איך עושים??

בו 16

New member
איך עושים??

היי לכולם תגידו באיזה תוכנה אתם מציירות??? יש תוכנה כזאת עם משבצות או שרק בצייר???

קודם כל..

ברוך הבא
רובן פה מציירות דוליז בצייר,אבל אני נניח מציירת בפיינטשופ,כי זה יותר נוח לי. אם אתה רוצה להישתמש באפקטים,מה שאין בצייר,אז תצייר דוליז בפיינטשופ או פוטושופ, אבל הכי יפה ומושקע לדעתי זה בלי אפקטים..

בו 16

New member
איך...

אין תוכנה כזאת שיש משבצות שעוזרות לצייר כי אני פשוט לא מצליחה בצייר לעשות משהו ישר

tamaguchi girl

New member
נראה לי את מדברת על

פוטושופ/פיינטשופ אבל המשבצות שם בעצם באות להסביר שזה שקוף. אלא אם כן את מתכוונת לרשת שניתנת להוספה
בכל מקרה, מזיזים את העכבר לאט לאט- פיקסל פיקסל והכל יוצא ישר

עצה..

אני יודעת למה בערך את מתכוונת.. היה לי את זה גם שהתחלתי לעשות דוליז.. כל החדשות-אתן פשוט חושבות שאנחנו עושות קווי מתאר בחצי דקה, אז ממש לא, זה לוקח לנו הרבה זמן,אנחנו משקיעות,ומציירות פיקסל-פיסקל,ומוחקות הרבה! אז שלא תחשבו שאנחנו איזה רובוט שעושה הכל ישר וזה, פשוט צריך לשבת מול המחשב עם הרבה סובלנות ולהתחיל לעשות ת'קווי מתאר,להשקיע ולא לחפף.. וככה יצא לך ישר.. מקווה שזה קצת עזר לך.. כי בהתחלה היה לי בדיוק אותה גישה כמו שלך.. (פיקסל-זה בעצם נקודה,כמו שיש בצייר)

רחלי03

New member
אם אתה רוצה לעשות קו ישר

פשוט תשתמש בלחצן של קו!אתה יודע למה אני מתכוונת?

הי../images/Emo13.gif

משבצות? תפתחי את הצייר ותלחצי Ctrl G, מה שאומר גריד, רשת. זה יצור לך משבצות, אבל הרבה יותר נוח בלי. מתרגלים
אבל הכי עוזר להגדיל את התמונה (דולי) לגודל 8 (בצייר) וככה לצייר ולהצליל.

למעלה