איך מתמודדים עם מות?

• פותח הנושא y2in1
  • פורסם בתאריך

y2in1

New member
איך מתמודדים עם מות?

בעלי התאבד ביום חמישי שבוע שעבר משפחתו מאשימה אותי ולא נתנו לי ללכת ללויה ועם מי אשב שבעה כאשר מנכרים אות'י ואת ביתי הוא היה אב חורג אבל היא אהבה אותו ועכשיו מלחמה על הצוואה איל מתמודדים :((

צר לי לשמוע על אובדנך ../images/Emo201.gif

ראשית, מקווה שמשפחתך לא תדע עוד צער. אני חושבת שאת צריכה לבוא בגישה שאת המלחמות משאירים מאחור ולנסות להתקרב אליהם ולעבור ביחד את הכאב הזה. יש פורום בתפוז שיוכל לעזור לך גם- אנשים שיקיריהם התאבדו, חפשי בחיפוש הפורומים.

לנושנוש

New member
עצוב מאוד מה שאת כתבת........

העניין עם לוויה עצוב גם הוא בין השאר. חישבי על זה שקוברים רק את הגוף באדמה. זה לא לעניין שלא תהייה שם ומצד שני הנשמה של בעלך איתך ולא שם... מצאי לך עורך דין טוב ושימי לב להסכמים גם עם עורך דין לגבי התשלום על עבודתו ולהגדרה ברורה של תפקידו. אלה דברים חשובים. שאף אחד לא יעבוד עליך. העזרי בטיפול נפשי/תמיכה כלשהו ואם צריך אפילו בתרופתי כדאי לא לשקוע לדיכאון. כמובן המשיכי לשתף כאן.

y2in1

New member
תודה רבה

המשפחה מחקה אותנו לחלוטין חבל לי רק על ילדיו שאליהם היתי קרובה ועכשיו שלום לא אוכל לומר להם

לנושנוש

New member
אני שומעת מדי פעם על דברים דומים

למה שאת מספרת פה וחוץ מלהאנח והלהתכווץ בחוסר נוחות גדולה מדברים כואבים, אין לי הרבה. אני מקווה שתתעוששו ושתמשיכי הלאה. אם משפחתו מרחיקים אותך, כנראה שככה צריך להיות וכדאי לך להשלים עם זה כמה שיותר מהר. תדאגי בעיקר לשלומך ולחזק כמה שיותר אותך. כשאת חזקה רק כל תוכלי לתמוך בכולם מסביב אם תרצי כמובן ובוודאי יש מי שסומך עליך שתתמכי כמו הבת שלך. את הילדים שלו עיזבי בנתיים או אולי לתמיד. יש להם אימא ואני מקווה שיש עוד הרבה אנשים שיוכלו לחבק אותם ולעזור להם בכל מה שצריך במצב כזה. השלימי כמה שיותר מהר עם מצב מצד משפחתו(כנראה שאין ברירה אחרת) ועיברי לעסוק במה שחשוב באמת. השפיות שלך. אין למשפחתו בעלות על הקבר ובטח לא הציבו שמירה אז תוכלי לבקר מתי שתרצי. הרגישי טוב וחיבוק חם.

למעלה