איך מתחילים מחדש?

Rtitan

New member
אני חייב לומר כאן משהו רציני...

לפני שנה בערך כתבתי כאן שסטוצים זה משהו שאני לא מתכוון לעשות ולא עושה... העליתי בסוף את האפשרות שאולי שווה לנסות את זה - כי אני נמצא במקום זר ו... אז למה לא לנסות? האמת? אף פעם אל תגידי "לעולם לא!" ודי לחכימא ברמיזא
, אולי לא תשלמי כדי להתנהל ככה - אבל גם אל תגידי "לא" אם יבוא לך
, ותהיי בטוחה שאם תהיי פתוחה לרעיון - זה יבוא יותר ממה שאת מדמיינת ובלי לשלם אגורה
.

הגבתי לתגובה "היו משלמות להתנהל ככה"

לא הייתי משלמת להתהנל ככה.לא הייתי משלמת להתנהל בשום דרך, אני מתנסה ולומדת בחינם. אני לא אומרת לא ולא אומרת כן - לגבי סטוצים. אין לי סלידה מהרעיון הזה ואין לי חיבה לרעיון הזה. כמו עוד דברים בחיים.

rrredshay

New member
חח אם הוא יוציא ספר....

הוא יוכל למכור את זה בהום סנטר....
חחחח

Rtitan

New member
לא יודע מה יהיה השם...

אבל
שמופיע במערכה הראשונה - דופק בראש של מישהו במערכה השלישית.

תנצלי את הזדמנות הפז

להתקרבות עמוקה לעצמך. התקרבות מתוך רצון להכיר בטוב שבך ולשנות את מה שצריך מתוך הסתכלות ישרה וכנה. התקרבות אמיתית לא מתרחשת כשעושים
על מה שמצפים ממך או על מה שמצופה מאשה גרושה. התקרבות מתרחשת כשאת מביאה את עצמך ולומדת לזהות אנשים ומקומות שעושים לך טוב. הקבלה צריכה להיות שלך את עצמך, עם המון אהבה, סבלנות ונתינה. אל תאיצי תהליכים, קחי את הזמן ותהני ממה שיש לחיים להציע. לא הייתי מתחילה במרוץ אחרי הזמן ולא הייתי מפתחת פנטזיות, אלא הייתי בודקת וחווה מתוך פתיחות הלב. זה לאט לאט יפיג את הפחדים והחששות ויעלה לך את הבטחון העצמי. כשתאהבי את עצמך יהיה לך גם מה לתת לאחרים, ואז יגיע האדם המתאים לך גם בלי שתצטרכי להירשם לאתר היכרויות ולהציע את מרכולתך. זה יכול להיות בחוג, בארוע חברתי או סתם ברחוב. את תקבלי בדיוק את מה שתצטרכי. הכל יקרה נכון אם תתחברי ללב. בהצלחה

תודה לך, ../images/Emo140.gif

נכון, אני צריכה להכיר את עצמי עוד קצת, יש הבדל בין מי שהאני יהום לבין מי שהייתי לפני 10 שנים או 22 שנים. אני עוד בדילמה איך לפעול - מהלב או מהראש. כרגע כל אחד מהם אומר משהו אחר. ביטחון עצמי יש לי , אהבה לעצמי יש בי, ויש בי הרבה מה לתת לאחרים. ויש גם חששות ושאלות ומחשבות.....

תודה. זה מעלה גם אצלי שאלות

הלב והראש הם שני חלקים במערכת כוללת. אחד משפיע על השני. יש לנו הרבה דברים טובים בלב ובראש ויש הרבה מיותרים. מיותרים במובן שהם לא טובים לנו. הראש שמורגל בחשיבה מסויימת, הרבה פעמים סוגר את ליבנו. הוא המקום בו עולים הספקות והחששות, הדאגות, השפיטה והבקורת. מי שראשו סגור, גם ליבו נסגר. הלב הוא יותר אוטנטי ועדין, הוא החולשות שלנו והאהבה. הוא האינטואיציות שאומרות לנו לפעמים לפעול בניגוד להיגיון. כשהלב מכווץ זה משפיע מיד על החשיבה. לפעמים גם בלי סיבה נראית לעין. קמים בבוקר ויש מועקה שהיא לא נובעת ממחשבה כלשהי או מארוע מסויים. המצב הזה לא טוב לנו ולכן צריך להתבונן ולהבין מה מקורו. יש איזון מסויים שמתרחש כשיודעים לשלוט במחשבות ולפתוח את הראש (להפסיק לשפוט, לדאוג, לתת לו לפטפט ולהפסיק את כל השדים שעולים או לדעת לתחם אותם בלי שישפיעו על תחומים אחרים) ומנגד ללמוד לפתוח את הלב ממקום פנימי וללא קשר לנסיבות. גם אני עדיין לא שם אבל יודעת שהמקום הזה קיים. זאת המהות שלנו וככה אנחנו נולדים. ככל שמתקרבים לעצמינו, מתקרבים לאותה מהות.

פעמים בחיי הלכתי אחרי הלב

וניפגעתי , ממש ניפגעתי. כי רציתי וקיוויתי וחשבתי וחלמתי והמציאות תפחה על פני. ואז הכרחתי את עצמי להקשיב לראש. מעולם, מעולם - כשהלכתי עם הראש לא טעיתי. אבל מה לעשות שהלב מרגיש והרגש חזק יותר מכל חשיבה? כי כשלהב שולט - אין דילמה, זה ברור . רוצים וזהו. וכשהראש שולט מתחילים לבחון את הדברים את הבעד והנגד. וכשלא רוצים - אז הלב והראש יחד. לפחות אצלי. ככה זה היה וככה אני מקווה שזה יהיה.

ye44

New member
מתי כבר תפנימו

שרק מרקו הולך אחרי ה
לכי לפי הרציו תרגישי סבבה

ye44

New member
והיא אם מה תגמור ?

עם חפיסות של וואבן או רסיטל

למעלה