איך עושים את הצעד?

polestar

New member
איך עושים את הצעד?

אני מגיע אליכם מפורום בגידות ואהבה אסורה. אני כבר יודע שאני רוצה אותה לתמיד. אני חושש שזה יתגלה ויהיה פיצוץ. אני רוצה להקדים את המאוחר...לאישה החוקית אין מושג. מבחינתה אנחנו זוג מאושר ואוהב. מה ואיך עושים?

לפני הכל, תלך לאשתך ותספר לה

שאתה מזיין מהצד ומצמיח לה קרניים. אחרי שתעבור את השלב הזה, תגיד לה שאתה מעוניין להתגרש כי לא מגיע לה לחיות עם אדם שחי חיים כפולים. אחרי שתעשה את זה בעדינות כי אין לי ספק שזה יכאב לה, תיקח ת'מזוודה שהכנת מבעוד מועד ותלך להעביר את הלילה אצל המאהבת שלך (אגב, היא כבר נפרדה מבעלה או שהיא עדיין איתו?)- לא לפני שבדקת שיש לאשתך החוקית חברה שיכולה להחזיק לה את היד במהלך הלילה שהיא הולכת לעבור (תסביר לחברה שאשתך הולכת לעבור משבר רציני, באשמתך כמובן, והיא תזדקק למישהו אמין שאפשר להישען עליו- נדגיש אמין). אה, ורצוי גם שתעשה לאשתך חיים קלים בנוגע להסכם הגירושים, ולגבי הבן שלך, נו, נקווה שזה לא עובר בגנים
ולגבי התהליך- תפנו לעו"ד שיכתוב לכם הסכם גירושים, תאשרו אותו בבית דין לענייני משפחה, ואז תפתחו תיק ברבנות, תקבעו תאריך להקראת שמות, תאריך לגט- והכי חשוב, תשתדל להיות בן אדם במהלך התהליך ותזכור את הבן שלך שמעורב בו. בהצלחה, אני מקווה שהמשפחה שלך תעבור את זה בצורה הכי קלה שאפשר.

רק שיר

New member
אבל

גם את אשתך ידעת שאתה רוצה לתמיד...
לא? הרי לכן התחתנתם. אני טוענת - לא עוזבים משפחה בשביל מאהבת
עוזבים כי לא טוב לך בבית- כי רע לך, כי נגמרה האהבה וכי נגמר הסקס המאהבת לא צריכה להיות הסיבה. תשאל עצמך - אילולא המאהבת- האם היית עוזב את הבית ?.... אחרי שהתגברת על ההסבר שלי (שהוא אגב- מאד חשוב). תשאל את השאלה הזו השוב. ואולי אוכל לעזור.

אייבורי

New member
חולק על דעתך

קיום המאהבת מצביע על זה שלא מספיק טוב בבית. ובעיני, אם הוא אוהב את המאהבת כלכך סביר להניח שכדאי שיפרקו את הזוגיות ככה לשניהם יהיה סיכוי למצוא אהבה גדולה.

רק שיר

New member
מאהבת

יכולה להיות רק משבר חולף בנישואיהם - ולא הסיבה. היו מקרים שאנשים לקחו את עצמם בידיים ולא נגררו להשפעת המאהבות המזדמנות וחזרו למשפחתם. בעיני זה וקיטשי מדיי- ומעט ילדותי -מה שכתבת.

אייבורי

New member
אינני מכיר מקרים כאלו

ובוודאי אינני יודע אם חזרו למשפחותיהם והם מאושרים שם. אני לא אתייחס לסיפא של דבריך מחוסר עניין לציבור.

לא בהכרח

יכול להיות שהוא 'רק' חיפש ריגושים והתאהב ללא כוונה. בנוסף, גם אין אחריות על מה שהוא מבקש בשילוב הסיכוי שאתה נותן לו.

אייבורי

New member
כלומר אתה טוען

שהוא נורא אוהב את אישתו ובמקרה חיפש ריגושים בחוץ. צר לי, כשאתה אוהב באמת את אישתך, אתה לא בדיוק מחפש ריגושים בחוץ. בוודאי לא מתאהב. בכל מקרה חברתנו מבטיחה שלש שנות אחריות על המוצר במידה ותרצה להאריך את האחריות אנא פנה לקופידון במכתב אישי.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo45.gif אני איתך אייבורי

אם הוא היה אוהב את אישתו היה נותן לה כבוד מינימלי ולא מחפש ריגושים בחוץ. חסר ריגוש תדבר איתה תנסו להגיע יחד להחלטות. לפני בגידה יש עוד שלבים, בנאדם שבוגד זה האופי שלו ודרך החיים שלו. עשה לאחת יעשה גם למאהבת... אין בי טיפת הבנה לבוגדים.

אייבורי

New member
עניין של צורך

אני מאמין כשאתה אוהב את אישתך מאד אין בך הצורך להיות עם אחרת. לא עניין של כבוד. אני מסכים איתך שיש נטיה לאנשים לחזור על טעויות העבר, לכן אומרים שפעם בוגד תמיד בוגד. אבל אני טוען שכל אדם יכול לתיקון. עניין של בחירה ומאמץ.

פה אני קצת לא מסכימה איתך- אני כן חושבת שזה

גם עניין של כבוד, לכבד את האדם שהתחייבת להיות נאמן לו ואמין איתו, ולא לשקר, לזיין ולרדוף שמלות/מכנסיים אצל אחרים.

אייבורי

New member
עניין אישי אני חושב

אינני מצפה שהיא תכבד אותי בזה שלא תשכב עם אחרים אני עובד בשיטה של אם יש לה כוח לעוד, שתהנה.

כמו שטענתי

הוא התאהב בלי כוונה - זה קרה לו בטעות. מה לעשות שיש כאלה שבשבילם זה סוג של ריגוש...

Bubble Girl 27

New member
אממ שירוש

מה זה משנה מאיזה סיבה הוא בגד בה... הוא בגד בה! מפה לסלוח על חיים כפולים... המממ שילך לאישה שהיתה מוכנה לקבל בוגד ושישאר שם, עכשיו שיתן לאישתו את המקום הראוי לה כמו שמיצה כתבה. סורי אני לא מסוגלת לעבור לבנאדם כזה בשתיקה על מעשה של בגידה, הכאב ההשפלה תחושת הגועל!

סיבת הבגידה לא ממש משנה

הדבר העיקרי הוא שסיבת העזיבה שלו לא רצינית. הוא לא יצא כנגד מצב חיי הנישואין שלו אלא כתב שהוא רוצה לעזוב למען מאהבת - זה כבר

אייבורי

New member
אפשר לקבל מדרג

של סיבות רציניות לעזיבה. האם הסיבה שאינך אוהב את אישתך היא סיבה "רצינית" מספיק?

זו בהחלט סיבה רצינית

אני גם לא מאמין שאפשר לתקן אהבה לאחר שבר שכזה. אבל להתאהב במאהבת ולאחר מכן 'לגלות' שאתה לא אוהב את אישתך זה משהו אחר מבחינתי.

למעלה