כן. התשובה היא כן.
את כן תאהבי מישהו כמו שאהבת אותו וסביר להניח שאפילו תאהבי יותר. מותר לך לבכות, מותר לך להיות עצובה, מותר לך להיות בדיכאון, מותר לך "להתאבל" על הקשר שלכם... אבל גם מותר לך להחליט שאת לוקחת את עצמך בידיים, מכניסה את כל העניין לפרופורציה נכונה ומנסה להמשיך הלאה. רצוי, אפילו. אם נפרדם זה לא סוף העולם.. נכון שאת לא רואה את עצמך עושה את זה כרגע, כי הוא כל מי שמעניין אותך כרגע, אבל את עוד תכירי בחורים חדשים, את תרצי אחרים ותמשכי לאחרים מהר מאוד ובקלות מאוד. אני מכירה את הקטע הזה שנמאס לך "לבכות" לחברות שלך עליו כי כבר לא נעים לך כי אין להן מה לומר.. אז תשתמשי בזה כחומר לכתיבה... כשאני והחבר שלי לשעבר נפרדנו לקחתי את זה דיי קשה, לא כי אהבתי אותו או משהו, אלא כי בזמנו, חשבתי שזה באשמתי המוחלטת ושאני הרסתי הכל. אחרי בערך שבוע ארוך ומלא בבכי החלטתי להפסיק לדבר על זה עם חברות שלי, כי זה סתם טחינה רצינית על כלום. לקחתי את עצמי וכל פעם שרציתי לדבר על מה שאני מרגישה פשוט כתבתי... ויש לי תיקייה עם ה-מ-ו-ן מכתבים אליו ואל עוד בחורה שמעורבת בסיפור. זה באמת באמת עזר לי. אולי זה גם יעזור לך. ובאמת... תני לעצמך זמן כי זו באמת הדרך הכי טובה להתגבר, ואחרי שתרגישי שבאמת את מרגישה יותר טוב ומוכנה להמשיך הלאה, תתחילי לצאת עם חברות למקומות חדשים ותכירי אנשים חדשים... עם הזמן זה כבר יבוא לך טבעי. בהצלחה בובה