איך נוקמים במישהו

Mike A

New member
איך נוקמים במישהו

אני רוצה להטיל קללה על מישהו. ותאמינו לי מגיע לו. יש לכם רעיונות?

המממ...

יש מלא קללות שאפשר להטיל...אבל לא שווה לך...פשוט לא משתלם לעסוק במאגיה שחורה.. לך תביא לו מכות וזהו...יותר פשוט..

אם אתה רוצה רעיונות.......

קללות ל- 1.מוות 2.ייסורים 3.שנאה 4.בדידות * להמשיך..........? יש 1001 רעיונות לקללות......... אפילו כאלה שפוגעות גם בעולם הבא..... (את תתייחסו, לא ממן ראיתי את המומיה 2....) פשוט תבחר ותעשה אבל........ ההזהרות הרגילות: 1.זה יחזור אלייך פי 3 2. אם אתה אל מבין בנושא, אל תשץמש בו... 3. ................ (תוסיפו מה שאתם רוצים...) מקווה שעזרתי בהצלחה!!

Rachel Green

New member
אממ.....לניאו!

לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת...כמה עצוב... טוב בכל מקרה... תיצור איתי קשר באיציק.... המספר שלי:98280237... וכולם מוזמנים,לא רק ניאו...אבל בעיקר ניאו!!!

holy_sheep

New member
חוק השלושה

אני לעולם לא אבין למה אתם מאמינים בזה... רק כי ראיתם כמה סרטים וקראתם ספרי וויקה שאמרו לכם שזה ככה? למשהו באמת משהו חזר פי שלוש? אולי נפשט את זה: למי היה דכאון אחרי כישוף כושל? מי קיבל פעם עונש על התעסקות עם הרוח הלא נכונה? מאיפה אתם לוקחים את כל הבולשיט הזה? קאמרה? כן, אפשר להאמין בזה ואפשר לחשוב שזה רק המצפון שלכם (ואני לא רוצה להתחיל אפילו לדבר על מאיפה זה נובע בחינוך שלנו). אבל אולי תפסיקו להזהיר אנשים מפני חוק השלושה? אני חושבת שמה שהכי מרגיז אותי זה שאתם פשוט "מאמינים" באופן עוור באזהרה וויקאנית מטופשת. מתי באמת חזר אליכם משהו פי שלוש? אם זה לא בדוק, תפסיקו לחיות על פי זה... מבקשת הסברים כבשה קדושה

KEiN

New member
בוא אני יגיד לך משהו...

אני חושב שזה מגעיל ! לא הבנתי את הכל הילדים פה שרוצים מאגיה שחורה ליידים! מה גנבו לכם את קופסת האוכל?? מה?! שמו לכם רגל בשביל?? נפלתם? מה?! כנראה איזה ערס הביא לכם יותר מידיי מכות לראש!!! שלא תבינו אותי לא נכון- גם אני חטפתי מכות לא מעט- אבל למדתי שאני לא זה שצריך להחזיר, זה אדיוטי- מאגיה או לא- אתה תמיד נדפק זה חוק איזון קוסמי- (או פשוט חוק איזון). הושפלתם? גם אני! זה עובר...- ואחריי שחטפת מכות- להחזיר יביא רק עוד מכות. העונש מגיע למי שמגיע לו תאמינו לי-אל תקחו כח שלא שלכם ליידים...

לא מבין אותך.............

לא נראה לי שאדם ירצה להתעסק במאגיה שחורה כי גנבו לו את קופסאת האוכל......... או משהוא כזה.......... חוץ מזה, נראה לי שאם אדם שואל שאלה כזאת בפורום אז הוא בטח השקיע מחשבה רבה על הנושא........

KEiN

New member
גיל ההתבגרות הוא גיל הפכפך

מאופיין ביחוד בחוסר המחשבה שבו... מאגיסטים ´שחורים´ אמיתים הם אנשים שהמצוקה עופפת אותם בכבדות- הם חשים צער (במקרים שאני ראיתי-הם באים ממשפחות במצוקה, או שאחר ההורים מתעלל -לא בהכרח פיזית), וכתוצאה מפגינים צער- לפי מקרים מהחיים הם יותר מופנמים, כועסים כעס שקט, לומדים ומפנימים את התורות שהם קוראים ומשקיעים חלק מהנשמה הפצועה שלהם בכל העסק- לא נכנסים לאיזה פורום באינטרנט-" שיו שמעתי שמאגיה זה באופנה לאחרונה, שיו במיקרה איזה מישהו נטפל אליי-זוהי נראת לי דרך מעולה להתנקם ללא לקבל בחזרה בפנים"-"מגניב" ´חח´ ´חח´... אתה בטח שואל איך אני יודע את כל זה- אז העובדה שאתה כלכך רוצה ומאמין ש´לכל מעשה שאתה עושה (טוב או רע) אין השלכות, ולא צריך להתמודד עם אותן השלכות´- הסגירה את הגיל שלך (אולי הגיל הנפשי ואוליי האמיתי). חביבי- כל דבר שתעשה יגרום למשהו. הדברים האלא ירחפו בחלל?? לא- הם כמו קרן אור- קופצת בין כל המראות-מתפצלת, גורמת לאנשים אחרים לעשות מעשים- .האמונה העיוורת שזה לא יחזור עליך איך-שהוא מעלה בי גיחוך. ´פחחח´ אנשים אוליי טפשים-אבל לא פראיירים. לילה טוב

RainBird

New member
יש צדק בחלק מהדברים שלך מאג (לא שחור אין צבעים במאגיה) שעושה שמוש רע בכוחות שלו, שולח חזרה אנרגיה שלילית שהוא קיבל לאלו שנתנו לו את אותה אנרגיה, למעשה מלמעלה אפשר לראות שנוצר סוג של איזון. וזה די מובן. הוויקה לוקחת את זה לכיוון אחר ומקצינה בהחלט. זו אחת הסיבות שנפרדתי מהוויקה בשלב די מוקדם. ראיתי שבעולם יש איזון של טוב ורע ולא משנה איך שנראה את זה האיזון עתמו תמיד ישמר. ואם בכלל מסתכלים על זה ממבט גבוה מבינים שרע וטוב זה בכלל מושג אנושי. ובטבע שממנו מגיעה המאגיה המושג הזה בכלל לא קיים ולא משפיע על טיב הכשפים. לפיכך כל הוויכוח ממש לא רלוונטי למאגיה עצמה. ארדן

כרמית.

New member
Rainbird

קראתי שוב ושוב את ההודעה שלך ומשהו מאוד מפריע לי. אני רוצה להבין - אין לך שום מערכת אתיקה ומוסר במאגיה? מה בדיוק פירוש המשפט "כל הויכוח ממש לא רלוונטי למאגיה עצמה"? אשמח אם תרחיב בנושא. הכי קל לזרוק את המילה "ויקה", עם החוק שאוסר אבסולוטית על רוע, אבל העובדה היא שלמרות שהויקנים עושים לעצמם יופי של יחסי ציבור, הרי שרוב העוסקים במאגיה *אינם* ויקנים. אז אולי העקרון הויקני לא מתאים לכל אדם, אבל מערכת מוסר כלשהי צריכה וחייבת להיות. המושגים שחור ולבן באמת מטופשים משהו וגם לא מציאותיים, אבל בכל מערכת כלשהי יש אתיקה. יש אתיקה ברפואה, בעסקים, בבתי ספר, ביחסים משפחתיים, ביחסים רומנטיים ומוכרחה להיות אתיקה גם במאגיה. בכל מקרה, עיסוק במאגיה במנותק מאמונה דתית ו/או פילוסופית רחבה יותר הוא בעייתי. תוכל כמובן לומר שזה לא ענייני, אבל כמי שפועלת במשך עשור כמעט לשיפור תדמית המאגיה בישראל, ששואפת שיפסיקו להתייחס אלינו כמו היינו קוקואים/פסיכים/רשעים/בורים/פרימיטיבים/חורשי רעה (מחק את המיותר) - קשה היה לי שלא להגיב לדברים, במיוחד כשכותב אותם אדם כמוך, בעל ניסיון רב יחסית, ולא אחד ממתבגרי הפורום.

RainBird

New member
מאגיה היא אנרגיה למוסר אין שום קשר לאנרגיה טהורה. מה שמקשר את המאגיה (השימוש באנרגיה) ולמוסר זה השימוש במאגיה ולא המאגיה כמהות קיימת.

כרמית.

New member
נכון

אבל אנחנו מדברים על השימוש במאגיה. ואני שואלת שוב - האם יש לך מערכת אתיקה לגבי השימוש במאגיה?

אממ...

זה לא כ"כ עניין פסיכולוגי כמו שעשית מזה, אנשים העוסקים במאגיה למטרות רוע לא עוסקים בזה בהכרח מפני שהם עברו משהו קשה בחיים וזו דרכם להוציא את הכעס שטמון בהם.. רב המאגיסטים שעוסקים במאגיה למטרות רוע שאני מכירה עוסקים בזה כי הם החליטו לבחור בדרך הקלה למשל במקום להתעלם ממישהו שהביא לך מכות לנקום בו בעזרת המאגיה, זה לא קשור תמיד למצוקה נפשית, אלא אנשים שמנצלים את הכח שלהם למטרות אינטרס בלבד מבלי להיתחשב בתוצאות כי הם החליטו שאם הם יכולים להשיג כח מסוים אז למה כבר לא לנצל אותו בשבילם..., אם למשל יש מישהו שהשתמש עד כה במאגיה למטרות טובות וטהורות ופתאום הוא החליט שיש לו כח והוא רוצה לנצל את זה לטובתו...זה לא קורה בהכרח כי הוא ניתקל במצוקה קשה...אלא מהרבה סיבות אחרות...זו בכל אופן דעתי בלבד.

KEiN

New member
קודם כל אנחנו מאד פסיכולוגים

אני מאמין שכאשר עושים לאדם טוב- הוא מפגין טובות.. כאשר מכניסים פעולות ´רעות´ הוא מפגין רעות... אני לא אומר שיש דבר כזה טוב ורע-אלא שאדם מפגין את היחס שהוא מקבל, ואני לא מדבר על מקבל בזמן אמת- כלומר תיתן לו חיבוק והוא ידחוף אותך וירביץ- אני מדבר על האספקט הכללי- מהילדות שלו... לחטוף מכות-זה אנרגיה שלילית-וזה סוג של התעללות נפשית (רגשי נחיתות, אומללות וכו´)- מי שבוחר להתמודד איתה בדרל הקלה, אבל בדרך לפגוע באנשים במודע- מעיד על משהו באישיות שלו... בקשר להודעה מתחתיי- אוליי את כן מאגיסטית שחורה- כעס יכול להיות שקוע הרבה זמן. אוליי ברגע זה נראה כי השלמת עם הכעסים שלך (ויכול להיות שהשלמת) אבל יש אנשים שברגעים מסויימים עושים שוויץ´ להילוך אחר (אני מאלא)- הם יכולים להדחיק כאב מהילדות- אך פעולה מסויימת עלולה לגרום להכל להתפרץ ותבטא כמאגיה "שחורה". זה עסק מאד הפכפך- ראיתם את הסוף של טריאולוגית "מלחמת הכוכבים" בה לורד החשיכה מנסה לעצבן את לוק סקיי ווקר? מראה לו איך חבריו מפסידים מול עניו-איך נפלו במלכודת- זה אחד הרגעים שבהחלט עלולים להעביר אותך ל- Dark side צהריים טובים

L e s t a t

New member
אדם שאין ביכולתו להחזיר?

ומה שאתה אומר גם יכול להיות תקף כלפי מאמיני דתות, ספיריטואליסטים, מיסטיקנים ובעצם כל אנשי המאגיה...

Remirat

New member
המממ...

לפי הניתוח הפסיכולוגי שלך, אני אמורה להיות "מאגיסטית שחורה"...
Dalamar, here I come!

L e s t a t

New member
תן לי לספר לך על מאגים שחורים

כאדם שבהחלט מוגדר כמאג שחור. גיל ההתבגרות הוא אכן גיל הפכפך, זה בעיקר בגלל כל ההורמונים שרצים מסביב, אבל אני מכיר אנשים שעוסקים במאגיה שנחשבת ל"שחורה" והם כמובן נחשבים למכשפים "שחורים" ולמרות זאת הם כבר מזמן עברו את גיל ההתבגרות וחלקם כבר מתחילים לגרד את ה-40. ההכללה שלך שכל מי שעוסק במאגיה שחורה בא ממשפחת מצוקה היא טיפשית משום שהיא הכללה, אתה כבר קובע עובדות ללא שום בסיס ומתייחס רק לקהל הקטן והמצומצם שאתה מכיר או שמעת עליו או ממציא. ישנם מאגים שחורים שנמצאים במצב כלכלי אמיד ואף עשיר, לדוגמא - אנטון שאנדור לה-ויי מייסד כנסיית השטן ודת השטניזם, ג´יין מנספילד (שאגב, הייתה חברה בכנסיית השטן ומקורבת ללה-ויי), סמי דייויס ג´וניור (כנ"ל), מרילין מנסון (כנ"ל), אליסטר קרואלי (הוא נחשב למאג שחור) ודומיו וכו´.. באשר להשלכות - יש השלכות למעשים שלי, אבל זה לא מתבטא באיזה חוק קארמה שהומצא ע"י איזה איש מערות חלש שפחד מאיש מערות אחר וניסה לסבן אותו ולגרום לו לעזוב אותו. יש משהו כזה שנקרא אחריות, זה נמצא בשטח, בתכל´ס. אם קיללתי מישהו בוודאי שיש לי סיבה טובה לעשות זאת ואחד הדברים שאנשים כמוך אוהבים לומר זה "תבטלו את האגו, תפנו את הלחי השנייה" אחד הראשונים שטען כך מת בגיל 33 ולא הספיק לעשות הרבה בחיים שלו ומה שהוא הספיק - לא יצא כמו שצריך, התלמידים שלו לא הבינו את הכוונות שלו ובמקום לשנות קצת את היהדות הם הקריצו דת חדשה שסבבה סביבו. איפה הייתה הקארמה אז? בחופשה? יצר הנקמה והכעס הוא יצר טבעי שמטרתו היא הישרדות. אדם שהותקף חש צורך להתקיף בחזרה כדי להגן על עצמו מפני הסכנה, אני לא מקלל אנשים סתם כי זה "מגניב" או "באופנה". "מה הבעיה להגן על עצמך באופן פיזי?" אתה שואל? במקרים שבהם התקיפה אינה פיזית, למשל. במקרים שבהם האיום נמצא במרחק גדול (למשל מאוסטרליה עד יוון
). במקרים שבהם האיום הוא פיזי אין לי בעיה להגן על עצמי, אני יודע שתי אומנויות לחימה זו כל ההגנה שאני צריך. אמונה עיוורת? גם אתה מאמין אמונה עיוורת בחוק הקארמה. אתה לפחות יכול להיות שונה מהנוצרים ולומר לי מי גילה אותו לראשונה?

KEiN

New member
יש לי מה להגיד לך...

לא אמרתי שכל המאגים השחורים באים ממשפחת מצוקה, אמרתי שאלו מיקרים נפוצים, ויש להבדילם ממיקרים בהם איזה מישהו רוצה ´להתנקם´ ולצאת נקי. "ישנם מאגים שחורים שנמצאים במצב כלכלי אמיד ואף עשיר"- את\ה אומר זאת כאילו זה נוגד מצוקה-מצוקה במציאות היא לא זאתי מהסרטים בה: הבית הוא מעץ אין חשמל כבר שנתיים האבא חוזר שיכור מהבאר ומכה את כל המשפחה. איש עשיר ביותר שאינו מקדיש דקה לילדיו גורם למצוקה אדירה- כסף הוא לא סממן לאושר, קל להתבלבל, אבל לא..... יצר הנקמה הוא טבעי- אני לא אומר שהוא ´רע´- רק יהיה טבעי מאד עם מישהו יחליט לנקום בנוקם- זכור\זיכרי! החוק חל גם לגביי מעשים ´לבנים´- רק לדעתי לקבל חיבוק עדיף על סתירה- כל אחד ועדפותיו... ערב טוב

למעלה