"איך עושה גמל"?

levona

New member
"איך עושה גמל"? ../images/Emo2.gif

שלום
שוב... גילתי שאני גמל עילג
אני גמל איום!!! אני גמל גמלוני
וזאת לאחר שהעברתי את עצמי להמשך החוג במקום אחר/מדריכה אחרת כמו שנאמר "משנה מקום משנה מזל"... טוב גם לאחר הפסקה לא מבוטלת בתירוץ חג-שבת חג-שבת.... מה הסוד? איך עושים שהגמל לא יראה גמל וירטואלי? (תנועות שבורות)
כן.. אני משערת לעצמי שהסוד הוא: אימון אימון ושוב אימון!!! ובכלל כל הקומבינציות האלו עם הגמל.......
(אני רוצה להיות גמל)!!!
 
לך לך למדבר ../images/Emo42.gif

אם רוצים להיות גמל אמיתי, ולא כזה כאילו...
ובכלל, תנסי להיות אנקה זה הרבה יותר קל. בהצלחה, לבונה חמודה את הסוד הגדול הרי כבר גלית; אימון אימון אימון ואני בטוחה שזה יגיע
דינג דנג דינג דונג.
 

ליילה 1

New member
הכרתי אישה שרקדה "גמל"

זה לא קל לרקוד "גמל" ועוד בלי חרדל כי יש לנו גמל בולע
ןיש גמל מקיא
גמל קדמי וגמל אחורי זה באמת לא קל
לרקוד גמל אבל כמו שציפור שירינו אמרה אימון זה כל הענין:ימין ושמאל לרקוד לרקוד.
 

shimmypro

New member
איך גמל נולד? כמו תינוק. בהתחלה זה

אימון זה אכן סוד הסודות, אבל צריך גם לדעת איך להתאמן. הסוד בגמל המצרי (ישנם סוגים אחרים של גמלים :) ) טמון בהעברת משקל. אני ממליצה על התרגיל הבא: מתחילים בדריכה על מקום, כשרגל אחת מושטת מעט (לא יותר מאורך כף רגל) קדימה. כשדורכים על הרגל הקדמית במקום לדרוך על כל כף הרגל, דורכים תחילה על העקב ואז על האצבעות, וכשדורכים על הרגל האחורית - דורכים קודם כל על האצבעות ואח"כ על העקב. תשימי לב כיצד האגן מתנדנד כתוצאה מתנועה שלעיל: כשתדרכי על העקב של הרגל הקדמית האגן יזוז מטה ואחורה, וכשתדרכי על אצבעות הרגל האחורית האגן יעלה קדימה. הנידנוד הזה הינו הבסיס לתנועת הגמל. כל מה שנותר זה לעגל את הפינות. לאחר שתעמדי על טבעה של התנועה באגן, תנסי לשחזרה כשאת דורכת על כף רגל כולה, ואח"כ כשאת דורכת רק על קצות האצבעות. בהצלחה!
 

lydiamai

New member
על צורת האימון הזו, כדאי להוסיף

תנועות רכות עם הבטן - פעעמיים הכנסה, כשמעבירים את המשקל לרגל האחורית, להכניס את הבטן (ברכות!!!) פעם אחת, ועוד פעם, וכשמעבירים את המשקל לרגל הקידמית, מוציאים את הטן, ועוד פעם. שוב - לא בכסח ברכות. צריך לעשות את זה המון פעמים, ובסוף זה יוצר. הגמל המקיא - הוא בדיוק התנועה ההפוכה, שגם עליה צריך לעבוד הרבה. יש את הגמל העליון, ויש גם הגמל המשולב עוד דרך, מתחילה באותה עמידה בסיסית: 1. מעבירים את המשקל אל הרגל הקידמית 2. מבליטים את הבטן עם הקשתה קלה מאוד של הגב לאחור. 3. כיפוף קל בשתי הברכיים. 4. גילגול האגן קדימה (כלומר עם הכנסה של הבטן פנימה) 5. העברת משקל הגוף אל הרגל האחורית 6. ישור הברכיים בהמשך, מבצעים את שלבים 1 ו- 2 ביחד, וגם את 4 ו-5 ביחד. אפשר גם להוסיף - בין שלב 2 ל- 3 הרמה והורדה קלה של החזה.
 

tlingit

New member
ואני אומרת ההיפך

לפעמים צריך לתת לתנועות זמן להתבשל ולהתלבש לנו על הגוף (לא במקרה אלה אותן אותיות) התאמנת, העיניים ראו מה צריך להיות, הראש שמע את ההנחיות, הגוף ניסה קצת והגיע לחלק מהתנועות והנפש חפצה מאד אחלה עכשיו, תרשי לעצמך מנוחה, זמן לדברים להבשיל ולהתחבר המשיכי בלימוד ובהנאה מכל שאר התנועות, כי יש משמעות למכלול ואני חושבת שהגמל יוולד לו (כמו כל תינוק: כשהוא מוכן
)
 
שיחררתן את הגמל?

http://news.walla.co.il/?w=//907827
חזרתי מטיול מדהים בספרד. הראש שלי עדיין לא מאופס
 

tlingit

New member
../images/Emo6.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

כשתתאוששי ותנחתי, ספרי קצת
 
הו לה לה אורנה../images/Emo24.gif

ברוכה השבה אלינו יקירה
ספרי ספרי על מסעותיך איך היה?
 
תודה יקירותי ../images/Emo24.gif

טיילנו בספרד בערים עתיקות קטנות ומקסימות (טולדו, סאלאמנקה, סנטיאגו דה קומפוסטלה) ולחופי האוקיינוס. היה קסום. בטולדו, עיר שבה שלוש הדתות המונותיאיסיטיות הטביעו את חותמן קיבל את פנינו בכניסה פסל ענק שבו כתובות שורות משירו של יהודה הלוי "יפה נוף משוש תבל" בעברית. זה היה מאד מרגש. מעבר לכך שהיא עיר מתוקה וקסומה וימי ביניימית (החלק העתיק) יש בה בית כנסת יהודי עתיק (שהפך לכנסיה אחרי הגרוש) שמשמש היום כמוזיאון ליהדות ספרד. סאלאמנקה היא עיר אוניברסיטאית עליזה ושוקקת חיים וסטודנטים מכל העולם. מעניינת בה האוניברסיטה העתיקה. סנטיאגו דה קומפוסטלה היא עיר מעניינת ביותר. עולים אליה לרגל צליינים מכל רחבי אירופה (ברגל). ראינו אותם הולכים בדרכים אליה, נשים וגברים, רובם לא מאד צעירים וחלקם אף מבוגרים שהולכים מאות ואלפי קילומטרים. הולכים בבודדים ובזוגות. יש להם מסלולים מתוכננים ואפשר לראות בדרך תמרורים וסימנים שמיועדים להם ולנהגים שאמורים לקחת בחשבון שיש הולכי רגל על הכביש. אם קראתם את ספרו של פאולו קואלו"יומנו של מכשף" הרי שם הוא מתאר את העלייה שלו לרגל. בתום המסע לסנטיאגו, המהדרין ממשיכים ללכת אל נקודה בחוף האוקינוס שהספרדים מחשיבים אותה למערבית ביותר באירופה (לפורטוגלים יש נקודה כזו משלהם) ושם בלשון קטנה שנכנסת אל הים הם שורפים את בגדי המסע ומתחילים בדף חדש בחייהם (לאמנותם). זה היה הטיול הראשון שלנו לספרד ונראה לי שלא האחרון.
בכוונה נמנענו מכניסה לערים הגדולות מאד , כי הן בדרך כלל גם מתישות. ספרד מומלצת ביותר.
 

שושוצ

New member
עליה לרגל ../images/Emo60.gif ...

שריפת בגדי המסע
ופתיחת דף חדש
נשמע טוב
ברוכה החוזרת
 
למען הסר ספק ../images/Emo13.gif

אנחנו רק צפינו בעולי הרגל ולא השתתפנו בעצמינו. מסע כזה בטח לוקח להם כמה חודשים טובים. פתיחת דף חדש ודאי מתאימה למי שבוחר בכך, אני עצמי בוחרת להמשיך קדימה והלאה בדיוק מהמקום שבו אני נמצאת. שבת שלום לכולם
 
../images/Emo24.gif אורנתי היקרה! ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

ברוכה השבה, יקירה.
חסרת לנו.
אני אוהבת את הבחירה הזאת. קדימה והלאה... שבת שלום, של חיוך ושל טוב
 

ליילה 1

New member
גם אני עדיין לא ../images/Emo67.gifהייתי בספרד

לא יודעת למה? ואני פשוט חולה על השפה הספרדית.הייתה לי בעבר כוונה ללטש את מעט הספרדית שאני יודעת בסלמנקה, עד כה זה לא כל כך הסתדר. כולי תקווה שבעתיד הקרוב אוכל לממש את התוכנית ולו בחלקה. בינתיים קבלו חלק ממילותיו של שיר שכתב אהוד מנור ז"ל ..."אולה אולה הידד מרחוק מהצד כי אני אף פעם לא הייתי שם בספרד. רחוק רחוק יש חצי אי ירוק ושם כל אחד שמח עד שבא לי לצעוק רחוק רחוק שם המוסיקה חוק וכל אחד חייב שם רק לשיר ולצחוק איך הפר את העיר מרעיד ומרקיד את תושבי מדריד הפלמנקו הוא חלק בלתי נפרד מספרד. הם זורקים באויר חוכמות צעיפים, מניפות, גלימות - הפייסטה היא חלק בלתי נפרד מספרד. אולה , אולה, הידד, מרחוק מהצד - כי אני אף פעם לא הייתי שם בספרד."....
 
למעלה