איך משווקים אימון?

אiר1

New member
איך משווקים אימון?

אני מאמנת בתחילת הדרך, עם הרבה מוטיבציה ורצון להעניק לאנשים שמחת חיים ואיכות חיים. אני יודעת שיש הרבה מאד אנשים, שיכולים לשנות את חייהם באופן מהותי לטובה, בזכותי. אני כבר מאמנת וקיבלתי תגובות מאד טובות. אבל מה הלאה? איך משווקים? אני יודעת שלכל אחד שיטות משלו. אשמח אם תוכלו לשתף בשיטות שלכם. תודה

amicar

New member
עצה ראשונה

תסירי את המילה קאוצ'רית. אין דבר כזה=קאוצ'ר. יש coach ויש coaching. עמי

אiר1

New member
כן

האמת היא שכבר חשבתי על זה, אתה חושב שזה משמעותי למי שבא מבחוץ? אני מרבה לשים לב, שמאמנים מבחינים בכך מיד ודווקא האנשים שאינם מהתחום, מעולם לא שמו לבם לכך.

ramib6

New member
שיווק של אימון

לשווק אימון זה דבר לא פשוט ודי מאתגר כמה שאלות בסיסיות של שיווק כרטיסי ביקור יש לך? אתר אינטרנט שמופיע על הכרטיסי ביקור יש ? שתוכלי להפנות מי שתתני לואתהכרטיס על מנת שאם יבחר לקרוא על מה שאת נותנת יוכל? זה החלק הבסיסי והיותר קל עכשיו החלק השני להגיע לאנשים לגרום להם : א לשמוע אותך ואת דרכך ב לגרום לאנשים להגיע לאתר האינטרנט שלך דרכים אלה יכולים להיעשות הן על ידי פניות אישיותלמכרים ,מכרים של מכרים וכיו"ב להתחיל לאמן אנשים לעשות חוגי בית והרצאות לקדם את האתר באינטרנט אלה הםכמה דברים מאד בסיסיים בשיווק עצמי בברכה רמי

אiר1

New member
אכן דברים בסיסיים

ומובנים מאליהם. אני מבינה את הערך של אתר, אבל האמת היא, שאני די בספק אם האתר עצמו מביא לקוחות. מי כאן קיבל לקוחות רק מהאתר בלבד? אני חוששת שהאתר ייקבר בין אלפי אתרי המאמנים. אני מחפשת דרכים יצירתיות יותר ומדוייקות יותר, למשוך מתאמנות/ים. הבסיס נראה לי טריוויאלי ולא יודעת עד כמה אפקטיבי...

ramib6

New member
שיווק אמון אישי

שלום לך [תגובה קצת ארוכה תקראי עד הסוף] קודם כל שמח שקראת את התגובה הראשונה ראשית כל את צודקת אתר לבדו לא יביא לך לקוחות יחד עם זאת זה חלון ראווה שבו יכולים להסתכל כמה לקוחות פוטנציאליים -ומי יתבונן בחלון הראווה הזה את יכולה להחליט .: את יכולה להחליט שאתרוצה שחלון הראווה הזה יהיה במרכז העיר - יתרונות : הרבה לקוחות פוטנציאליים כמו גם הרבה עוברי אורח שלאו דווקא מתכננים לקנות אלא רק להתבונן . חסרונות : שכר דירה גבוה מאד --ושכר דירה בהקשר הזה באינטרנט זה לנהל קמפיינים דרך גוגל לקנות חבילות פרסום וכיו"ב --דבר שאכן יעזור לעוד אנשים להגיע לאתרשלך. לחלופין אתיכולה להחליט שחלון הראווה הזה יהיה ברחוב צדדי ויבקרו בו אנשים שקיבלו הזמנה ישירה ממך או שמעו עלייך בדרך כזאת או אחרת .אנשים אלה יגיעו לחלון הראווה כי שמעו הרצאה שלך ,או נתת להם כרטיס ביקור במפגש חברתי או כרטיס ביקור שהועבר מפה לאוזן . לדעתי בשלב הראשון חלון הראווה הצדדי עדיף ולמרות כפי שאמרת שאתר לבדו לא יניב לקוחות --הסינרגיה בין פעילות שיווק מעשית -מפגשים ,ערבי מבוא ,כרטיסי ביקור לאתר יניב בסופו של דבר תנובה טובה . שיהיה המון המון בהצלחה

אiר1

New member
המשך שיווק

הדברים שאתה מתאר באשר לניהול קמפיינים דרך גוגל, קניית חבילות פרסום וכו' - זה בדיוק השווק הסיזיפי שאני מדברת עליו... ואני רק רוצה לעסוק באימון! כל מה שקשור בהתעסקות כל כך מרובה סביב השיווק - פשוט מתיש ורחוק מהמטרה שלשמה הגעתי עד הלום. אני מבינה בהחלט את החשיבות, אבל אני מחפשת דרכי שיווק שמתאימות לי יותר. כרגע, נראה לי שדרכי השיווק המסורתיות יגזלו ממני יותר אנרגיות ממה שאני רוצה לתת. הרבה תודה והרבה הצלחה גם לך.

ramib6

New member
שיווק ואזורי נוחות

שיוק זה אחד המקומות הראשונים בו עצמאי נכנס לראשונה לאזור חוסר נוחות אל מול השכיר . צריכה לשאול אתעצמך האם האזור שהוא לא שיווקי הוא אזור הנוחות שלך מה כל כך מרתיע אותךמלצאת ולשווק? מזמין אותךלשאול אתהשאלות האלה? כל דבר שאת רוצה למכור אתצריכה לשווק בצורה כזאת או אחרת גםאם היית רוצה למכור רעיון היית צריכה לשווק אותו . רמי

אiר1

New member
זהו בדיוק

אכן אתה צודק בענייני הנוחות וחוסר הנוחות... כיוון שאני עצמאית כבר שנים רבות, אני יודעת איזה מחיר גובה השווק, לכן גם הרתיעה שלי מלחזור למקום הזה שוב. אכן, מאד חשובה לי הנוחות ולכן אני מחפשת שיווק שייעשה בצורה שנוחה לי. חלק מענין האימון העצמי הוא, ללכת בצורה המתאימה לי גם בדרכי השיווק. תודה

100menet

New member
שווק אימון למאמן מתחיל

שלום אור אני אענה לך בדרך אימונית... שאלות שאני שואלת מאמנים בתחילת הדרך: מי קהל היעד שלך? איפה את יכולה למצא אותם/אותו? מהו המוצר שאותו את משווקת? מה ייחודי לך בתור מאמנת? תעני על השאלות הנ"ל + קיבלת פה רעיונות טובים של שווק, את בהחלט יכולה לצאת לדרך.

אiר1

New member
ממממ

מהתשובות שעניתי לעצמי, חזרתי לנקודת ההתחלה. נראה לי שהרצאות הן כלי משמעותי לחשיפה בפני מתאמנים פוטנציאליים. הענין הוא, שאני מחפשת דרכים נוספות ואחרות. יוצאות דופן, בעיקר.

100menet

New member
בוקר טוב אור

הרצאות הן כלי נהדר ומשמעותי לחשיפה בפני מתאמנים פוטנציאלים. מה נחשב בעינייך ליוצא דופן? או איך תוכלי להביא לידי ביטוי את עצמך באופן כזה שיראה יוצא דופן בהרצאות למשל? יומנעים עינת זיו

אiר1

New member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

אכן הרצאות נראות לי אפקטיביות למדי, אולם אינני רוצה לעסוק בהן. מה שנחשב בעיניי ליוצא דופן, הוא משהו tricky, משהו מפתיע, מעורר מחשבה, סוחף ומגייס. בהרצאות אפשר לעשות הרבה מניפולציות ולהשפיע בצורות מגוונות. אבל לא הייתי רוצה להעביר הרצאות. אני רוצה לשווק בצורה שבה ארצה לעשות דברים ולא מנקודת מוצא של חובה... לילה טוב

bridges

New member
שאלות נוספות

ברוכה הבאה לעולם האימון, שאלות נוספות שאת יכולה לשאול את עצמך (אבל רק לאחר שקבעת את המוצר שלך ואת קהל היעד): * מהו הכאב של קהל היעד ומה הפתרון שאת נותנת לכאב? * היכן "נמצא" קהל היעד שלך? איך את יכולה להגיע אליו בצורה ממוקדת? רונן

אiר1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הכאב מדוייק וברור לי וכן גם הפתרונות שלי. לא הבנתי את משמעות ה"נמצא". האם פיסית או מנטלית או שמא בצורה אחרת? אני אכן מחפשת איך להגיע אל קהל היעד שלי בצורה ממוקדת, זו בדיוק הנקודה החשובה עבורה. יש דרכים רבות לשווק, אבל אני רוצה משהו אחר, שונה. אני רוצה לשווק באופן שיאתגר אותי ויגרום לי ליהנות ממנו. כי לעת עתה, השווק רק נראה בעיניי סיזיפי וטרחני. אני מחפשת דרכים מדמיון מוצת.

bridges

New member
השיחה על שיווק ו/או מכירות

דבר ראשון: התכוונתי ב"נמצא" ממש באופן פיזי: איזה מגזינים הם קוראים, איזה אתרי אינטרנט מדברים אליהם, איך את יכולה להגיע אליהם באופן פיזי, האם יש ארגונים שאיתם את יכולה לעבוד? וכו' עכשיו נעבור לדבר שנראה לי יותר מהותי: השווק שנראה בעינייך סיזיפי וטורחני. זאת השיחה שלך על שיווק ומכירות (שגם לי יש אותה ואני מאמין שלהרבה מהמאמנים).. יש מספר שאלות שכדאי שתבררי לגביהם: הרבה פעמים אנחנו מחברים שיווק ומכירות לאותו הנושא, אבל הם למעשה שתי פעילויות שונות לחלוטין. שיווק הוא יותר פעילות אסטרטגית ומכירה היא הפעילות הטקטית למימוש האסטרטגיה. אם הפרדנו בין הפעילות של שיווק לפעילות של מכירה. מי מהן היא הסיזיפית והטרחנית? מה בהן גורם לך לראות אותן כסיזיפית וטרחנית? האם את רואה את המחיר שאת משלמת על השיחה הזאת? האם את יכולה לראות שיש לך רווחים מהשיחה הזאת עצמה? רונן

100menet

New member
אתה צודק לחלוטין

גם אני הייתי מקיימת שיחה על האמונה שמנהלת אות אור... את מוזמנת לשיחה... אם את רוצה. יומנעים עינת זיו

אiר1

New member
תודה

על ההזמנה. האמונה שלי מבוססת על נסיון. השיווק הוא כזה - סיזיפי וטרחני. בחרתי להיות מאמנת, אבל החזרה לנקודת השיווק מוציאה לי את הרוח מהמפרשים.

100menet

New member
שאלות בקשר לאמונה שלך

את כותבת - השווק הוא כזה סיזיפי וטרחני. - זו האמונה שלך נכון? למה הכוונה סיזיפי? כשאת כותבת טרחני - למה את מתכוונת?

אiר1

New member
זהו, שזו לא אמונה בעלמא

זהו הנסיון המעשי... השיווק הוא אכן סיזיפי, כבעלת נסיון אני אומרת את זה. אני יודעת היטב במה מדובר. וכשאני אומרת טרחני, אני מתכוונת לזה. זה מצריך המון טרחה...

למעלה