איך צובעים שטח גדול?

שרון123

New member
תודה רבה גם לך../images/Emo39.gif

גם זה רעיון טוב, רק שגם הוא מצריך שימוש בקונוסים. אם כך אין ברירה, אני אצטרך ללמוד להכין אותם...

ראשית ללמוד לעשות קונוסים זה טוב

כבר תרוויחי עוד משהו מהעוגות... אם את מאזור המרכז אין לי בעיה לעזור לך עם זה שנית, אם זה התבניות בצורת מיקי ופו (כמו שהיו בסופר פארם) את יכולה לשקול גם לעבוד עם קרם חמאה ולא עם RFM. את יכולה לעבוד בזילופים עם צנטרים יוצא מקסים.

שרון123

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני מאמינה שאני אצליח לבד ללמוד לעשות את הקונוסים. לפי התמונות של פנינה שדלית פירסמה (גם הייתי בסדנה). התבניות הן בדיוק התבניות של הסופר פארם. אבל את השיטה של הזילופים אני לא מכירה בכלל בכלל, וגם לא יודעת להכין קרם חמאה, ואין לי צנטרים. האמת שאני גם מאד רוצה לתרגל את העבודה בבצק סוכר - גם הקישוט, וגם הפיסול. למיקי אני אוסיף בלונים ומתנות מפוסלים בבצק סוכר, ולפו הדב, אני אוסף צנצנת דבש ודבורים.... המון תודה על העזרה

שרון123

New member
יווו איזה כיף שאתן מתעניינות

אני כבר טענתי את המצלמה, ומבטיחה לצלם את כל השלבים, בשבוע הבא...

שרון123

New member
בשימחה הייתי מספרת

וגם שולחת תמונות. אבל המסיבה נדחתה לשבוע הבא
אחרי שהלכתי וקניתי ותכננתי, וחשבתי, פתאום הגננת הודיעה שהמסיבה נידחתה בשבוע. פמלה, אני מחזיקה לך אצבעות לעוגה שאת מכינה היום. אם יש משהו שאני יכולה לעזור, רק תגידי

pamelab

New member
תודה חמודה

אני מתכננת לצייר שני דובים מתחבקים במרכז העוגה ולאתר בפרפרים ופרחים קטנים מסביב. תמונות של פרפרים יתקבלו בשמחה. דבר נוסף מידע לגבי ערבוב צבעים. למשל להגיע לדרגה בהירה יותר של חום. פשוט מוסיפים לבן ומערבבים?

pamelab

New member
מצאתי את טבלת ערבוב הצבעים

אבל איך משתמשים בה? מה אומרים המספרים שם?

שרון123

New member
פמלה../images/Emo25.gif

את יכולה לתת קישור לטבלה שמצאת? באיזו טכניקה את צובעת?

דלית 3

New member
בבקשה: טבלת עירבוב צבעים

המספרים, למיטב הבנתי, מראים את היחס. 2 יחידות מ-C ו-1 יחידה מ-Y - לדוגמה. זה יכול להיות 2 ו-1 CC, או 2 ו-1 כוסות. אני חושבת שישי לכן הרבה יותר קל להכין צבע מדולל או רויאל בגווני הבסיס ואותם לערבב מאשר את הצבע המרוכז עצמו. הכוונה היא שאם יותר קל לערבב חצי כוס כחול עם רבע כוס צהוב מאשר שפיץ של קיסם (כך אני לוקחת צבעים מהקופסה) כחול וחצי שפיץ צהיב.

שרון123

New member
תודה רבה דלית../images/Emo25.gif

ואני הולכת להשתמש במדריך המצולם שלך כדי להכין את הקונוסים. כל הכבוד על ההשקעה

אם מוסיפים לבן, הצבע שיתקבל יהיה

אכן חום בהיר, אבל אטום. במידה ואת רוצה שלצבע תהיה שקיפות פשוט תדללי ביותר נוזל. שיהיה בהצלחה אם את צריכה עזרה(גם נפשית
) אנחנו כאן
.

tsoff

New member
דוגמא לצביעה של עוגת תבנית

אמנם לא בהתיחס לשחור אבל היא יצאה כל כך יפה שניראה לי מתאים להראות. בהצלחה

למעלה