איך עושים את הצעד?

בן אדם כזה

לעולם לא יגיד לך את האמת. גם כאן הוא רוצה ייעוץ של איך להתגרש ולא מה לספר לאישתו.

רק שיר

New member
רגע רגע

נאמר יש לך נישואין נפלאים ואת מרוצה . יום בהיר אחד בעלך בא ואומר לך- יש לי אחרת אני עוזב. או שהוא אומר - מעדתי, נספחתי, בואי נשקם את החיים שלנו מחדש. ומאמץ רב ניכר שיעשה. במה תבחרי?????

Bubble Girl 27

New member
לבעוט את התחת העלוב שלו מהבית

ומהחיים שלי... מתוקה מי שבוגד פעם אחת יבגוד שוב. מי שבוגד גם צריך לשאת בתוצאות של המעשים שלו, אצלי אין סליחה על בגידה לא מעידה ולא כלום. שייסחף עם הסוחפת שלו. ההשפלה והגועל שמלווה בגידה גדולה יותר מכל רצון לנסות להישאר עם בנאדם כזה. אבל זה איך שאני הייתי נוהגת. יש אנשים שמצליחים לסלוח, אני אישית לא.

הרשי לי לצטט גדולים ממני:

"סע לשלום המפתחות בפנים" (וזה כמובן בתנאי שהרכב נשאר אצלו
)

אייבורי

New member
ראשית מזל טוב לרגל החלטתך להצטרף

למשפחת האדם. אבל אני חושב שאין דרך קלה. מתחילים בשיחה רצינית עם האישה, שיחת יחסינו לאן. רצוי ללכת במקביל לטיפול זוגי שיעזור לכם לפרק את הזוגיות במינימום כאב כעסים והבנה לתהליך. במידה ויש בינכם הסכמה לפירוק הולכים למגשר שיכין עבורכם הסכם גירושים. שאר התהליך כמו שכתבה מיצה.

ראית יותר מידי סרטים ../images/Emo202.gif

אני מתכוון להתאהבות במאהבת והרצון התמידי. ולמה אתה חושב שזה לא יקרה פעם נוספת? אה, עוד משהו - יש מצב שתופתע ואישתך תגיד 'הוצאת לי את המלים <ולא רק...> מהפה'? ברגע שתבין שהרצון שלך לעזוב היה קורה במוקדם או במאוחר וקשור אך ורק בך, תנהג כפי שמיצה כתבה לך בחלק השני של התגובה.

polestar

New member
תודה לכל המגיבים

כנראה שכולכם צודקים. אני בהחלט מתבייש בעצמי וצר לי על השקרים ליקיריי ובעיקר לאישה המלווה אותי 20 שנה... אבל אני לא מתחרט. אני חווה את הרגעים היפים בחיי....הסקס הטוב ביותר...האהבה החזקה ביותר ויודע בתוך תוכי שזו אהבה אמיתית שפוגשים פעם בחיים. אני באמת רוצה להיות איתה אבל זה זעזוע גדול מידי בחיים וכרגע זה נראה לי צעד גדול מידי. אם היה אפשר לעשות את זה מבלי לפגוע באיש...(אני יודע שזה אינפנטילי לחשוב כך) . כרגע המכשולים בדרך נראים גדולים יותר מידי בדרך להשגת החלום.. היה קל יותר אם היו לי בעיות בחיי הנישואין...אבל אין ...לפחות לכאורה.. זו הסיבה שאני בתהליך יעוץ אישי אצל יועצת/פסיכולוגית מקצועית. לא יודע מה ילד יום...

אתייחס

רק לעובדה שאתה בתהליך ייעוץ אישי, לטעמי כרגע זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך ולמשפחתך, אני חושבת שלפני שעושים "מהפך" כזה יש לבדוק מספר... דברים עם עצמך וטובה שעה אחת קודם.

למעלה