איך משווקים אימון?

אiר1

New member
../images/Emo13.gif

השאלות שאתה מעלה הן טובות מאד ואני מרגישה שאני צריכה לחשוב עליהן כמה ימים ולבדוק במקורות שונים. באופן ברור, המתאמנים שלי הם הורים הנתקלים בקשיים בחינוך ילדים, בהצבת גבולות... חשבתי על המגזינים, להציע לכתוב שם טור? חשבתי וטרם החלטתי. אותו כנ"ל אפשר גם באתרים הרלבנטיים. באשר לארגונים - לא עולים לי כרגע רעיונות. כי יש כמה ארגונים, אבל הם עובדים בשיטות מובנות ואינני יודעת אם יסכימו לקבל לשורותיהם אדם מבחוץ. השווק הוא הסיזיפי והטרחני בעיניי. לפחות בשיטות המסורתיות... אני מדברת מתוך נסיון כעצמאית בעבר והשווק זכור לי היטב כמעמסה שצריך לשאת בה רוב הזמן, על מנת להביא לקוחות. וברור לי מראש, שהשיווק יכול להפיל או להרים עסק, בלי קשר לאיכות המוצר. השיחה הזאת אינה מחיר, אלא נסיון לצאת מסבך המחיר, שאיני רוצה לשאת בו. כל שאני רוצה, זה לעסוק באימון, בעזרה לאנשים. אני רוצה להיות נקיה וממוקדת במטרה הזו. והשווק הוא עוד תיק וכבד יותר מהאימון, שאני חוששת שאצטרך לשאת. לכן אני מחפשת דרכים לשיווק, שלא תהווינה מעמסה, אלא תהיינה שונות מהדרכים המסורתיות. קלות יותר עבורי ושיתפסו פחות זמן ואנרגיות מהעיקר. באשר לרווחים מהשיחה הזאת... טרם קיבלתי את התשובה הממוקדת שאותה אני מחפשת, אבל אני מרגישה שהשיחה טובה לי.

bridges

New member
אני מזמין אותך לעשות על זה עבודה עם דימויים

איזה דימוי עולה בך כשאת חושבת על השיווק הסזיפי והטרחני? אני מזמין אותך ליצור בדמיון תמונה חיה של אותו הדימוי (שכולל צבע, תיאור הסביבה של אותו הדימוי, ריח וכל מה שאת רוצה). רק אחרי שיצרת את הדימווי החי. אני מזמין אותך לשנות אותו כך שהוא יהיה חיובי עבורך. אשמח לשמוע (בימים האחרונים הגישה שלי לתפוז מוגבלת אז יכול להיות שאענה לך מחר רק מאוחר בלילה). רונן

אiר1

New member
תודה על ההזמנה

ניסיתי את מה שאתה אומר, אבל התחושות מתבססות על מציאות. כך שמבחינתי, צריך לשנות את המציאות - קרי, לשנות שיטת שיווק, שתהיה מתאימה עבורי.

bridges

New member
מטרת הדימויים...

...היא לאפשר לנו לעבוד מתוך הצד הימני של הראש ולגלות פתרונות יצירתיים לבעיה שעומדת בפנינו. זאת אחת השיטות הכי עוצמתיות שאני מכיר לשינוי מציאות. אז בכל זאת, אני מאתגר אותך בלחפש דימוי לאיך שאת רואה את השיווק היום ושנות אותו לדימוי שכן מתאים לך. ואחרי זה, חזרי למציאות ותוכלי לראות איך הדימוי הזה מתאים למציאות. אני מאמין שתוכלי למצוא את שיטת השיווק שמתאימה לדימוי החדש שלך. רונן

אiר1

New member
דימויים מול מציאות

העקרון שאתה מדבר עליו זה משהו שחשבתי עליו זה מכבר ובדיוק מנקודת ההנחה הזאת, חיפשתי דרך מהנה וייחודית יותר לשווק. אולם מחשבות לחוד ומציאות לחוד. זה שיוצרים אווירה בראש, זה לא מביא את הרעיונות... זו אולי נקודת התחלה, אבל מפה ועד לתוצאות - המרחק עוד רב. בגלל זה גם מענין אותי לדעת איך אחרים עושים את זה. תודה.

אוף, שיווק

מה את משווקת - את עצמך (אולי את מאלו שחונכו שלא יפה להשוויץ ואז קשה לך) או שאת משווק כלים טובים שיש לך כדי לעזור לאחרים? מה את יכולה לספר לאנשים - איפה הכלים שלך יעזרו להם, מה זה יעשה לחיים שלהם? כתבת שאת מאמנת וקיבלת תגובות טובות - יופי. בקשת מהם לספר הלאה? לגבי אתר - יש לי אתר והוא משמש בעיקר כדי להפנות אנשים שמתעניינים ככה בדרך ולאנשים שקוראים את דבריי בפורומים, בפייסבוק וכו'. פרסמתי מאמרים בירחון מקומי (יחד עם כתובת האתר לתגובות ויצירת קשר). שמעתי מאנשים שקראו ונהנו, אך, בנתיים היתה פנייה אחת לא מתאימה. אך שמי יושב להם בראש וכשיצטרכו - יזכרו. (אני מקווה). בהצלחה.

אiר1

New member
בינגו

זה באמת 'אוף'. אני משווקת את איכות החיים ביחסי המשפחה, שכל כך הרבה אנשים משוועים להם, אותם אני יכולה להעניק. אני לא מתביישת או מצטנעת. אני מבהירה באמונה שלמה את יכולותיי. אכן ביקשתי לספר הלאה. גם חשבתי על קופון "חבר מביא חבר". וזה בדיוק מסוג הדברים שאני מחפשת, דברים קטנים, שלדעתי יש בהם את מה שמתאים לי. ומה שסיפרת על האתר שלך - זה בדיוק מה שאני חשבתי שעלול לקרות... כמה זמן האתר שלך כבר קיים? תודה רבה ובהצלחה גם לך.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
סגירת אפשרויות

נשמע שאת מחפשת הוכחה שאתר אינטרנט לא עובד. למעשה, כל שיטה שתחשבי עליה ושיציעו לך עובדת. השאלה היא בעיקר מה מתאים לך, ובאיזה שיטה תוכלי את להשתמש באופן אפקטיבי. עבורי אתר האינטרנט עובד מצויין, ועיקר הלקוחות שלי מגיעים משם. שיווק באינטרנט דורש למידה וידע, יותר מאשר רק להקים אתר. אם זה לא מושך אותך, יש הרבה דרכים אחרות, שחלקן יתאימו לך יותר, כמו לדבר עם חברים, הרצאות, ערבי מבוא, כתיבת מאמרים, אימון בהתנדבות ועוד ועוד. השורה התחתונה היא: עלייך להתמקד במה שיש לך להציע, בקהל היעד שלך ובדרכים אשר יותר מתאימות לך לשיווק, ובהם לפעול. שיווק, לצערנו העמוק, לא קורה מעצמו.

אiר1

New member
את צודקת

אני באמת מחפשת את שיטת השיווק שמתאימה לי. אבל אני אשמח לשמוע, איך שלך האתר מביא לך לקוחות?

אiר1

New member
*

איך האתר שלך מביא לך לקוחות? ובאילו דרכים אנשים מגיעים לאתר שלך?

היי לך אור

אור יקרה אני חייבת לומר שרואים בברור שאת מאוד רוצה לעסוק באימון לזה אין ספק. אך את נילחמת בנושא . השיווק הוא נושא אתגרי עבור כל מאמן או יזם וכל אחד מוצא את מה שמתאים לו בכל סוגי הצינורות הקיימים. הביטויים שלך מראים את סלידתך מהעיניין ולכן עליך קודם לעבוד על הנושא ולשנות את הפרדיגמה הזו ואז למצוא את הנישה שלך , את אומרת שכל מה שהציעו כאן עדיין לא נתן לך את התשובה שאת מחפשת -אף אחד לא קורא מחשבות ורק את יודעת מה יהיה לך טוב ובמיוחד אם את מחפשת משהו אתגרי ויצירתי שאם הוא יבוא ממך הוא גם יתאים בדיוק כמו חליפה לפי מידה. בהצלחה רבה כל שתיפני

אiר1

New member
../images/Emo13.gif

תודה רבה. אכן צדקת בכל דברייך. מנסיון רב שנים בשיווק, למדתי שזה נושא שאינני רוצה לעסוק בו עוד. אך משאני שוב נדרשת אליו, אני אכן נמצאת במקום של חיפוש דרכים שונות מהמקובלות והמסורתיות. לכן גם מאד מענין אותי לשמוע באילו דרכים הולכים מאמנים/ות אחרים. אני תמיד אוהבת לשמוע רעיונות של מגוון רב של אנשים ובסופו של דבר להחליט על הדרך המתאימה לי. אני יודעת, שמקובל לחשוב, שהאימון יכול לפתור הכל, אולם לא לכל מצב נדרש ורצוי אימון. לפעמים סתם החלפת מידע של קולגות היא הפתרון, או לפחות הצעד הראשון אליו, עבורי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שיווק

שיווק באינטרנט מורכב מכמה חלקים - ראשית צריך לבנות אתר טוב, לאחר מכן לקדם אותו ומעבר לזה להיות פעיל באינטרנט כך שאנשים נתקלים בך ובקישור לאתר שלך. אני לא מנסה לשכנע אותך שעלייך לקדם את עצמך דרך אתר. כל מה שאני מנסה לומר הוא שכל שיטה היא טובה, כל עוד היא מתאימה לך ולאופי שלך, לכישורים שלך, לדברים שאת אוהבת לעשות. אין שיטה "גרועה". יש שיטה שלא מדברת אלייך ולא מאפשרת לך להוציא מעצמך את המיטב.

אiר1

New member
נכון

את צודקת, שאין שיטה גרועה, אלא יש ענין של התאמת השיטה לאדם. תודה על השיתוף.

למעלה