איך נמנעים מזה?

איך נמנעים מזה?

כשאני קונה מכנס חדש, הוא מושלם. אחרי הליכות רבות ולבישות רבות, מתחילים להווצר שפשופים עד כדי קרעים קטנים באיזור שבין הירכיים כתוצאה מחיכוך הירכיים. זה מתסכל שכל מכנס שאני קונה, אני יודעת שבסופו אאלך להפסיק להשתמש רק בגלל השפשופים-קרעים הללו. איך נמנעים מזה? אתן מכירות את התופעה? זה קורה בגלל שסוג הבד לא משהו או שגם מבד מאוד חזק זה היה משתפשף ונקרע בגלל החיכוך בין הירכיים? תודה לעונים.

newKiticat

New member
../images/Emo12.gif

אני יכולה רק לתאר שמדובר באיכות הבגד. מכיוון שלי אישית דברים שכאלו לא קורים... מאיפה את קונה את המכנסיים?

בעיקר ממתאים לי ושני זוגות

שקניתי בבורדו שזה קרה להם
ממש נשבר לי שכל מכנס יפה שאני קונה משתפשף בין הירכיים ובסוף נקרע.

newKiticat

New member
אהה

עכשיו הבנתי את זה... כן- גם לי זה קורה- אבל לא נקרע עד זוב.... הם נשחקות וזה קורה מהשיפשוף... בעיקרון- מה שעובד בשבילי הוא לא לקנות דברים שנצמדים ממש טוב לירכיים.

sivosh

New member
גם לי זה קורה, וזה ישמע מגעיל אבל

הפתרון הוא לרזות..

סקסיית

New member
לצערי הבעיה היא לא בבד,

אלא בירכיים צמודות מדי והזעה מוגברת באותו האזור. אין לכך פיתרון פרט לדיאטה ... מצטערת חמודה. ניסיון להאט את קצב השיפשוף.. תנסי ללבוש טייץ קצר מתחת למכנס זה יספוג את הזיעה והבלאי יהיה איטי יותר. בהצלחה

אגב, אני לא מידה כל-כך גדולה...

אני 44 במכנסיים ו-40 בחולצות. הפלג גוף העליון שלי ממש צר והאגן רחב ויש פולקעס ברוך השם. הרוב אצלי מתרכז בטוסיק ובירכיים. מתסכל.

newKiticat

New member
אני גם מידה-2 מידות יותר למטה מאשר

למעלה.... אבל בתכל'ס אין לי ירכיים גדולות במיוחד....

סקסיית

New member
יקירתי זה לא קשור למידה

זה מבנה גוף... יש לך מבנה של ירכיים צמודות...ולכן כשאת יותר מלאה הבעיה יותר מורגשת בבגדים

sivosh

New member
אני דווקא התחלתי :)

אני שבועיים בתוכנית, וירדתי בינתיים 3.2 קילו ואני מאושרת :)

איזו תוכנית?

אני התחלתי ביום שלישי שומרי משקל, וירדתי בנתיים (לפי המשקל בבית) 1.200
בהצלחה!

sivosh

New member
זה נקרא "מיריקל" זה ב אזור הצפון

שיהיה לך בהצלחה.. אני אף פעם לא נשקלת בבית, רק שם! :)

DREAM111

New member
שיפשוף בין הרגלים אז מניסיון העבר

יש קשר בין האיכות הבד וכמובן השומן שלנו. השיפוף מתקיים תמיד כי מה לעשות שהרגליים נצמדות זה מתחכך אחד בשני. אם איכות הבד טובה זה יכול להחזיק תקופה ארוכה (יש לי מכנסים של עונות מכנס ותיק ביותר שלשמחתי שורד ואיכות הבד מעולה כך שטפו טפו לא סובלת מבעיות כאלה) אבל כן מכירה את זה היטב מגינסים שונים. בעבר הייתי קונה בלילית לפני שהתחברו לורדה לילית והיתה לי אותה בעיה ולאחר החזרת מספר זוגות שמהר מידי זה קרה התברר כי היתה בעיה בבד ולא בי. אני יכולה להמליץ על חיזוק על ידי טלאים של גינס באיזור הזה.

זה באמת משהו שהתחלתי לעשות לאחרונה

אחרי שהרבה מהג'ינסים שלי השתפשו ונקרעו באזור שבין הירכיים וחלקם חדשים מאוד. מצאתי זוג שאני לא לובשת עוד, בגלל השפשופים והתחלתי לגזור ממנו טלאים ולהדביק [כן, להדביק] עם דבק מגע חזק. לא רואים את התיקון שנעשה, שכן הוא פנימי והג'ינס הרבה יותר חזק וניתן לשימוש. אבל מה עושים לדוגמה במקרה של מכנס אלגנט? של מכנס שחור או בצבע אחר? מכנס שהוא לא ג'ינס. תודה על ההבנה

למעלה