איך עובדת הלחימה בKOTOR?

KingpinEX

New member
בקוטור 2 אתה אל

במיוחד עם ג'די סאנטיניאל כל מה שהייתי עושה זה נכנס לחדר עושה ברק וכולם היו מתים.

tactical

New member
כן....

ב-KOTOR 2 ברגע שיש לך ברקים ברמה 3, הקרבות הקלים הם אלה שאתה נכנס לחדר ויש בפנים איזה 10 חיילים - והם אפילו לא יודעים שאין להם סיכוי, 9 מהם נופלים עוד לפני שהם מספיקים לירות את היריה הראשונה....

blagen

New member
כן... חחח.. הברקים שולטים ^^

בדרך לקרייה הרגתי שם צבא שלם עם הברקים.

blagen

New member
שניהם תותחניים אבל...

אתה צודק לגבי ההבדלים של הכוח... הייתי איזה ג'דיי מתקדם יחד עם חיפוי של עוד שני ג'דיים (בסטילה והג'דיי הזקן ההוא) ואיזה איש-חול טיפש הרג את כולם צ'יק צ'ק... וזה מבאס לאלה, מה זה איש חול אחד מול שלושה ג'דיים?! וזה לא שהייתי באיזה רמה 3, הייתי ברמה 15!!! והייתי ג'די גרדיין... באמת לא הגיוני.

the sith

New member
כן אה חבל על הזמן..

במיוחד מתי שאתה על הravager אז כל חדר שנכנסתי אליו והיו שם sith soldiers ישר כולם נפלו אבל זה נותן לך הרגשה של עוצמה

tactical

New member
THE SITH אחי אני חייב לשאול אותך...

למה אתה לא משרשר נכון?? אתה שם לב אתה רוצה להגיב להודעות של קינגפין או שלי אבל במקום זה אתה מגיב להודעה הראשונה בשרשור... אתה פשוט צריך ללחוץ על כפתור "הוספת תגובה" בהודעה שעליה אתה רוצה להגיב...

Torian

New member
מסקנה

אז קוטור לאוהבי אר פי ג'י וג'דיי אקאדמי לאוהבי אקשן...

Torian

New member
איזה עוד משחקים יש על...

התקופה של קוטור?(אם יש בכלל) ואיזה יש על התקופה של ג'דיי נייט? לדעתי... זאת אותה תקופה, אבל מה יש לי להפסיד...

tactical

New member
זאת לא אותה תקופה.....

KOTOR מתרחש בעצם 4000 שנה לפני הסרט תקווה חדשה והסדרה של ג'די נייט מתרחשת מספר שנים אחרי שובו של הג'די... בנוגע לאיזה עוד משחקים יש בתקופות הנ"ל... לא נראה לי שיש.... אבל יש משחקים שמתרחשים בתקופת הסרטים כמו REPUBLIC COMMANDO יש כמובן גם כמה משחקי אסטרטגיה אבל הם לא יצאו מוצלחים... ב-2006 אמור לצאת המשחק האסטרטגיה EMPIRE AT WAR שמתרחש בין פרק 3 ל-4 שאומרים שהוא יהיה משחק מוצלח...

tactical

New member
*תיקון קטן....

4000 שנה לפני אימת הפאנטום - למרות שזה לא ממש משנה...

Torian

New member
פשוט תוריד 20 שנה...

גם רפובליק קומאנדו נראה לי משחק טוב... אבל כמו שהזכרתי למעלה... יש לי מספיק משחקי אקשן...

tactical

New member
REPUBLIC COMMANDO....

משחק ענננננק.... אחד השוטרים שהכי נהנתי מהם.... הסינגל קצת קצר אבל בכל זאת משחק מעולה...

tactical

New member
באתר של לוקאסארטס כתוב.....

over 4,000 years before the first Star Wars film נראה לי הם מתכוונים לאימת הפאנטום....טוב מזה משנה...

למעלה