איך נראים מלאכים?

איך נראים מלאכים?

כמו הקשישה שהחזירה אתמול את ארנקך. כמו נהג המונית שאמר לך שהחיוך שלך מאיר את העולם. כמו הילד הקטן שהראה לך את הפלא שבדבר קטן. כמו העני שהציע לחלוק עמך את ארוחתו. כמו העשיר שהראה לך שהכל באמת אפשרי אם רק מאמינים. כמו הזר שהזדמן במקרה, בדיוק כשאיבדת את דרכך. כמו הידיד שנגע בלבך, כשלא חשבת שיש במה לנגוע. מלאכים באים בגדלים ובצורות, בגילאים ובצבעים שונים. חלקם עם נמשים, חלקם עם גומות, אחדים עם קמטים, אחרים לא. הם באים מחופשים כידידים, כאויבים, כמורים, כתלמידים, כאוהבים וכשוטים. הם לא מתייחסים לחיים ברצינות רבה מדי. הם לא משאירים כתובת, ולא מבקשים כתובת. קשה למצוא אותם בעיניים עצומות, אבל הם נראים בכל מקום, כשאנו בוחרים לראות. והמלאך שלך - איך נראה?

נעמי 1

New member
למלאך שלי...

קוראים ברדקיסטית... והיא מביאה לי סיפורים יפים.
נעמי

המלאך שלי הוא החבר הכי טוב

זה שתמיד מצחיק אותי, זה שבכל מצב רוח שימצא אותי - יגרום לי לצחוק, לחייך (לא, זה לא ההוא), ולדעת - שיש מי שתמיד יחבק אותי מרחוק, ויהיה פה כשאצטרך. צחקנו יחד, בכינו יחד, הוא הכי אחי בעולם. (כן, תפוז הכיר לי אותו)

המלאכית שלי...

פארה פוסט כמובן... חחחחחחח... אבל השאלה החשובה יותר היא - מי זו אמא של שחר ? חחחחחחחחח...

ומי זאת

שולה? (אניגמטי ביקש לבשר לאומה שהשאלה היא לא מי זאת שולה אלא מה זאת שולה.....בשביל כל אחד......ואני בכלל רבקה) אני ושולה בחצר.....

המלאכים שלי הם.....

יש לי הרבה.... ואלו הם משפחתי... ההורים שלי האחים שלי בעלי ... הילדים שלי כל אלה יחד גורמים לי לשמחה גורמים לי לאהבה נותנים לי חום הם אלה שנמצאים עימי ברגעים העצובים והשמחים הם אלה שמעניקים לי את האושר בחיים מבלי לצפות לתמורה....מבלי אינטרס מסביב איתם אני מרגישה הכי כייף והכי חופשיה בעולם איתם אני מרגישה האחת והיחידה מכולם<וזה לא בקטע של שוויץ> וכמו שאני מקבלת מהם את כל הנ"ל אני גם נותנת...מעצמי לכולם. שבוע טובבבבב

המלאך...

שלי מגיע בכל מיני צורות , אולי אותה חברה אליה אני יכולה להרים טל´ ושניה אחרי אני כבר אצלה על הספה בבית , כאילו מעולם לא זזתי משם.... אולי אותו אחד שלפתע הגיע מבלי לתכנן פתח אצלי חלון בחדרי הלב ... וזאת , כן זאת שתמיד מילה שלה גורמת לי לחייך אפילו מבעד לכל הדמעות שזולגות על הלחי... וההוא שגם אם לא שוחחנו חודש שלם , צליל קולו מביא איתו שלווה בדיוק כשאני צריכה ... יש לי המון , וכולם קיבלו ממני את הכנפיים , ויש לי עוד במחסן , מה לא ?...חייבים לבחור רק אחד ?... "רק שימי נר על החלון , ונרקוד לאט את מחול הנשמות ".... עכשיו זה מה שמתנגן לי באוזניים , יחד עם כוס יין לבן ... עכשיו זה הרגע שבו לא צריכה מלאכים ... :)

הצופה.

New member
מלאכים היום נדירים

המצב כל כך רע שגם הם צריכים מלאכים..כי קשה להם ואתמול באה מלאכית אחת אחרי שכתבתי על "חברון"מכל הלב והקשבתי לאריק אנשטיין היא שלחה מסר קטן עם חיצים ללב שידעתי שאת שכתבתי פגע לפחות למישהו לנקודה שכיוונתי ואצלי מלאך הוא ללא כנפיים רק עם כתפיים כאלו גדולות שרע לי יש מקום בשפע להניח את הראש המלאך שלי מת לפני שלושה שבועות לא ביקש כתובת הלך מבלי שוב המלאך שלי בכה שכאב לו ודאג לנו תוך כדי כאבים מה שלא נתפס אצלי עד היום איך אדם כואב יכול לחשוב על מישהו אחר? רק היום תפשתי את עצמי אומר "איך אבא שלי אומר.." דמעות של מלאכים

אחד המלאכים שלי....

לפני שלוש שנים פרש כנפיים והצטרף לעוד הרבה מלאכים אי שם בשמים הוא היה מלאך מיוחד אדם רגיש ומיוחד שאת רגעו האחרון לכולם דאג לכולם עזר...והושיט יד אוזן קשבת אצלו הייתה תמיד גם אם בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר גם אם זה בשעת רוגע או כאב הוא עזר ותמך מכל הלב... מלאך שלי אתה שם בשמים ובטוחה שמביט כעת ושומר גם "משם" שולחת לך את אהבתי את געגועיי........

מלאך

בין אנשי שמיים ואנשי האדמה מלאך קטן נפל לי אל בין רגבי הנשמה. וברצף היום יום הוא מאיר כמו בחלום- אל לבבות האנשים שנצבטים מן החיים. ובכסות ילדת זהב, אוליי תבוא אליי עכשיו להתעטף במעילי בארץ שאצלי. מלאך/יעוז אגמון

נעמי 1

New member
צופקה...

אנחנו, הילדים של אבא שלי ז"ל... תמיד אומרים... איך אבא היה אומר... כמה דברים למדנו ממנו... כמה דברים יפים למזכרת הוא השאיר לנו.

זה ישמע מוזר אבל המלאך שלי../images/Emo121.gif

נמצא אי שם מעבר לקשת והעננים ועוזר לי בכל רגע וזמן בחיים היו פעמים שחשבתי שאולי זו סבתי שמזמן מזמן היא מלאך ולא איתי אך אני מרגישה שיש מי ששומר עליי כך ועוזר לי בכל רגע ומראה לי את הדרך

מלאכים....יוסף דור

זר פרחים לאלה המשקים פרחים / יוסף דור. ישנה אגדה עתיקה המספרת, שבצאת הוולד לאוויר העולם נולד יחד עימו "מלאך" בשמים, יש מלאך לי, לך, לכולם. ישנה אגדה עתיקה המספרת, שבצאת הוולד לאוויר העולם. נוצר עימו יחד "כוכב" בשמים, על כן כוכבים לי, לך, לכולם. ישנה אגדה עתיקה המספרת, שתינוק הוא פרח בגן האלוקים, ומשקו המלאך מטל השמים, ויונק צמיחתו מחום הכוכבים. אך יש וקורה שכוכב מסתתר הוא, וקרניים של חום ושל אור מתעכבים. יש מלאך סוטה מדרכו, ואינו משקה שווה הפרחים. ואז קורה הצמיחה מתעכבת. ויש פרח לקוי בעלי כותרתו. אך דלות עוללים איננה פוגמת, ביופיו בעושרו, בהדר נשמתו. כי אנחנו יודעים לראות באוזניים, ועינינו "שומעות" רינת ציפורים. למדנו "לראות" תוך מישוש בידיים, ולשמוע בהם מנגינות וצלילים. למדנו שהאדם הוא כצמח פורח, כפרח מרנין בגן האלוקים, ואם יש גם פרחים הלוקים בכותרת, נשמתם עשירה, שורשיהם עמוקים. נהיה נא אנו החום במערכת, הבה נשקה את אלה הפרחים. גם אם איננו מלאכים תקניים

חשבתי הרבה על השאלה שלך

ניסיתי לחשוב מי המלאך המיוחד שלי, האם זה בעלי שסובל אותי למרות הכל ועדיין מנסה שיהיה לי הכי טוב בעולם... או אולי שלושת ילדי, שכשעצוב לי, נשיקה מהם מרפאה כל מכאוב... או אולי דווקא החבר הטוב שאני יודעת שתמיד ובכל מצב הוא יהיה שם בשבילי... ויכול להיות שהחבר הטוב השני שתמיד ידע להגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון... ואולי החבר השלישי, שבכל פעם שיש לי משהו משמין מאוד ביד, הוא תמיד ידע איך להוציא לי את התאבון בספירת הקלוריות ואולי החברה ההיא שאצלה אוכל לבכות בטלפון ואפילו לשתוק והיא תמיד תדע איך להרגיש אותי..... בקיצור יש כל כך הרבה מלאכים בחיי.... מכאן התודה, לכל מלאך ומלאך באופן אישי בורכתי

אז גם אני אהיה רציני לשניה...

תודה לאל שבורכתי בלא מעט מלאכים, טוב, מלאכיות שסובבות אותי... כל אלו שבזמן זה או אחר משכו אותי למעלה עם הכנפיים שלהן, בעודי צונח לי למטה... כל מי שאי-פעם הקשיבה לרחשי ליבי ותמכה בי ברגעים קשים ושמחה איתי ברגעי אושר. אז רק שתדעו מלאכיות שלי שאני אוהב את כולכן !!!

למעלה