עוגת שוקלד, במשקל קילו, ב' מ-139.90 שקלים, עוגת גבינה במשקל קילו ב 169?
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום שלישי ב- 09:37 #1 עוגת שוקלד, במשקל קילו, ב' מ-139.90 שקלים, עוגת גבינה במשקל קילו ב 169?
משתפרת1 Well-known member ביום שלישי ב- 11:06 #3 נכתב ע"י חורזת באהבה: עוגת שוקלד, במשקל קילו, ב' מ-139.90 שקלים, עוגת גבינה במשקל קילו ב 169? לחץ כדי להרחיב... נראה לי ששווה לעבור קורס מקצועי בקונדיטוריה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: עוגת שוקלד, במשקל קילו, ב' מ-139.90 שקלים, עוגת גבינה במשקל קילו ב 169? לחץ כדי להרחיב... נראה לי ששווה לעבור קורס מקצועי בקונדיטוריה.
L lemner40 Well-known member ביום שלישי ב- 10:12 #2 תלוי כמה הם טעימות אם אני אצטרך להכין עוגה וניסיתי כמה פעמים אני קונה כפול מצרכים, שורף את התנור, ואז הולך וקונה עוגה קנויה זה הרבה יותר יקר
תלוי כמה הם טעימות אם אני אצטרך להכין עוגה וניסיתי כמה פעמים אני קונה כפול מצרכים, שורף את התנור, ואז הולך וקונה עוגה קנויה זה הרבה יותר יקר
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום שלישי ב- 13:22 #5 נכתב ע"י lemner40: תלוי כמה הם טעימות אם אני אצטרך להכין עוגה וניסיתי כמה פעמים אני קונה כפול מצרכים, שורף את התנור, ואז הולך וקונה עוגה קנויה זה הרבה יותר יקר לחץ כדי להרחיב... שיקול נכון.
נכתב ע"י lemner40: תלוי כמה הם טעימות אם אני אצטרך להכין עוגה וניסיתי כמה פעמים אני קונה כפול מצרכים, שורף את התנור, ואז הולך וקונה עוגה קנויה זה הרבה יותר יקר לחץ כדי להרחיב... שיקול נכון.
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום שלישי ב- 13:23 #6 נכתב ע"י ריקי זו אני: לא מוכנה לקנות עוגות... יש סוף לכל תעלול... לחץ כדי להרחיב... לא קל להכין עוגת גבינה. עוגת שוקלד שוקלד, רק כלתי יטדעת להכין
נכתב ע"י ריקי זו אני: לא מוכנה לקנות עוגות... יש סוף לכל תעלול... לחץ כדי להרחיב... לא קל להכין עוגת גבינה. עוגת שוקלד שוקלד, רק כלתי יטדעת להכין