איך עושים את זה?

r66

New member
עושים פסים משוקולד ומושכים

פסים לרוחב.. קלי קלות
 

סתיו ג

New member
יותר פרטים בבקשה

שחכתם שאני מהפלגמטים. מה זה פסים משוקולד? שוקולד עם מה? שמנת חמאה? כמויות?
 

r66

New member
איכשהו..

תכיני שוקולד נוזלי, למשל כזה של פנקייק או שוקולד מריר מומס עם חמאה. תזלפי פסים ואח"כ קחי קיסם ותמשכי מלמעלה למטה במהירות ולא בהיסוס
 

סתיו ג

New member
תודה רינה, אם למישהו יש מתכון

לשוקולד, אשמח לקבל. אני לא מהמאלתרים הגדולים. אולי עם הזמן זה יגיע...
 

שושkה

New member
הסבר לקישוט.

מכינים קרם כלשהו די סמיך כמו קרם וניל למשל. מוזגים לצלחת. מזלפים פסים משוקולד מומס על הקרם/רוטב. מושכים עם קיסם את השוקולד לכיוון הרצוי שוב ושוב עד לקבלת הדוגמא המועדפת.
 

שושkה

New member
את יכולה להמיס אותו עפ חמאה או

מרגרינה ואז הוא לא יתקשה מאוד. בכל מקרה טווח הזמן שבין הזילוף ועד להגשה כל כך קצר שלא סביר שהשוקולד יתקשה ויישבר. אפשרות נוספת להמיס את השקולד עם שמנת שהורתחה קודם. יחס של 1:1 ותקבלי שוקולד די נוזלי. אפשרות 1: לעבוד עם השוקולד כמו שהוא. אפשרות 2: לצנן ולעבוד עם שוקולד קרמי-1/2 נוזלי.
 

סתיו ג

New member
אם רק הייתה לי מצלמה

פיתחתי השבוע תמונות וראיתי בחנות שלט שאפשר להעביר את התמונות ל-CD ב-15 ש"ח. מישהו ניסה? מה איכות התמונה? הייתי מאוד רוצה לשתף אתכם. רק צריך מצלמה דיגיטלית.
 

r66

New member
ואצלנו..ללא תוספת אגורה מצרפים

דיסק לתמונות ולפילם.
 

r66

New member
כן... אבל אני עוד

צריכה ללמוד איך לשמור אותם, הם מגיעים עם תוכנה של אלבום תמונות וכשניסיתי, בזמנו, לצרף תמונה לכרטיס האישי לא ממש הצלחתי ועזבתי את זה (זה היה בשתיים בלילה) ומאז שכחתי מזה. אני צריכה באמת לקטלג את התמונות במחשב. יש לי כבר כמה דיסקים, בעיקר מימי השלג המדהימים.
 
כך אני מפרסת תמונות גם בפורום וגם

באתר שלי אני מפתחת על CD וזה הכי פשוט למי שאין מצלמה דיגיטלית פנינה
 

שושkה

New member
שתי אפשרויות: רכישת מצלמת אינטרנט

הבנתי שמחירן זול מאוד. או להשקיע במצלמה דיגיטלית...
 

סתיו ג

New member
מצלמת אינטרנט. למישהו יש?

איך איכות התמונות? האמת שהסתכלתי בהשוואת מחירים של תפוז יש מצלמות החל מ-280 ש"ח ועד לכמה אלפים. מאוד מבלבל. צריך מישהו שמבין בזה כדי לרכוש. ואני לצערי לא מבינה
 
למעלה