איך עובדת הלחימה בKOTOR?

Torian

New member
איך עובדת הלחימה בKOTOR?

סיפרו לי שאין קומבואים... אני לא מצליח לחשוב על דרך לחימה למשחק הזה חוץ מלחימה אוטומטית שבה אתה לא שולט בדמות שלך בכלל בקרבות(ואני לא אוהב משחקים עם סוג לחימה כזה) ומלחימה פשוטה שיש בה מתקפות קבועות ללא קומבואים... אני מעדיף משחקים עם לחימה בסגנון הנסיך הפרסי שם אתה יכול ליצור הרבה קומבואים שונים עם שילובים שונים של מקשים. בד"כ, במשחקים כאלה אתה שולט בהליכה של השחקן עם מקשי החצים ונעזר בעכבר לסיבובים ולתקיפה... אז, איזה סוג לחימה יש בKOTOR? אשמח לקבל תשובה...

tactical

New member
בערך כמו שאמרת......

אתה פשוט בוחר את סוגי ההתקפות שאתה רוצה וזה מבצע אותם.... אבל אל תתיאש מהמשחק רק בגלל זה.... תאמין לי גם אני לפני ששחקתי בו לא אהבתי את הסיגנון משחק והעדפתי משחקים בסגנון JEDI ACADEMY אבל אחרי שאתה מתחיל לשחק אתה פשוט לא יכול להפסיק.... משחק ענק.....

Torian

New member
רגע אז הלחימה אוטומטית?

ואיזה לחימה יש בג'דיי נייט?

tactical

New member
כן אפשר לומר....

שהיא אוטומטית.... ברגע שאתה נכנס למצב של קרב יופע מעלך מין תפריטון קטן שבו אתה יכול לבחור את ההתקפות/שימוש בכוח שאתה רוצה לעשות, ואתה פשוט בוחר את מה שאתה רוצה לפי הסדר שאתה רוצה והדמות מבצעת את הפעולה... יש לציין שהקרב הוא מבוסס תורות כלומר אתה מכה ואז היריב מכה ואז תורך שוב אבל עדיין הקרבות מאוד מהירים ומלאי אקשן... בג'די נייט הקרבות הם כמו בכל משחק פעולה ויש אפשרות לקומבואים....

Torian

New member
טוב... אבל רגע,

בג'דיי נייט יש גם החלטות על כל דבר? כמו- צבע לייטסייבר, טריקים של הכוח... כאלה?

tactical

New member
כן....

ב-ג'די אקדמי יש לך אפשרות לבחור את צבע וסוג הלייטסייבר שלך.... אבל ב- KOTOR יש הרבה מעבר לזה... במהלך קוטור רוב האויבים שאתה הורג משאירים אחריהם משהו אם זה חבילת בריאות, רובה, חרב, רימון, מוקש ולייטסייברים ככה שאתה יכול להגיע למצב שיהיו לך איזה 10 לייטסייברים שונים בארסנל אני מדבר על צבעים שונים, קריסטלים מיוחדים, לייטסיברים קצרים, רגילים, ודאבל (כמו של דארת' מואל). עכשיו ככל שאתה עושה קווסטים והורג אויבים אתה מקבל נסיון ואחרי כמות מסוימת של נסיון אתה יכול לשדרג את היכולות של הדמות שלך, אם זה מבחינת כישורים כמו פריצת דלתות, שימוש במחשב, התגנבות וכו' וגם למידת שימושים נוספים בכוח כמו חניקה, חשמל, מהירות ועוד הרבה.....

ציקו2003

New member
אני מכור למשחק הזה!!

חחח יש לי בגרות שבוע הבא ואני לא מצליח לשבת ללמוד מרוב שאני משחק בו כל היום

KingpinEX

New member
KOTOR זה RPG

משמע כל הקרבות הם למעשה גילגול של קוביות + רמות בסיסיות של הדמות והנשק. ככה שהקרב עצמו לא קשור לאיך הדמות זזה אלה לרמה של הדמות ולמזל. המשחק הוא לא משחק לחימה אלה RPG שזה סגנון שונה לגמרי משל הנסיך הפרסי.

Torian

New member
תודה לכולם על שתמכתם בי בשעה קשה זו

לפי מה שהסקתי ממה שנאמר בשרשור הזה, אני חושב שזה משחק טוב וששווה לנסות אותו... אני אנסה גם את ג'דיי אקאדמי ואשווה ביניהם...

tactical

New member
בבקשה אחי...

אני מבטיח לך שתהנה משני המשחקים... אגב לפני שאתה משחק בג'די אקדמי אתה יכול לשחק בג'די אווטקאסט שזה המשחק שיצא לפני אקדמי... (אותו סגנון כמו ג'די אקדמי) גם משחק ענק והא קשור בעקיפין לג'די אקדמי....

juggernaut

New member
סקילים

אנימציות עלילה מדהימה המשחק הכי טוב ששיחקתי בו אי פעם

Torian

New member
כאילו, לאיזה משחק אתה מתכוון?

ג'דיי נייט או קוטור?

קוטור משחק ארוך ומייגע

הראשון היה ממש ארוך ומייגע כי השחקן כל הזמן"חופר" וטוחן תמוח לדוגמה: "מי אתה?" "מה אתה עושה פה?" כל חצי צעד וגם הקרבות, רבאק אני ג'דיי עם לייטסייבר ואיזה מנדלוריאן עם חרב מסכנה מוריד לי חצי חיים כל מכה בעוד זה שמכה שלי פוגעת(הכוונה לא מפספסת{MISS}) ומורידה לו עשירית מהחיים אחת לעשר ניסיונות ובשביל זה אחרי כל מכה (שכמובן מתפספסת) צריך לעשות HEAL כשיצא השני אמרתי אוי לא, לא עוד אחד אבל שיחקתי בו כי הייתי חייב לסיים אותו, כמו כל משחק סטאר וורס בקיצר אני לא מבין מה מצאתם כל כך טוב במשחק הזה בקיצקץ ג'דיי נייט שם אותו

tactical

New member
אני לא חושב שצריך....

לעשות השוואות בין 2 המשחקים.... זה 2 ז'אנרים שונים המטרות שלהם שונות.... ג'די נייט הוא משחק פעולה ובתור כזה הוא משחק ענק... הרעיון של המשחק הוא NON STOP ACTION KOTOR הוא משחק תפקידים.... הוא לא אמור לספק אקשן בלי הפסקה הוא יותר בכיוון של גילוי דברים ופיתוח הדמות הוא יותר מתמקד בעלילה ופחות באקשן....

Torian

New member
...

אני חושב שאני אנסה משהו אחר לשם שינוי מכיוון שרוב המשחקים שלי הם אקשן, פרסט פרסן שוטר כאלה. דווקא בא לי לגוון... אני חושב שהמשחק הבא שאני אקנה הוא קוטור דווקא. סתם בשביל השינוי.... פשוט מתחיל לשעמם לי לשחק במשחקי אקשן שוב ושוב. וחוץ מזה אני גם לא כל כך מנוסה עם משחקי אר פי ג'י... כלומר, יש לי משחק אחד כזה של סופר מאריו לג'יביאיי... וזה די כיף! ואל תתחילו לרדת על סופר מאריו...

tactical

New member
החלטה מצויינת.....

תאמין לי שאתה תתמכר למשחק הזה.... ואם אתה נתקע באיזה שלב אתה מוזמן לשאול אותנו... חלק גדול מהפורום כבר סיים מספר פעמים את המשחק....

למעלה