איך נפלו גיבורים...
ראיתי עכשיו את השכן השווה שלי. זה שהיה לי קראש עליו מאז שאני זוכר את עצמי. ומה אני אגיד לכם... נישט א-גרוסיה מציאעה... ולחשוב על החלומות שהיו לי עלינו גרים ביחד בבית שלו (יש לי גם קראש על הבית שלו...
). נו שויין...
אבל למה להתבוסס בזה
חזרתי אליכם אנשים יקרים שלי
אכן, כמו שמספרות השמועות, הייתי חולה אנושות בשבוע שעבר. תודה לכולם על האיחולים החמים... טוב לדעת שלמישהו עוד אכפת ממני (שרימפ, תחסוף את התגובה שלך לזה - גם אני מטורף עליך...
). אז לא - לא הייתי מאושפז. סבלתי כל הסופשבוע מכאבי בטן מטורפים שהחלו לחלוף במהלך השבוע. לא זכיתי לבדיקות פולשניות ביותר - אותן אני אצטרך לעבור כנראה רק בסוף החודש (ואגב, זה לא כזה כיף בכלל. עושים את הבדיקה בהרדמה - אלא אם כן זה דרך הצבא (
) ורק כשמתועררים מרגישים כאילו הייתם חיית שעשועים באורגיה של נהגי משאיות). לא פגשתי אחים חמודים (יש דבר כזה בכלל
) או רופאים חמודים (זה בטוח יש. אני עוד זוכר את הרופא שטיפל בי לפני שנתיים...
) מה אני אגיד לכם... הקבע (או יותר נכון, הכסף של הקבע) עושה לי טוב... אבל אני עדין רוצה לסיים עם זה כבר. רק עוד 9 חודשים... תתחילו לספור |חשבוניה| אז שמישהו יעדכן אותי במה שקרה כאן בחודשים האחרונים
אגב - שמעתי שאני מועמד לאנשי השנה בפורום |משמיק|. אני לא יודע על שום מה זכיתי בכבוד הזה... |מצתנע| אוהב את כולכם המונת'לפים
ראיתי עכשיו את השכן השווה שלי. זה שהיה לי קראש עליו מאז שאני זוכר את עצמי. ומה אני אגיד לכם... נישט א-גרוסיה מציאעה... ולחשוב על החלומות שהיו לי עלינו גרים ביחד בבית שלו (יש לי גם קראש על הבית שלו...