היי תחזירי את זה! ;; *עתה עליך*
V Violettecat New member 31/12/05 #20 אנשים טוענים שאני דומה לנאנאו... אז חפשו מישהי שדומה לנאנאו ומחזיקה שלט - "פורום בליצ'" (הפעם השלט לא עילג) בנוסף יש לי שרשרת איצ'יגו ואני בטח אסתובב עם פלושי מירוקו .
אנשים טוענים שאני דומה לנאנאו... אז חפשו מישהי שדומה לנאנאו ומחזיקה שלט - "פורום בליצ'" (הפעם השלט לא עילג) בנוסף יש לי שרשרת איצ'יגו ואני בטח אסתובב עם פלושי מירוקו .
H Hinamori New member 31/12/05 #23 שלט של היטסוהינה. הוא יהיה ירוק ודיי קטן. עיניים ושיער חומים. שווצר [נו, סווצ'ר !] כחול כהה ותיק אפור שיש עליו למה. ^^
שלט של היטסוהינה. הוא יהיה ירוק ודיי קטן. עיניים ושיער חומים. שווצר [נו, סווצ'ר !] כחול כהה ותיק אפור שיש עליו למה. ^^
G Gravi4Ever New member 31/12/05 #43 אני אהיה .... שיער חום , די ארוך, כנראה אסוף לקוקו, עיניים חומות, משקפיים, ו... עדיין לא החלטתי מה ללבוש אבל תזהו P:
אני אהיה .... שיער חום , די ארוך, כנראה אסוף לקוקו, עיניים חומות, משקפיים, ו... עדיין לא החלטתי מה ללבוש אבל תזהו P:
E Envious New member 31/12/05 #29 אל תסתכלו על הנחיריים T_____T וכןכן יהיה שלט של היקארואקירה. ואני אעלה לקומה האחרונה ואני אצעק את זה !~ וווי ~! *_*
אל תסתכלו על הנחיריים T_____T וכןכן יהיה שלט של היקארואקירה. ואני אעלה לקומה האחרונה ואני אצעק את זה !~ וווי ~! *_*
ט טומויו האחת New member 31/12/05 #39 את!~! בעלת הרבה תמונות אקירה היקארו *-*;; יש לך מסנג'ר? XDDDD |רוצהחילופיםP:|
E Envious New member 31/12/05 #40 XDD היהי !~ היקארואקירה זה מחלה @_@ ואני לא יודעת איך לעבור אותה ;; [email protected]