איך נדע?

ואולי מכל המרגישים

את בונה משהו שלא קיים. ויום אחד שתפקחי את העניים - תגלי שהוא בעצם אילם. וכל הזמן רק רצה לבקש ממך להעביר אותו את הכביש. בערגה כמובן. דניאל מהמרגישים אני נבהל

שניים מי יודע?

מה זה חשוב לך מה הוא מרגיש ? את אוהבת אותו את נושקת לו בערגה? לך זה מרגיש אהבה? אז מה חשוב לך מה הוא מרגיש מרגיש שלא מרגיש אומר שמרגיש לא אומר שמרגיש אומר ולא מתכוון מתכוון ולא אומר זה ישנה משהו מהאהבה שלך אליו?

אולי עציץ? כמה שטויות כתבת?

בטח שחשוב לה. הבחורה אוהבת אותו. יש לה קצת ציפיות מבחיר ליבה. ואם הוא לא מספק אותן. היום. ואם הוא לא מספק אפילו אחת? בשיטה שלך היא יכולה לצאת עם עציץ. העיקר שהיא נושקת אותו בערגה. עדיף שתשנה את האהבה שלה אליו. כמה תחזיק מעמד עם עציץ? אחותי - מדבור על הקצת ציפיות. אולי שלפת הפעם את התשובה הלא מתאימה? צריך לארגן מחדש את האינדקסים? אשכרה טיזינג. נ"ב לאדיוט אופססס התכוונתי אטיוד (מתבלבל לי האותיות) - מעניין במה אתה עוסק? מעניין אם גם זה "בגרוש"? אתה מגיע למפגש? אם כן אני מזמין אותך לדו קרב. בצוהרי היום. אתה בוחר נושא - אפילו סטטיסטיקה (ידעת שמספיק מדגם של 7-29 אנשים כדי להוציא מסקנה סטטיסטית!). דניאל 1966

מייקי69

New member
סליחה, מיסטר "גם וגם"

אני לא באה בחבילות של שתיים במבצע. ואני ראיתי אותך פה מזיל ריר על כמה וכמה וכמה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח אז תבחר יא דג! נראה אותך גבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אטיוד5

Active member
אשתדל להגיע

ולעניין הגרושים: אחרי שכתבת את האלגוריתם לתשובה הסטנדרטית בפורום הזה, השתכנעתי ששנינו באותו מקצוע. ועוד משהו - אני לא בא לשום דו-קרב בצהרי היום. אפילו בבוקר אני לא מוכן. סה"כ אני בא למזמז את מייקי.

אטיוד5

Active member
באמת אני יכול להיות הבן שלך

כי ראיתי בכרטיס האישי שלך שאתה בן-בלי-גיל

זה לא הגיל זה

למשל אישתי חושבת שמספיק לה שני ילדים והיא לא רוצה שלישי. אומרת אני כמו עוד שניים. דניאל מחפש את הגיל המתאים להתחיל.

אני לא כותבת שטויות-

אתה יכול שלא להסכים. לגמרי לגטימי לראות דברים מנקודות מבט שונות. אבל זה לא הופך את מה שהשני כותב לשטות. ואני עם עציצים לא מסתדרת בכלל.

אטיוד5

Active member
כן, זה ישנה מאוד.

כי אם האהבה הזאת לא סימטרית, זה הסוף שלה.

למעלה