איך קוראים לשיר הזה ? הראשון שהיה בשעה 1600
ש שחר שרביט New member 22/3/07 #2 אני לא יודעת אבל להבא שרשר שאלות מסוג זה בתוך השרשור של "בוקר טוב" חבל לפתוח שרשור בשביל זה..
T tkuihehr New member 22/3/07 #3 ../images/Emo45.gif ותזכירי שיש הינגי, ואם זה דחוף אז לרוץ מהר למחשב [או לשלוח אסמס]
ש שחר שרביט New member 22/3/07 #4 בטח שאני אזכיר בפעם הבאה אם אני אדע מזה הינגי... מה שלומך, אלון? איזה יופי! סוף סוף סיימתי עם המתכונת במתמטיקה! יש לכיתה שלי מחר יום השלמה במטמתיקה, ואז אני לא פותחת ספר עד סוף החופש!!!!!!!! שבגלל היום המסריח הזה מחר הוא יתחיל רק ביום ראשון..
בטח שאני אזכיר בפעם הבאה אם אני אדע מזה הינגי... מה שלומך, אלון? איזה יופי! סוף סוף סיימתי עם המתכונת במתמטיקה! יש לכיתה שלי מחר יום השלמה במטמתיקה, ואז אני לא פותחת ספר עד סוף החופש!!!!!!!! שבגלל היום המסריח הזה מחר הוא יתחיל רק ביום ראשון..
L limors2 Well-known member 22/3/07 #7 ../images/Emo45.gif ובדיוק אתמול חשבתי על זה שפעם השיר הזה היה השיר של נעמי שיש כמעט בכל תוכנית, ועכשיו יש ריהאב ואת זה כמעט ואין.. והיה!
../images/Emo45.gif ובדיוק אתמול חשבתי על זה שפעם השיר הזה היה השיר של נעמי שיש כמעט בכל תוכנית, ועכשיו יש ריהאב ואת זה כמעט ואין.. והיה!