איך נגמלים מעישון

נינת88

New member
אני ממש יכולה להבין אותך תותי

אבל לא מהכיוון של החרקים, אלא מהכיוון של העכברים, עכברושים, חולדות - כל הפאמיליה הזאת. אני יכולה להתחיל לבכות מלרק לדמיין עכבר מטייל לי על בבית שלא נדבר נוגע בי או משו כזה......... אייחחחכככסססס....... טייגר פעם כתב לי איזה סיפור על איזה עכבר שזרקתי מהחלון, אחרי שהוא נכנס לי בלילה לאיזו שקית של עוגיות שישבה לה בתמימות על השולחן. זרקתי את העכבר עם השקית...
זה היה ממש טראומטי. מאז לא נכנס לי שום עכבר הבייתה, בן פורת יוסף, אולי כושי וג´ינג´ית (חתולי החצר שלי) עושים מלאכתם נאמנה. אולי.

תותי 4

New member
מי כמוני מבינה אותך.........../images/Emo39.gif

והמעצבן הוא שיש אנשים שחושבים שהפחד הזה מוגזם,לאותם אילו אני תמיד אומרת עד שלא תרגיש לא תבין....לך אני מאחלת חיים נקיים ללא עכברים...וכן ירבו החתולים...והלוואי שיום אחד את ואני ניצחק על הפחד שלנו היום....מה שקשה לי להאמין שיקרא בגלגול הזה.

tiger

New member
ועוד אחרי שרואים את הרמאים שעושים

הדברות כימיות שיכולות להדביר גם את יושבי הבית בלי הרבה בעיות (ראיתם בתוכנית אירוח/קולבוטק/חדשות של איך קוראים לו את כל הכתבה?)...חתולים וכלבים (חתולים בעיקר) זו ההדברה הביולוגית הכי טובה שיש.יש לי נמר קטן בבית (חוץ מימני) שאספנו מהרחוב בתור גור בן אולי שבוע והיום הוא לא מעביר ערב בלי לצוד במירפסת לפחות שתיים שלוש ג´וקים אשל שלא כמו K300 יש לו תכונה להביא את גופות המחבלים אחרי וידוי הריגה (+-) לתערוכה נהדרת בסלון כדי שימכאו לו כפיים וילטפו אותו ויגידו לו שהוא נמר אמיתי.אבל הגועל נפש הוא גדול,נכון שהם מתים (כימעט) ויותר טובים ככה מאשר סתם חיים להם בשלווה על הקירות של הבית שימוש (אפילו שזה מיבחוץ).. הבעיה מתחילה כאשר אנחנו ישנים ואז צריך להביא לנו את המתנות הנהדרות למיטה כדי שנידרגש באמת...לזכותו יאמר שלא ראיתי ג´וק חיי בבית יותר מישנה וגם זבובים לא הרבה (בחיי עם הכפות הקטנות והזריזיות האלה זבנג וגמרנו אני רואה את המבט של הרוצח פיתאום בעיניים האנטנות קופצות כל שערה במקום זנב נפוח...שלק היה זבוב).אז איך שיורד הערב,אנחנו סוגרים לו את החלון של הצייד כי נימאס לנו מהתערוכות שלו אבל מה אין לג´וקים ביצים להיתקרב אלינו וגם בחצר לא ראיתי עכברים בחיים שלי,רק פעם אחד כשכבר שיחקו עם הגופה שלו שני חתולים,ניסיתי להציל את המיסכן אבל זה היה כבר מאוחר מידי בישבילו. סיפרתי לכם כבר מה קרה ליפני כמה ימים נכון...השכנים שלנו תפסו עכבר עם הדבק הזה וניסיתי להציל אותו והוא גם נשך אותי כמה פעמים (טוב מיסכן אני מבין אותו)ואני מנסה להפריד אותו מהדבק הנורא הזה...לא היצלחתי.חראא כזה עכברון קטן,אני מבין את מי שניגעל מהם וגם אני בשום אופן לא הייתי רוצה שיסתובבו לי בבית כאלה אבל יש היום מלכודות הומאניות יותר... וברור שאין כמו הדברה ביולוגית /חתולים
שלא יגידו שזה אוף טופיק לפורום אני רק אספר שיש לי גם חתולה מכורה. כן כן .אם לא מברישים אותה עם מיברשת כל יום ערב ערב היא מתחילה לילל בקול של מיסכנה,רועדת בכל הגוף ודורכת על המיברשת ומיתחכחת בה בתנועות של "או שאתה מבריש אותי עכשיו או שאני מנסה להבריש את עצמי ואתה יודע שזה בילתי אפשרי ואפשר ליתבוע אותך לדין על עינוי חתולה מיסכנה שרוצה ליטופים"...ואז קשכה מתחילה ליצעוק עלי"תבריש כבר את החתולה שלך" או "איך יש לך לב ליראות אותה ככה ולא לעשות כלום"...לך תסביר לה שהחתולה בקריז ואסור לנו לשתף עם זה פעולה.חיבוקים כן מיברשת לא....אז בסוף אנחנו תמיד נישברים והחתולה רק יותר ויותר מכורה מיום ליום.ללמדכם שהיתמכרויות זו לא תכונה השמורה רק להולכים על שתיים.לדעתי כל בעל חיי אינטיליגנטי יכול לפתח היתמכרות למשהוא. T

קשכפית

New member
באפי ה../images/Emo54.gif שנפלה למברשת..

מישהוא מכיר קבוצות תמיכה לחתולים מכורים למברשת?? מזל שזה לא עולה לה הרבה כסף והיא לא צריכה לגנוב בשביל זה או ל"המריא" ללוד/רמלה... שלכם קשכה בנימה של ציניות משהוא..

קשכפית

New member
תותית, אנ מבינה שאת צריכה עזרה ב..

קטילת ג´וקים, אני מוכנה להשכיר לך את טאבי שלנו קוטל הג´וקים הנודע תמורת סכום סימלי...
חוצמיזה מה שלום הכלב ושלום הבן שלך??? תעדכני במיידי! צ´או

תותי 4

New member
קשכה עם כמה......

היית יודעת כמה אני רוצה חתול ואני לא יכלה,ובמיוחד עכשיו שעוד שבועים אני עוברת לבית פרטי עם גינה,יש לי כלב נוסף חוץ מקלוד,קוראים לו שון כלב קיסאונד מקסים,שמאז שהיה במכלאה הוא נהפך לכלב מטורף,ותוקפני...וטרינר אמר בגלל הטרמוה שהוא חטף משם,ושיקח עוד זמן עד שהוא יחזור לכלב שהיה,{זאת אחת הסיבות למלחמה שלי במכלאה},אגב את ד"ר נוימן העיפו רישמית אתמול,והוא כבר לא הויטרינר הערוני של פ"ת......לחיי השינוי.קלוד ממשיך להחלים מהנשיכה,הוא בקושי יכל ללכת,והוא מפוצץ בכדורים,אך לפחות הוא חי ,ובעוד מספר ימים הוטרינר הבטיח שהוא ירגיש בשינוי.וליאור.....חזר לשיגרת הבלאגנים...בריא לחלוטין...מה קורא איתך?....

תותי 4

New member
במבה........../images/Emo23.gif

כן יקרתי פתח תקווה סיטי ,אך רק לעוד שבועים אח"כ אני עפה מכאן למושב באזור.....אז בנתיים אני בעיר היבשה הזאת...אגב...למה שאלת?

גרתי שם רוב חיי..

ותאמיני לי... זה יותר טוב ממה שזה נראה לך כרגע.... אני מתה לחזור לשם!!!...

תותי 4

New member
לחזור לפ"ת.........?

הרבה שנים לא גרתי בפ"ת,נדדתי לי ברחבי הארץ,ורק השנתים האחרונות חזרתי,ואני כבר מחכה לרגע לעוף מכאן,בפ"ת אין איכות חיים הכל סגור ומסוגר כאן,ואני לא מוצאת אפילו פלוס אחד למה כן להישאר,ולא נדבר על יוקר המחייה,אני רק ארנונה משלמת 1000 שקל...ועל מה?...חוץ מדתים במליונים וארסים אין פה כלום.

אני דווקא מתה..

לחזור!!... יש לי מלא חברים שם ויש שם אחלה אנשים!!... יותר טוב מפה זה בטוח!!!!!!!...... הלוואי והייתי מתחלפת איתך!!...

תותי 4

New member
האמת שרוב החברים......

שלי עברו לת"א.....אני לא יודעת איפה את גרה.....אך יותר גרוע מפ"ת זה לא יכל להיות......לא?..... אחלה אנשים......בפ"ת.....אני מופתעת.

קשכפית

New member
תותית יקירית

לגבי מה שכתבת על שון שהיה במכלאה, בדיוק היום אחד הכלבים שסיפרתי היה מאוד קשה לטיפול, ובעלת הכלב סיפרה שבגלל ריב ותלונה עם שכנה הוא היה במכלאה ומאז הוא ממש טראומטי, הוא לא עוזב אותה לשנייה והוא מתנהג לא כל כך טוב וגם העיניים שלו עצובות שלא לדבר על המצב הגופני שהוא חזר משם, פשוט מזעזע, הכלב היה מלא פצעים וליכלוך וזוהמה, היא אמרה ששם לא נותנים להם לעשות צרכים בחוץ והם עושים הכל על עצמם וממש כואב וקורע לב. יופי שהעיפו את נוימן הרשע (לפי דבריך, אני לא מכירה אותו) עונש לרשעים!!!! ושמחה לשמוע שליאור בריא לחלוטין. מה איתי?? אספר לך במייל. בזמן הקרוב. בכל אופן בשורה התחתונה את תישארי עם כלבים + ג´וקים ואנחנו עם חתולים שקוטלים ג´וקים - חה חה
ובנימה אופטימית זו נפרדת ממך. צ´או בייבי

tiger

New member
זה לא יאומן כמה החיות האלה רגישות

נישבר הלב לישמוע את הסיפורים וכל הכבוד על המאמצים להנעים לו היום את החיים למיסכן.יופי שהצלחתם להעיף את הוטרינר,איך עשיתם את זה?

תותי 4

New member
נישבר הלב...זה בלשון המעטה.....

שון שחזר הביתה לא רק עם בעיות נפשיות,המצב הפיזי שלו היה נורא,כל גופו היה עם קרציות{ועוד קרציות נקבות המסוכנות לכלבים הם נמצאים לרוב על בהמות},פצעים בכל הגוף,וירידה של -8 קילו במשקל...וכל זה ב-10 ימים שהיה שם.שון הוא כמו ילד ולא עלה על דעתי לתת לו פחות ממה שהוא מקבל היום,בכלל ששואלים אותי כמה ילדים יש לי ,אני תמיד אומרת 3,קלוד ,שון,וליאור.את הויטרינר הערוני ,לקח הרבה זמן ועבודת תחקיר רצינית,שאיני יכלה לדבר על כך בפורום זה,עד שהגענו לתוצאות,כרגע הוא מושעה ל-14 יום,ויש סיכוי גדול שהוא לא יחזור,כרגע יש שם מחליפה ד"ר תיקה,שהאמת גם לה לא חסר...אך ההבדל בניהם הוא עצום עדין...אני פוחדת שבמידה היא תצטרך להיות במקומו לתמיד היא תחליף את עורה,מה שבדרך כלל ויטרינרים ערונים עושים...למרות שיש כאלה שנישארים אנושים למשל הויטרינר של ת"א.

tiger

New member
הוטרינר העירוני של פ"ת זה לא זה ש..

"ראו איך הוא בודק כל כך טוב את השאיות הבשר"???

תותי 4

New member
כן........זה הוא ולא אחר........

לא רק שהוא מרשה לעצמו ד"ר נוימן לרמוס את זכויות הכלבים שבמכלאה אלא גם הוא מרשה לעצמו לזלזל גם בענין הבשר ,המגיע לצלחות של 180000 אלף תושבים בפ"ת,שיתבייש.

tiger

New member
ניראה לי שאחרי יום הצילומים הארוך

שעשו לו (במצלמה ניסתרת) הרבה זמן ליהיות וטרינר עירוני לא נישאר לו. מיילה אם זה היה רק זה אבל אם מיתלווים לזה גם עוד דברים...יש גבול שאפילו במחחוזות הכי אטומים של השילטון אי אפשר יותר לעבור וניראה לי שהווטרינר הזה עבר על כוווולם.תעדכני אותנו פליייז?במה שקורה?

תותי 4

New member
טיגר אני מופתעת ממך......

הרי דווקא במחוזות הכי אטומים,האטימות והאדישות שולטת,ואני לא יופתע שלאחר שהרעש הציבורי יגמר,יהיו את אותם אילו שאולי עוד ישאירו אותו.ראש עירית פ"ת,הוא כזה סתום, והוא הרי המילה האחרונה בנושא שכך אני לא יתפלא לבסוף מהתוצאה.נתפלל שהם יקבלו שם שכל.....

למעלה