איך עושים את זה?

א אוהל

New member
לי יש מצלמת אינטרנט

Quickcam של Logitech ויש לה כמה חסרונות:
איכות ממש לא משהו (מקסימום פיקסלים: 320X240)
היא מחוברת למחשב בחוט אז חייבים לצלם ליד המחשב
צריך בשבילה הרבה תאורה טובה כי אחרת הצבעים יוצאים מעוותים והתמונה מטושטשת. את יכולה לראות תמונה שהעליתי היום של העוגה שהכנתי אתמול בשרשור על הסדנא. צילמתי את זה הבוקר עם מצלמת האינטרנט. אופציה נוספת ומצוינת להעלאת תמונות זה לסרוק אותן למחשב בסורק.

r66

New member
לי יש. לא מומלץ במלוא מובן ה"לא"

קניתי באינטרנט ב-99 ש"ח מצלמה נהדרת, אבל ממש..ממש לא נוח לצלם אתה דברים, בעיקר אם המטבח בקומה א' והמחשב בקומה ב'. לא נוח, לא זמין. צריך המון התעסקות וכוונון, אור וצל - אפשר להשתגע. לכן הפסקתי להשתמש בה אני שוקלת לרכוש מצלמה דיגיטלית. מצלמת האינטרנט טובה להתקשרויות בין מחשבים, אבל לא לצילום. לא מומלץ. מצלמת אינטרנט מתקדמת VCAM דגם VP2140 - זה מה שקניתי ומי שמבין בזה יכול לחוות דעתו, אבל זה ממש לא חשוב.

סתיו ג

New member
בדיוק חשבתי על זה

אם המחשב למעלה כל היום אני אצטרך לרוץ עם המצלמה. והיא בטח מחוברת בכבל למחשב. לא רעיון טוב. ואם כבר קונים אז שיהיה גם לילדים לטיולים. וכו' תודה רנה

שושkה

New member
לנו יש מצלמה דיגיטלית ולמרות שהייתה

לנו בעיה איתה (שאבא שלי הצליח לסדר-הצ'ופצ'יק שמחזיק ת המגירה של הבטריות נשבר) היא מצויינת ועושה יופי של עבודה. לשמירת ומעקב אחר התמונות אני ממליצה להשתמש בתוכנת THUMBNAILS

r66

New member
הורדי תוכנה ואין, לא מצליחה

להראות לכם תמונות jpg. החלטתי לפנות לפורום מחשבים ולברר אצלם. ממש מרגיז. המחשב מודיע לי שהוא לא יכול לפתוח קבצים מהסוג הזה. לא זוכרת שהיתה לי בעיה כזאת קודם. רציתי להראות לסתיו תמונות מה CD

למעלה