איך עונים לילד ששואל :

מצב
הנושא נעול.
זה ברור לי

כל פעם שאני מציצה לפה ורואה שהשאלה
הזו עולה, אני חושבת איזה בוקס בטח נתתי לאמא שלי בבטן בכל פעם שהייתי שואלת אותה את השאלה הזו - בתור ילדה בת 8 שלכולם היו אחים או אחיות ורק לי לא... אחר כך כשהיא כבר נולדה ואני בתור ילדה רק רציתי שהיא תלך... לא הפסיקו להזכיר לי כמה רציתי שהיא תבוא
זה ברור לי
רומי רוצה אח קטן רק כדי להתעלל בו, בתור ילדה יחידה שהגיע אחרי טיפולים היא מאוד מפונקת (אני אשמה - מודה),אני לא רואה את הפינוק שלה כשלילי (בדרך כלל, תלוי כמה מאוחר) אבל ברור לי שיהייה לה מאוד קשה לקבל לבית עוד מישהו. אנחנו שני אחים בבית ואני הגדולה, אחי הגיע שנתים וקצת אחרי וכל יום ביקשתי שיחזירו אותו,הייתי אחות גדולה נוראית (זה השתנה שהוא עבר אותי בגובה והתחיל להחזיר) לא אהבתי את ההבדל הקטן בינינו ואת העובדה שהייתי צריכה לגרור אותו אחרי לכל מקום. כשהתחלנו לחשוב על ילדים אני רציתי לעשות רווחים גדולים, והצד השני רצה (בתור בן זקונים עם רווחים ענקים בין כל אח) שלושה ילדים אחד אחרי השני (אפילו ביחד לא איכפת לו
) - שלא יגדלו לבד. אבל כידוע לכולנו המרחק בין התוכניות שלנו למציאות גדול מאוד. בארוחת צהרים אמרה אחת החברות בעבודה שהיא עשתה את הילדים כל שלוש שנים, עניתי לה שגם אני רק שאני עושה אותם כל השלוש שנים.

גם אנחנו עם אותה הבעיה... ונופר כל

איך עונים לילד ששואל :
מתי יהיה ל אח? לכולם יש אחים ורק לי אין כל פעם אני עם דמעות בעיניים ואומרת שגם לנו יהיה פשוט לנו קצת יותר קשה מאחרים והוא עוד מחכה......
גם אנחנו עם אותה הבעיה... ונופר כל
הזמן אומרת "עוד מעט יהיה לי אח ואני אאכיל אותו ואכסה אותו בשמיכה"

סליחה לא ראיתי ויש לי עוד שאלה:

כתוב בחתימה של הילה
נופר בת שלוש ורבע
אם הטיפול לא מצליח לי החודש (חס וחלילה) אני יכולה מיד להתחיל עוד טיפול? אני לא רוצה שהטיפול הבא (אם אני אצטרך) יהיה רחוק מדי? אני עוברת את הטיפולים באיכילוב

העין ה 3

New member
זה מאוד תלוי ברופא שלך (וגם בך)

אם הטיפול לא מצליח לי החודש (חס וחלילה) אני יכולה מיד להתחיל עוד טיפול? אני לא רוצה שהטיפול הבא (אם אני אצטרך) יהיה רחוק מדי? אני עוברת את הטיפולים באיכילוב
זה מאוד תלוי ברופא שלך (וגם בך)
וגם בפרוטוקול שלך. יש רופאים שמתעקשים על מחזור אחד ללא שום טיפול, ואם את מתחילה דקא ביום ה-21, אז בעצם יוצא שיש לך כ-3 חודשים (חודשיים וחצי מיום הבטא ועד הטיפול הבא) בין טיפול לטיפול. יש רופאים שמוותרים על החודש הראשון, ויש אפילו כאלה שמוכנים להתחיל טיפול ממש מיד, בלי דקא, כלומר, מתחילים הורמונים כ-3 ימים לאחר התשובה השלילית. אבל כל זה לא רלוונטי, כי את תקבלי תשובה חיובית

יש לי עוד שאלה:

איך עונים לילד ששואל :
מתי יהיה ל אח? לכולם יש אחים ורק לי אין כל פעם אני עם דמעות בעיניים ואומרת שגם לנו יהיה פשוט לנו קצת יותר קשה מאחרים והוא עוד מחכה......
יש לי עוד שאלה:
חברה שגם עברה הפלה אומרת שהדקא 0.1 הוא לא נותן להרבה זקיקים להתפתח ועם הטיפול השני של הדקא שלוקח יותר זמן יש יותר זקיקים האם זה נכון?

מצב
הנושא נעול.
למעלה