הויכוח התמידי... ../images/Emo13.gif |../images/Emo186.gif או ../images/Emo23.gif
כמו הויכוח בין חסידי ניקון וקאנון במצלמות, כמו הויכוח בין חסידי ווינדוז ואפל במחשבים, כמו הויכוח בין חסידי יפניים ואיטלקיים באופנועים (תחזיקו אצבעות שלא ימכרו את הדוקאטי עד סוף השבוע...
), וכמו חסידי פררארי ולמבורגיני במכוניות - הכל תלוי בטעם אישי ובמה שמתאים לכל אחד... אצלי אין הרבה ברירות, אין לי הרבה שכל כך שאין מה שיפריע ל-
לעשות מה שבא לו ... זו הסיבה שבעניינים הללו אני עובד רק מה-
... מה לעשות - הוא האחראי על ענייני הרגש וכשהוא מתאהב, העולם ואישתו יכולים לומר כל מה שהם רוצים - זה לא עוזר, אני חי מה-
ומרגיש דרך הלב ומה שנשאר מהמוח שלי עסוק בדברים אחרים לגמרי. לפעמים אני רוצה להיות מסוגל לנתק את הלב ואת עצמי מהרגש ולהיות מסוגל לחיות לפי הרציונאל, ללא ספק זה הרבה יותר קל, הרבה פחות כואב ואיכשהו הדברים יותר הגיוניים ולא נראים כמו טיול מתמיד על רכבת הרים שאיבדה שליטה במרכז של חור שחור מסתובב עם שדה מגנטי אולטרא-חזק - אבל למדתי לקבל את עצמי עם הפאק הזה ואני חי איתו טוב. נכון שפרידות ואהבות נכזבות קורעות לי את הצורה, משקיעות אותי באבל קשה ותהליך פרידה כואב להחריד, אבל אני תמיד יודע שכמה שזה כואב - זה זמני... ואחרי זה תהיה שוב פעם שאתאהב עד העצם וכשזה קורה... חבל על הזמן. מבט זגוגי בעיניים, שוכחים את הבייגל בטוסטר אובן, הסיני לא ישן והקיר של הפייסבוק קורס... וכש-
חוזרת לארץ מתכוננים לפעם הבאה
כבר מעכשיו
והעולם הופך להיות מקום שכיף להתעורר בו בכל בוקר, ואפילו כייפית הציפייה של להיות בעבודה כשהיא ישנה בארץ ואני כאן מת-געגע עד שהיא תתעורר. לכי אחרי מה שמתאים לך - רק את יודעת מה זה (וכן, יש לי מושג קלוש
).