם למטה אצל הבנות... פיפי? שונאת את האסוציאציה הלא בריאה פות? נשמע לי נורא בפה של ילדה קטנה, למרות שהכי "נכון" כוס? איכס... איבר המין? ככה להגיד לילדה???? אני לא אזכיר עוד מילים גועליות נורא... אבל פשוט הגעתי להתלבטות קשה מאוד... עזרו לי!

שרון123

New member
אצלנו

פיפי או פושפוש, כשאני אומרת פיפי, זה באמת מבלבל אותה, אשמח להצעות טובות יותר. מסכימה עם התגובות שלך לחלופות שאת הצעת

גם אצלנו

פושפוש הוא כינוי-הבית. לבנים יש בולבול. היתה תקופה של פליאה גדולה מאוד במפגשים עם חברים מהמין הנגדי שכללו אמבטיה או התערטלות, עכשיו זה מתקבל בטבעיות רבה.

הילהל

New member
באמת בעיה

בנתיים יונתן קורא לזה "אין לולו" זה בשפתו "אין בולבול" וגם "פיפי". שזה די פתרונות שהוא המציא לעצמו לשאלה. אשמח אם מישהו יעלה כאן רעיון טוב.

פרויידיאני לחלוטין!

מהר להוציא לו את זה מהראש...אח"כ הוא ילמד להיות שוביניסט

הילהל

New member
זה הדהים אותי

אבל זה מה שקרה. כשהוא ראה אותי במקלחת, וגם כשהוא הפשיט את הבובה שלו. מאז הוא מצביע על האזור האסטרטגי ואומר בשמחה "אין לולו"! ושוביניסט? אצלי? אין סיכוי.

נטלי22

New member
אנחנו קראנו לזה "פיפי" מההתחלה,

ובהמלצת הגננת, ולאור העובדה שעכשיו יש לנו גם בן בבית - לימדנו אותה שלפיפי של בנות קוראים פות ולבולבול של בנים קוראים פין. כלומר היא יודעת את המילה ה"נכונה" אבל אנחנו עדיין משתמשים במילה "פיפי" באופן שגרתי. אני לא מוצאת במילה הזאת אסוציאציה לא בריאה.

justmom

New member
אצלנו

(בעבר הרחוק
) פות, עם התחלקויות ל"פיפי" והידיעה שאנחנו נשמעים כמו המורה ללשון. ומאחר שכעת אנחנו בסימן בנים - המקבילה הגברית אצלנו היא בולבול, ולא פין שנשמע לי קצת כמו משהו ממילון טכני. מה לעשות, עברית קשה שפה.

Rשף

New member
"פות" באמת נשמע כמו מורה ללשון

והמשפט האהוב עלינו הוא "לבנים יש בולבול ולי יש פיפי"

kby

New member
עם בולבול אין לי בעיה.... למה אין

מקבילה נשית? פיפי זה הנוזל הצהוב בעל הריח הלא משהו שיוצא משם... לא?

מירי,

New member
יש מקבילה נשית= פושפוש???

אנחנו השתמשנו בבולבול - עד שבן חזר מהגן ואמר שלבנות יש פושפוש
הייתי צריכה לקבל ממנו הסבר שזה הפות... מאז להם (כולם אצלי זכרים ) יש פין ולי יש פות!

אפשר מקבילה לבולבול - פשוש ../images/Emo6.gif

ולמה פשוש? כי בולבול זה בעצם שם שנתנו לציפור דווקא חמודה למדי שלא מזכירה כל כך פין. אז למה לא לקרוא לפות - פשוש???

kby

New member
עדידה- ואני ציפיתי ממך שתעשירי

אותנו באלף ואחד הכינויים האנגליים לאברי המין... אולי משם תבוא איזו ישועה... (ה"פוסי" נשמע לך כחלופה טובה???)

Rשף

New member
פיפי או ... פוּנְצקִי

אל תשאלו למה ה"פיפי" קצת מבלבל אבל מסתדרים

אנחנו קוראים פונצ'יק!

זה נקרא -פונה בגרמנית ופונצ'יק זה בקטן
אגב לבולבול אנחנו קוראים בוז'נגה- דודים שלי הביאו את זה איתם מליבריה, כשהיו בשליחות |אייקון של כושי ערום
|

batt

New member
אצלנו קוראים לזה תנתושה...

ולשלו...בולבוליקו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...אוי איך זה נראה שזה כתוב

בשם של האיבר כמו כל שאר הגוף

למרות שכמוך, זה היה לי נשמע לי מוזר בהתחלה. אבל בגלל שדווקא לשחר זה בא בשיא הטבעיות, כי ככה למדו אותה בגן, גם אני התרגלתי

למעלה