איך נזדהה במפגש? ^^

ShuNka

New member
אותי ואת ברצי תזהו..

אם התוכנית תלך כמתוכנן |צחוקמרושע|

ShuNka

New member
תאהבו אותי ;______________________;

תודה. XP אוף ;; אני לא מכירה אף אחד מהפורום חוץ מבר ובר לא שווה ;;

keep smiling

New member
לא תזהו אותי. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

Kakashi Sensei

New member
טוב זה די פשוט האמת

חפשו רוסי בגובה כמעט 2 מטר עם מדים. אני חושב שאני די אבלוט שם...

../images/Emo41.gifיאללה מי רוצה להיפגש באוטוקו

לפניי המפגש? חח אחרת אין סיכוי שאני אמצא אותכם בעזריאלי. ד"א הגג באמת סגור?

coral chan

New member
ג'ינג'ית

הכי קל לזהות,נהנודה <: אממ..יש לי משו עם בגדים בצבע ירוק כהה,עוד מהמפגש הקודם..

coral chan

New member
עשיתי שלט!!!!111

לא מגניב,אבל נו,ניחא. הוא יהיה על התיק הירוקכהה שלי <:

Jifannit

New member
חוחו~

נהמע: מכוערת! O: אמ. משקפיים בלי מסגרת+שיערחוםמעצבןשימותאמן><+עינייםחומותשחבלשהןלאכחולות;; ולמי שכבר פגשתי... אם לא תזהו אותי אני ארביץ לכם. [: שקד: שיער חום.עיניים חומות.שלט? נמנמ.יש לי גשר,זה עוזר? ואני אהיה עם נהמע,סטיגידיש F: נהמע: תחפשו בישיט צ'יבית ותדעו שזאת שקד. אני אהיה לידה. :p שקד:לא נכון|!"~*128821,2,*@!7!&277177ֱ7 נהמע: שתקי.
שקד:עיירה ציורית ? ^-^ נהמע:[היום אני ושקד היינו בטיול בירושלים ועל כל דבר שלישי אמרתי שהוא ציורי. לדוגמה: "הכנסייה הרוסית הציורית"/"הבניין הציורי"/"האסלה הציורית"/"הפיצה הציורית"/"השכונה הדתית הציורית"/"האריה הציורי עם האף השבור כמו של מייקל ג'קסון"]. את ציורית שקדי. >': שקד: אני?|!???!??!ציורית?!??!???!?!??!? >> נהמע: למה יש לך בעיה עם זה?! >.< בוהאהאהאהא לך D: שקד: Spirtis are alwayyyyyyys withhhhhhh youuuuuuuuuu נהמע: Hollows are alwwwwwwwwways withhhhhhh youuuuuuuuuuu darling! שקד: ועל כן נאמר: בוהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהא. נהמע: נכון שהפיצה לא הייתה ציורית ולא הייתה טעימה?..;;. שקד: האי טאיצ'ו! נהמע: אבל אור הוא הטאיצ'ו O: שקד: אבל את הטאיצ'ו של הפיצה O: נהמע: ואת האוקא של הפיצה? ס.ס שקד: אם את אומרת >> נהמע: *אומרת* שקד: עד כאן מחדר החדשות הציורי? נהמע: נתראה מחר. שקד, ביחד? שקד+נהמע: בוהאהאהאהאהאהאהאהאאאאא! נהמע: וחיבוק לאיילת צ'אן כי מגיע לה ~[:

Neon taichou

New member
ניא

גבוהה, שיער חוםבלונדיני שתקוע בקוקו מעל האוזן השמאלית (n_n`), משקפיים, תיק שחור ופרוותי עם כבשה נסגדת, ואולי, רק אולי -- בובת איצ'י ששולטת בכ-ו-ל-כ-ם. אה, ואולי גם שלט "מלפפוני פאנגירל"\"יורוסוי שליטע!!11".

Jifannit

New member
למה את לא באה עם שלט:

"רימון היא פאנגירל מאיורהארה"? חשבתי שתבואי איתו. @.@ לי ולשקד יש את השלט הכי שולט וגם יש לו משמעות מאוד עמוקה, תגלו מחר, בוהא.

למעלה