איך עושים את זה.

golannave

New member
איך עושים את זה.

שלום לכל הקנדיים. אני ובן זוגי בני 25 ו27 למי שלא הבין מדובר בזוג גברים :) האחד בן 25 ללא השכלה גבוהה אך עם ניסיון של 5 שנים 3 בצבא ושנתיים באזרחות בתחום תקשורת המחשבים ורשתות. השני בן 27 עם תואר ראשון כמהנדס תוכנה. ועם שנה ניסיון ומהנדס תהליכים. מה הסיכוי שלנו להגר, מה עלינו לעשות ואיך בכלל מתחילים. ?? האם נושא הזוגיות שלנו אמור להבא בעיה ?? תודה מראש.

aldryk

New member
תשובה

הרבה זוגות גברים לאחרונה שואלים לגבי הגירה כאן בפורום... האם יש טרנד חדש בעניין? :) בכל אופן, אתחיל עם: בהצלחה... לגבי איך להתחיל, גש לאתר ההגירה הקנדי ושם נסה לבדוק את מצב הנקודות שתקבל במסלול הפדראלי. (אם לא תגיע ל-75, נסה לשקול שיפור צרפתית או דבר אחר להעלאת הנקודות, או לחילופין, להגר דרך קוויבק...) לפי מה שהבנתי, אם אתם גרים ביחד מעל שנה, ויכולים להוכיח זאת ע"י חשבונות בנק או חוזה שכירות וכו' - זו לא תהיה בעייה.. בקנדה יותר פתוחים בעניין הזה מבישראל (מבחינה חוקית).

drz400e

New member
ברוכים הבאים לפורום

מבחינת הזוגיות, עד כמה שאני יודע אין הבדל הביחס לזוגות חד מינים,כך שנושא הזוגיות לא אמור להוות בעיה. בקשר לאיך מתחילים- אני מפנה אותכם לשאלות הנפוצות שלנו, שם מרוכז כבר לא מעט מידע, ובמחלקת הקישורים תמצאו קישורים שיפנו אתכם לאתרים של הפרובינציות השונות אם תאור של תהליכי ההגירה השונים. בהצלחה

למעלה