איך נדע?

למה צריך שהכל יהיה סימטרי?

מסודר בשורות? מתאים בדיוק אחד לשני. משבצת מול משבצת. ואם היא אוהבת אותו יותר ממה שהוא אוהב אותה או להיפך?אז? זה הסוף? אהבה מודדים במאזניים עם משקלות שכמות הגרמים תהיה שווה בשני הצדדים? שהיא תאהב כמה שהיא רוצה ויכולה והוא בדרכו שלו.

Sודית

New member
זה מזכיר לי.....

פעם היה לי ויכוח עם ה-X שלי... הוא תמיד טען שאני לא אוהבת אותו כמו שהוא אוהב אותי...לכי תוכיחי. ואז פעם ביקשתי ממנו להסביר לי... איך ועל פי מה הוא מחליט שהוא יותר ואני פחות. כל ההסברים שניסה למצוא, נראו מגוכחים, אפילו לעצמו. וזה נכון, כל אחד אוהב בדרכו שלו.... מה שלדעתי חשוב זה...שהפרטנר ירגיש עם זה טוב. סודית לחיי האהבה, שלא ניתנת למדידה.

מייקי69

New member
דייייייייייייייייייייייייייייייי

שיגעתם אותי יא ראבאק!!! טניס פראייר לידכם! כמה הורמונים! למי עונים קודם? מסכימה עם אטיוד - ואחר כך לא מסכימה איתו נעולה על שקספירית, ופתום המצות עולות לה לראש והיא מביאה אותה בהתפלקויות! הדג בדרך כלל מעצבן, לפעמים מפתיע - ובסוף גם מחזר. נו, לא לישתגייע???? מייקי-הולכת-לבעוט-בפסי-סתם-כי-היא-מאחורי-הספה!

הופ, הופ, הופ! על המקרר!!

כולם משנים את דעתם או שאת הפכת לנו לא יציבה פיתום????????? איפה הנחרצות, איפה??? ככה חינכנו אותך???

מייקי69

New member
הרשי לי לצטט דגיג יקר שגר תחתי

"כל יום משתנה לי" ואסיים בשיר: טרה-לה-לה-לי

אטיוד5

Active member
נו בטח

שורות שורות משבצות משבצות מישרים לימין ובודקים אם הס"מ האחרון בשורה שלישית בולט קצת. ואם כן, אז זה אסון. האהבה שלך מסודרת בשורות ומשבצות? את סופרת אותה בקילו? תפסיקי לשאול שאלות טמבליות. לא מכמתים אהבה. זה ברור לך ולי. אז מה את עושה אותי יענו-אדיוט. יש לך דיסלקציה?
אבל אם יש בצד אחד של הזוג מישהו/י שחושב שהוא הרבה יותר אוהב/משקיע/דואג מהצד השני אז זה פתח לבעיות. כל אחד יאהב אמנם בדרכו שלו, כי הוא לא יכול אחרת.

קורין1

New member
ככה זה, מי שאוהב רוצה להרגיש נאהב..

ואם זה לא בא מהלב אז........ זה לא אותו הדבר.......המילים שנזרקות סתם באויר עושות את המצב לא נעים...את מרגישה כשזה לא בא מהלב....וזה יותר כואב... (ושוב.זאת רק הדיעה שלי.)

תבור.

New member
כנראה שלא נדע...

כנראה שלא יודעים. הערה "פסיכולוגית" האם באמת הידיעה חשובה יותר לנשים מאשר לגברים. נתקל בכך גם אחרי המון (20) שנות נישואין הרצון של האשה לדעת כל הזמן האם עוד אוהב ????

Sודית

New member
כנראה

כנראה שבאמת לא תמיד יודעים. יש כאלה שחשוב להם מאד, בטחון הידיעה. ישנם אחרים שמרגישים בתוכם את האהבה ולהם זה מספיק. אחותו כתבה כאן ש...מה זה משנה, העיקר שאת מרגישה. אז יש לי אלייך שאלה.... את אוהבת מאד וכאשר הוא איתך, את מאמינה שגם הוא, זו הההרגשה שלך, ואז ביום בהיר הוא מודיע שזה לא כך. היה נעים ונחמד ותו לא...רגשות אָיין... אז איך את מתמודדת עם זה? הרי הרגשת כך והאמנת כך.... לדעתי זה מאד חשוב ליחסים, האמונה והבטחון ברגשות. לי אישית מאד חשוב לדעת ולהאמין שהוא אוהב, שהוא מרגיש. סודית...לא מנשקת עציצים
(איזו דוגמה)

לא רק אוהב ומרגיש

שיראה את זה כמו שידע להראות בהתחלה. שיוכיח כל יום מחדש למה אנחנו יחד. שיוכיח למה הוא זכאי לאהבה שלך. שלא יהיה מובן. שיהיה רומן ולא סתם בדידות. שיעשה את זה אמיתי כל יום. ואם שכח לקצת זמן - נזכיר לו. נעשה קומפרומיס ונמשיך. דניאל

Sודית

New member
נכון....

אהבה צריך לטפח....כל יום מחדש. פתגם שאני מאד אוהבת, וחושבת שהוא מאד נכון. אהבה שאינה מתחדשת יום יום - מתה יום יום. סודית מאמינה

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יש כמה דברים שאני לא סובל: אנשים שמסתובבים עם תיק מלא פתגמים. אנשים שבהודעות מכפילים את האותיות כמו חחחחחחח או פחחחחחח. אנשים עם משנה סדורה, תשובות או עקרונות. ואנשים שלא סובלים אנשים אחרים בגלל איזו שטות. אבל אם זה מתחבר עם אנשים יפים - אז יאללה עם הדברים שאני לא... כל יום משתנה לי. דניאל

Sודית

New member
אוףףףףףףףף....איתךךךךךךך...../images/Emo6.gif

אם זה כל מה שאתה לא סובל.... אז אתה פשוט...א ח ל ה.... אני חולה על פתגמים, לא אוספת אותם בתיקים רובם, הטובים שבהם... שמורים שם, בין התאים. מה יש לך נגד פתגמים??? ואולי המשפט שלך..."כל יום משתנה לי" יהפוך בבוא היום לפתגם?? מה רע בזה??? ואם אני לא יפה....אתה לא מתחבר לי??? סודית מתקשקשת

קורין1

New member
לדעתי כשמישהו אומר אני אוהב/ת.....

וזה בא מהלב, אז כן מרגישים.... וזה אומר שכן ניתן לדעת אם זה אמיתי או לא

בן54

New member
ספקות

אל תשאלי "האם אתה אוהב?" כי בכל פעם אני תוהה וחושב מהי הדרך הבדוקה להבין מה זו אהבה אם בכל פעם שאני לצדך אני מרגיש נוח ומתרפק האם זוהי אהבה? אם הרגשת געגועים הפכה לחלק מהחיים האם זו אהבה? אם כשאיתך אני מתעלס אני מרגיש שתיכף אתעלף האם זוהי אהבה? אם בכל פעם ששמו מועלה אני מרגיש צביטה בחזה האם זוהי אהבה? אם ברקע קיים פחד תמידי שאולי גם אותי בסוף תעזבי האם זוהי אהבה? אם את חיי לך אני מוכל להגיש ואת כל מה שאוכל לך להקדיש האם זו אהבה? ואם בכל פעם שקצת רע אותך לחבק אני רוצה, נורא האם זו אהבה? ולברוח יחד רחוק רחוק ולתוך תוכך עמוק, עמוק ולהרגיש שאת רק שלי ואין לך גבר מלבדי ואני כולי שלך כל כך מאושר איתך כי בלעדיך אני ריק ממש מרגיש כמת נו, אני שואל אותך, יקירה האם לזה יקרא אהבה?! בן54

mika2

New member
כן ! זאת אהבה !

איזה יופי, כן, כך בדיוק, אלו ההוכחות האמיתיות, והרגישות ! איזה כיף לאישה שאיתך !

בן- מצאתי סוף סוף את המילים.../images/Emo140.gif

אהבה???... אהבה היא איזון יפיפה בין עולמות אמיתיים ודמיוניים לגלות שרגליך נטועות חזק באדמה בעוד ראשך מרחף בעננים... אהבה היא לתת ולקחת את המיטב שיש לחיים להציע.... מתנה שלעולם אינה נגמרת לקחת, לקבל בטבעיות מתנה שכל הזמן נפתחת אהבה היא הרפתקה יומיומית, מטרה נמשכת כדי לספוג את המירב מכל יום ויום ואת המועט מבעיות החיים אהבה היא המילה הכי מיוחדת בהתלחשויות המשותפות שלנו- כי ככל שהיא מתחזקת, כך אומרים אותה יותר ברוך.... פרח

Sודית

New member
העיקר שנרגיש

שלא ייגמר לעולם זה הרגש זו העוצמה של היא והוא ביחד בטעם של אהבה ולא חשוב הצבע לא חשוב הגיל העיקר מה שנרגיש שם עמוק בפנים סודית, רוצה להרגיש

למעלה