איך נגמלים מעישון

ציקה

New member
איך נגמלים מעישון

למי יש ניסיון מוכח על עצמו שהצליח להגמל מעישון בעזרת אחד מני רבים שמבטיח שע"י טיפול אחד המטופל יפסיק לעשן. (כולם גם מציינים שניתן לקבל שלושה טיפולי חיזוק). אז בקיצור מי שהצליח אנא שימליץ בפני על המטפל עם ציון מירב הפרטים ע"מ שאוכל ליצור אתו קשר. תודה ציקה

tiger

New member
באמת חברה שהפסיקו לעשן

אני יודע שניכנסים לכאן ורואים סמים מה סמים אבל זה גם פורום להיתמכרויות לסיגריות וניקוטין כמו לכל דבר אחר.אני מודה שלי יש פחות ניסיון עם זה ולאכן אני צריך אם יש למישהוא ניסיון בגמילה בעישון:כמו שהבחור ביקש...אנה

נינת88

New member
אני איתך ציקה

הפסקתי פעמיים לעשן בחיי, אבל בכל אחת מהפעמים החזקתי בדיוק חודשיים... יש לי איזה מכר שעשה איזה טיפול באבנים והוא שבוע כבר לא מעשן וגם לא בא לו לעשן. לוידעת נו, אני לא מאמינה בקסמים האלה. זה קשה להפסיק לעשן, אבל אם באמת רוצים, יכולים. צריך להתמיד בזה. זה הרעיון... היה פעם איזה אתר (עכשיו הוא לא עולה לי משום מה) שמסביר איך כל יום שאתה לא מעשן, הגוף שלך מסלק את נזקי העישון. זו התמכרות שהנזק שהיא עושה הוא הפיך תודה לאל. אז אם אתה מוצא איזו נוסחת פלאים אני גם אשמח לדעת. בהצלחה נינת

doodidoo

New member
עצה לציקה, עקיצה בין השורות לטיגר ו

עוד דבר שהאנונימיות של כולנו מונעת ממני או מכם לפרט. (שהמבין יבין) ראשית אני רוצה לציין שאני מעשן. אז אני בטח לא מדבר כבעל ניסיון וכך צריך לקחת את דברי. הבסיס לגמילה נעוץ קודם כל ברצון להפסיק,וזה מרכיב נפשי. יש שרלטנים שתוקעים לך שום באף וממלמלים תפילות אינדיאניות ומי שמילא רוצה להפסיק זה עוזר לו ואפילו מחזק, כי האמונה שרוחות קדומות משגיחות משפיעה כמו האמונה בכל דבר (ראי מקרה צ´ה אס קה מוסקבה). יש טיפולים תרופתיים שגם אם הן עובדות אז זה לתקופה בה ההשפעות הפיזיות מנטרלות את הרצון לעשן ומה אח"כ? מה קורה כשמפסיקים עם התחליף? (כדורים מדבקות ניקוטין וכד´) השיטה הזו עדיפה מאשר להמשיך להשתמש אבל לדעתי היא סוג של חצי פיתרון שעדיף מאי פיתרון. ויש מי שממנף את הרצון שלך להפסיק ומציע כלים שיעזרו לך לממש את הרצון הזה לכדי מציאות (למשל מציעים שם לשנות הרגלים, לא לשבת בכיסא בו את מעשנת את הסיגריה של הבוקר. או לא לשתות קפה אם הוא מחובר בתודעה לסיגריה. ממש במקרה אני יודע על סדנאות כאלה שמתקיימות ע"י שירותי בריאות כללית (קופ"ח כללית לשעבר) ברחבי הארץ. אז אם את מבוטחת שם יש כל שעליך לעשות זה להתקשר 700-707-700-1 ולשאול היכן מתקיימת סדנה להפסקת עישון קרוב לביתך. יש מספר סוגים של טיפולים : השרלטניםהשיטות הקיימות

tiger

New member
נו אושר גדול...דודידו בשטח

אני מחפש ומחפש את העקיצה המובטחת ולא מוצא...נותר לי לקוות שזו היתה עקיצה ממש קטנה שלא הירגשתי. תופעה מדהימה לכשעצמה:לא עוקצים אותי יתושים.זוגתי מיתעוררת באמצע הלילה מנופחת מעקיצות ומתחילה במסעות צייד שלא ניגמרים עד שעל הקירות הלבנים מיסביב ועל התיקרה יש כתמים אדומים שמזכירים יותר חדר באיזה גסט האוס הודי זול בימיוחד.אני כלום,שומע אותם מזמזמים רק בזום אאוט...מיתרחקים מימני ולא להיפך.אף עקיצה כבר שנים.ולא שזה תמיד היה ככה,פעם היו אוכלים אותי חיי,דם מתוק של אשכנזים לבנבנים.היום:כלום.אני לא יודע למה אבל ניראה לי שפשוט היפסקתי באיזה שהוא שלב להוות מטרה אתרקטיבית... מוזר לא? t

doodidoo

New member
לא ממש עקיצה. עקצינונצונת

יכול להיות שהיתושים שיש אצלכם עובדים תוכנית ואתה מבחינתם מקומות, דברים ואנשים גם יחד. סביר יותר להניח שזוגתך בעלת דם כחול או לפחות אצילי אותו הם מעדיפים , ממש השמפניה של הדם זורם בעורקיה. והעקיצונת תמונה במשל על סוגי הגמילה מניקוטין. שרלטנים - כל גומלי ההיפנוזה. תרופתיים ומדבקות ניקוטין - מתאדון מצאת? וקבוצות - ...

tiger

New member
או שיתושים שונאים סוטול(רמשים רעים

ועוכרי שלווה שכמוהם)או שיתושים מפחדים לקבל OD ,או שסתם (כרגיל) סימנו אותי והוציאו לי שם של אחד שצריך להיתרחק מימנו ... אין גבול לרשע
אפילו היתושים אנטישמים "שונאי מכורים".אני כבר חושב על שלטים להפגנה

נינת88

New member
למה היתושים לא עוקצים את טייגר

הודעתו של יתוש: "שמי יואש (שם בדוי) ואני נרקומן. אני הולך לפגישות NA באופן קבוע ולא מחמיץ אף אחת מאז שנגמלתי. כבר 3 חודשים אני נקי (חבר היתושים: "אוהבים אותך יואש") יום אחד עקצתי מבלי משים איזה נמר אחד בזמן שישן, ואני רוצה להזהיר אתכם: אל תתקרבו לנמר הזה!!! קיבלתי כזה זבנג שכמעט מעכתי את עצמי לקיר. בכלל, בית קברות ליתושים אצלו בבית, שומר נפשו ירחק. " אז אליכם מגיעים כל היתושים האמיצים במיוחד. תנחומי לקשכה
נינת

tiger

New member
מצחיק אבל רק בהודו העיזו לעקוץ אותי

יתושים צמאים בימיוחד...

נינת88

New member
קראתי אותה שוב ו...

כשכתבתי אותה לא צחקתי ככה... אוהבים אותך יואש.... איזה שם קולע ליתוש, לא? טאגליין? בשביל מה? ובכלל, לא מפריע לי היתישות של העקוצים, זה רק הזימזום שלהם שיכול להוציא אותי משלוות נפשי. אין דבר יותר מעצבן מלכבות את האור, להניח סוף סוף את הראש על הכרית אחרי יום חם וארוך, ופתאום לשמוע את הבזזזזזזזזז הזה מתקרב לך בבת אחת לאוזן. זה יכול להוציא ממני את כל המרוקאיות שלי בבת אחת. לא אחת סטרתי לעצמי על הלחי בחוזקה כדי לגלות שהבנזנונים הקטן עוד טס לכיוון שלי. תודה לאל, טפו טפו טפו, בן פורת יוסף, עוד לא הגיעו אליי היתשוים הקיץ, וכולי תפילה שלא יגיעו. אמן נינת

קשכפית

New member
למה יתושים לא עוקצים את טייגר ...

מאוד פשוט, זה משום שהם לא אוהבים אדולן! מה לא ברור? ולי כמובן יש דם מתוק וטהור אז אני הקורבן המיידי, אבל התחלתי למרוח חומר כזה דוחה יתושים כאילו שאני בהודו או משהוא כזה וזה עובד. ונינת, תודה על התנחומים - אני באמת זקוקה להם
אגב למרות שטייגר נוטה להגזמות, באמת קיר חדר השינה שלנו מקושט בכתמים של דם של יתושים ששתו לי את הדם, ובדר"כ הרוצחת היא אני, סתם בשביל הדייקנות לילה טוב ישראל

סקאברס

New member
היי מה שלום כולם..

וואיפו אנשל???????????.... .. מסקאברס המסטול והמאושר....

tiger

New member
מה שלומו? לא לידאוג...

הכל תחת שליטה. מה קרה איתך היום?יש חדשות?

בתור מעשנת מכורה...

כל מי שאני מכירה תמיד אמר לי להפסיק... אבל אני תמיד אומרת להם שאני לא רוצה להפסיק... אז זה לא ילך... מי שמפסיק צריך לרצות להפסיק!!... מה שלום כולם???..

אגב.. T,,,,

יש סוג דם שהתושים יותר אוהבים ויש סוג שפחות כנראה לך יש את סוג הדם שהם פחות אוהבים...:) תהנה מזה... לי יש את הסוג שהם אוהבים וזה כזה מעצבן.............. שונאת יתושים !!... סתם... חולה על כל החיות!!...

סקאברס

New member
יאקק יתוושים??.?

מה את אוהבת לישון אם יתושים בבית???? היתי מוחץ אותם אם איזה גרב.. לא יכול לסבול את היצור הזה..גם לא חיי..הוא אפילו לא חיה... אתם יודעים..פעם בקיטנה כשהיתי ממש קטן נורא עניין אותי לראות איך עוקץ יתוש... אז כשאחד התישב לי על הברך חיכיתי...היתה לי זכוכית מגדלת... והו אהיה מכוער ממש.....חיכיתיח וראיתי אותו מתחפר..ו אאווווו´ץ´ דפקתי את הזכוכית מגדלת בברך.. והוא..שמן ואדום התעופף.. ולזה את קוראת חיה???? יתוש זו בושה של הטבע....(אני לא אוהב אותם) חוץ מיזה....צולל...נותן לעצמי....יש לי חומר עד עוד הרבה.... לא יודע מה יהיה הסוף..ממש לא יודע... אניי חייב לנסות עוד פעם אחת לפחות להפסיק לבד....פעם התלחתי..לשנתיים..לבד לגמרי.. ומה שלומך במבוש? נערה? טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששש????? איפוא טיש יקרה שלי???? ....שיר השאירה נלי זיכרון מתוק....והמון דיכאון.... ווהשאירה לי סיבה... מספיק טובה..מספיק מעודדת... כך שאם אנ=מות שום דבר מיוחד לא יקרה... רק עוד אחד מתת...... אגב כתבתי שיר כזה אתמול ב4 בבווקר..לא יכולתי לישון... איפו הוא...חכו..אני מחפש

tiger

New member
גם אני חולה על בעלי חיים אבל רמשים

מישום מה אף פעם לא היתחבו לי עם זה.רמש,ג´וק,יתוש,דבור...כל הדברים האלה שעושים לך בחילה במיקרה הטוב כשאתה חושב שנגעת בטעות באחד כזה,זה לא היתחבר לי אף פעם עם אהבה לחיות.מעולם לא היתה לי בעיה לכפכף אותם למוות "אז סון אז דה בסר".בכלל אני לא רואה טעם בכל המאמץ האלוהי בבריאה של היצורים האלה,חבל שהמציאו אותם בכלל.בסדר בסדר אני מבין את הרעיון של שרשרת המזון וכל זה אבל אני עומד על דעתי שאפשר היה לימצא משהוא פחות דוחה ומגעיל בישביל התחתית של שרשרת המזון...או שלא בעצם?שיט אלוהים אני כבר לא יהיה (כניראה-אף פעם אל תגיד אף פעם אמרו בג´ימס בונד והם תמיד צודקים)אבל באמת שמרימים מיכסה של ביוב בחצר או ברחוב ואצים רצים מישם עשרות מיפלצות קטנות עם שמונה רגליים ושלושים ידיים לכל כיוון בא לי רק לקחת ספרי K 300 גדול ולרסס את כל העולם.מה שבטוח בטוח(שיט כניראה שהיטלר והנאצים באמת לא חשבו עלינו דברים טובים).בקיצור:איכסה. חיות זה חיות וג´יפה זה ג´יפה.הלא ככה? אני חושב שאפילו מכור עם בטן חזקה למיבנים נטושים ללא מיים זורמים או חשמל אני יכול לומר בשקט:ג´וקים ויתושים?זה מגעיל אותי. הרבה יותר מסיגריות,מה אני מקשקש סיגריות אני אוהב,אופססס סליחה ציקה. זה לא היה מכוון T

תותי 4

New member
שאני כותבת את השורות.........../images/Emo7.gif

האילו אני לא יודעת עם לצחוק או לבכות,הפחד הכי גדול שלי בעולם הוא מגוקים,{אני בקושי יכלה לכתוב את המילה},אתה עוד במצב טוב טיגר,אתה מסוגל עוד להרוג אותם,אני בכלל לא מתמודדת ומעדיפה לברוח,לפני שנתים שגרתי בדירה בת"א,אחד מהם החליט לתקוף אותי באמצע היום,אני בלי לחשוב פעמים הסתגרתי עם הכלבים בחדר השני והזעקתי את בעלי באמצע העבודה.יסלחו לי כל אוהבי החרקים,אך אני לא יכלה בכלל לקטלג את הדבר הזה בכלל בטור בע"ח,אין בהם אמונה אני נשבעת לך,יש להם 9 נשמות גם שהורגים אותם כביכול הם עדין זזים....זועה.השנה מצאתי פתרון יעיל ריסוס כללי של הבית ואני חיבת לציין שאני ישנה בשקט.אני מתפללת שיום אחד הטרוף הזה של הגוקים והפחד מהם יעבור לי...כי לי נגמרו הפתרונות,אגב כל שנה הם משתכללים,בצבע בגודל בתעופה שלהם,הם כמו אוירונים בגודל של חתול....בקיצור...שימותו....ללא רגשות מצפון...תותי.

למעלה