איך נשמע לכם

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא חושב שקולה זה בריא, אבל זוכר שפעם הסתובבנו שעות בירושלים ליד החומות ואחרי זה נכנסנו לכותל והיה יום חם מאד.
הרגשתי שאני פשוט עוד מעט הולך להתמוטט מיובש וצמא
ואז ראיתי שם חבורה של אנשים שעורכים ארציאת (יום זיכרון לנפטר) ניגשתי לאישה שאחזה בקבוק קוקה קולה קר וצונן שעל הבקבוק ניתן
להבחין באגלי טיפות צוננות.
עשיתי לה תנועה ביד שאני רוצה לשתות (כי כבר לא היה לי כוח לדבר)
והיא מזגה לי לתוך כוס ענקית מפלסטיק קוקה קולה קרה קרה ואני שתיתי את זה כמו שזאת היתה התרופה של בורא עולם
אף פעם בחיים שלי לא טעמתי קוקה קולה כזאת טעימה ובריאה. |חיוךרחב|

SupermanZW

Well-known member
כל המשקאות הקלים לא בריאים בגלל תכולת הסוכר הגבוהה שלהם, קולה במיוחד כי יש בה 11 כפיות סוכר לכוס. גם גרסאות הדיאט של המשקאות הקלים לא בריאות בגלל רמת החומציות שלהם (PH נמוך יותר) המזיקה לשיניים ולמערכת העיכול. מיצים תעשייתיים אף גרועים מהם, בגלל צבעי מאכל מסרטנים ותכולת סוכר גבוהה. גם אני אוהב קולה, אך למען בריאותי הפסקתי לחלוטין לקנות משקאות קלים לבית, גם סוכר אני לא קונה, אני משתמש לסירוגין במייפל ודבש אשר מבחינה בריאותית עדיפים על סוכר. לא הפסקתי לחלוטין לשתות משקאות קלים, פעם בחודש באחת היציאות שלי למסעדות אני מזמין משקה קל, בדרך כלל קולה, אני סבור שבתדירות כזו זה לא מזיק. בבית אני שותה בעיקר מים קרים ועם הארוחות בדרך כלל קפה, לפעמים תה. בקפה ובתה אני שם מייפל או דבש.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כל המשקאות הקלים לא בריאים בגלל תכולת הסוכר הגבוהה שלהם, קולה במיוחד כי יש בה 11 כפיות סוכר לכוס. גם גרסאות הדיאט של המשקאות הקלים לא בריאות בגלל רמת החומציות שלהם (PH נמוך יותר) המזיקה לשיניים ולמערכת העיכול. מיצים תעשייתיים אף גרועים מהם, בגלל צבעי מאכל מסרטנים ותכולת סוכר גבוהה. גם אני אוהב קולה, אך למען בריאותי הפסקתי לחלוטין לקנות משקאות קלים לבית, גם סוכר אני לא קונה, אני משתמש לסירוגין במייפל ודבש אשר מבחינה בריאותית עדיפים על סוכר. לא הפסקתי לחלוטין לשתות משקאות קלים, פעם בחודש באחת היציאות שלי למסעדות אני מזמין משקה קל, בדרך כלל קולה, אני סבור שבתדירות כזו זה לא מזיק. בבית אני שותה בעיקר מים קרים ועם הארוחות בדרך כלל קפה, לפעמים תה. בקפה ובתה אני שם מייפל או דבש.
אכן הקולה ביום יום לא בריא.
אם שותה קולה, זה בארוחה כבדה, או בזמן כאב בטן.

SupermanZW

Well-known member
אכן הקולה ביום יום לא בריא.
אם שותה קולה, זה בארוחה כבדה, או בזמן כאב בטן.
קולה הייתה במקור תרופה נגד כאב בטן, רק בגלל שזה כל כך טעים זה הפך במהרה למשקה פופולארי. לא מפתיע, תרופות צריך לקחת רק כשחולים, נטילת תרופות כשבריאים מזיקה לבריאות.

yaarafeldman23

New member
ממש לא בריא ! הורס את השיניים עם השנים, עושה בעיות בגוף, סוכר גבוה ועוד ועוד

XמX של Wון

Well-known member
נשמע לי מעולה. במיוחד בכמויות הקולה שאני שותה כל יום :). אבל יש דבר כזה בנמצא?
יש בנמצא.

הכי בריא מים

למעלה