איך פספסתי!!!!!!

איזה מזל שיש שידור חוזר

הסרט נשמות גועשות משודר פעם בשלושה חודשים בערך בערוץ הקולנוע הישראלי בלווין, הצלחתי לתפוס שידור שלו בזכות יום קצרצר מאוד בבית הספר, סרט שבנוי היטב ומתמצת ממש יפה את ההסטוריה של מינימל אבל יותר מכל ומה שהכי אהבתי בו הוא התחושה שהוא נותן, כשאתה רואה את הסרט אתה ממש מרגיש כאילו אתה חלק מהתקופה, לא ממש מובבבהר שם למה מינימל התפרקו, אבל אתה מרגיש, אתה מזדהה ואתה מבין את המתחים בינהם. אתה מבין את העצב כשברי נכנס לכלא, את העצבים והקנאה של פוןרטיס אחרי פרשת מלכה וזה היופי בו. אי אפשר לשכוח כמובן את השירים, פלייליסט מעולה, אהבתי גם את התרגום לכל שיר, קצת מוזר לראות את זה בעברית...("זוהי משאלה באור בוהק"...נקרעתי מצחוק)

T S F1

New member
מראים את הסרט

פעם בכמה חודשים.. בפעם הבאה שישדרו אותו אני אודיע לכם.. :)

אני ראיתי ../images/Emo13.gif

האמת שניסיתי להקפיץ איזו הודעה שעכשיו בעמוד השלישי וזה לא ממש הלך..נו טוב חברה שלי הקליטה לי את הסרט ובדיוק סיימתי לראות אותו. מאוד נהניתי
מענין אותי לדעת, באיזו שנה הסרט נעשה כי הוא לא נראה מי יודע מה חדש. מישהו יודע?

הבמאי נתן מנדלבאום

בחור מוכשר לגמרי. נפגשנו איתו בהופעה של מינימל, בחור מקסים. הוא הבטיח לי אפילו קלטת מקורית :)

T S F1

New member
הסרט פשוט מצויין!

הקלטתי אותו ואני מכוונת להעביר אותו למחשב.. זה יקח קצת זמן עד שאני אעביר אותו.. אבל אם מישהו מעוניין שאני אשלח לו תוכלו למצוא אותי באיציק או במסנג'ר.

T S F1

New member
אז אני אוגיע.. :)

ואגב... הרגע קלטתי שלסמיילים יש צורה של תפוז... חחחח.. איזה קליטה..

T S F1

New member
אני לא מעבירה...

אח שלי יעביר בשבילי, כי לי אין מושג איך מעבירים.. אני מתארת לעצמי שזה כמו להקליט מהרדיו למחשב.. יעני עם איזה כבר ותוכנה מיוחדים..

למעלה