איך נראים מלאכים?

הההמממ...

מישהי מנסה לדוג מחמאות ? חחחחחחח... אבל את שייכת לרשימה ההיא (כאילו שלא ידעת...)

תגיד......

אתה לא יודע לקרוא? כתבתי גם סימן שידעתי שגם אתה הכללת אותי... אגב, גם אתה נמצא ברשימה שלי... זיהית את עצמך? וחוץ מזה.....אני סוחטת מחמאות???? אני??????????????

האמת...

זהיתי את כולם/ן... חחחחחחחח...

liz_liz

New member
ןהמלאך שלי ....

בעצם בכל שניה שחולפת יש לי מלאך אחר .. מלאך ששומר .... מלאך שמגן .. מלאך שמלטף .. מלאך שלא מאכזב .... לפעמים זאת את הבת שלי .. לפעמים בעלי .. לפעמים הורי... המישפחה שלי .. חברים .... אבל תמיד תמיד יש לי את המלאך ששומר עלי .

ולי ? ../images/Emo4.gif

מאוד קוסם להגיד יש מלאכים , יש לי את מלאכי שלי . האשה , הילדים , המשפחה העניפה , החברות , החברים . אבל בעצם ? קשה לי להגיד שיש לי מלאכים . אני מאמין ש... אולי ישנם מלאכים שם , שם למעלה לפחות לפי הסיפורים מלאכים שומרים עלינו . אבל כאן איתנו למטה עלי אדמות ? כנראה שאין . יהונתן 38 .

מו שיקו

New member
המלאך שלי....

המלאך שלי היא בכלל מלאכית. ששומרת תמיד על מבט עם חיוך. נמצאת כל הזמן בקשר עין. יש לה בכלל עיניים הכי רכות ואוהבות בעולם. וכף ידה תמיד זמינה ללטף ולנגוע, עם בוהן כזו עם כרית, שתמיד נעימה, ומונחת על לחי דומעת... היחידה שיודעת לאהוב בלי תנאים. ולרצות שיהיה לי רק טוב. שהייתי נותן את כל מה שיש לי, שתחזור רק לרגע מהטיול בשמיים, להיות רק שלי. ואוכל לבכות לך אמא, עוד פעם אחת ודי ....

למעלה