אם אתה כזה ניטשה.. אתה תמיד יכול להדפיס ולבזבז 600 דפים...
L L e s t a t New member 1/7/02 #26 מה לא חוקי בדיוק? מר קרואלי נפטר לפני 62 שנה, זכויות היוצרים (אם היו) כבר פג תוקפם. כמו שיקרה עם התנ"ך השטני של לה-ויי בעוד כ40 שנה.
מה לא חוקי בדיוק? מר קרואלי נפטר לפני 62 שנה, זכויות היוצרים (אם היו) כבר פג תוקפם. כמו שיקרה עם התנ"ך השטני של לה-ויי בעוד כ40 שנה.
א אני אני ולא אחר New member 2/7/02 #28 הסבר אם היו לו יורשים באיזושהי צורה (בין אם צאצאים, מורשים מתוקף צוואה או מורשים מתוקף קשרים עסקיים [הוצאות ספרים וכו´]), אז הזכויות ממשיכות אליהם.
הסבר אם היו לו יורשים באיזושהי צורה (בין אם צאצאים, מורשים מתוקף צוואה או מורשים מתוקף קשרים עסקיים [הוצאות ספרים וכו´]), אז הזכויות ממשיכות אליהם.
M magica New member 2/7/02 #32 תוכל לשלוח לי אותם באימיל גם לגבי כוח היוצרים הוא מחזיק מעמד בערך 70 שנה כולל יורשים אם יש ולא אין יורשים חוץ מכמה חברות שרוצות כסף ומפחידות את כולם בכל אופן האימייל שלי הוא [email protected] ואני מאוד יעריך את זה
תוכל לשלוח לי אותם באימיל גם לגבי כוח היוצרים הוא מחזיק מעמד בערך 70 שנה כולל יורשים אם יש ולא אין יורשים חוץ מכמה חברות שרוצות כסף ומפחידות את כולם בכל אופן האימייל שלי הוא [email protected] ואני מאוד יעריך את זה
א אני אני ולא אחר New member 1/7/02 #24 נראה שאתה בכל זאת לא סומך על יופי מחשבתי וטוב זכרוני, ובכל מקרה לא הייתי מצפה שתעשה כך, מתוך חפירותיך. אין לי סנגוריה ללמד על עצמי כי לא עשיתי דבר רע, ואין כאן עובדה שהסתרתי.
נראה שאתה בכל זאת לא סומך על יופי מחשבתי וטוב זכרוני, ובכל מקרה לא הייתי מצפה שתעשה כך, מתוך חפירותיך. אין לי סנגוריה ללמד על עצמי כי לא עשיתי דבר רע, ואין כאן עובדה שהסתרתי.