איך מציירים דוליז????

• פותח הנושא sunsu
  • פורסם בתאריך

hadari bell

New member
אממ את או אתה

צריך או צריכה..... בייס שזה דוליז ערומה ואז תתחיל או תתחילי לבנות עליה בגדים באתר זרעים של מסטיק יו הוראות איך בונים שיער ובגדים ואם לא איכפת לך להזדהות אם את/ה בן או בת שאני לא אצטרך שוב הודעה כזאתי

mgirl

New member
~זוכרים את העיוניסטית??~ ../images/Emo119.gif

שפרסמתי קודם? אז היום כשירדתי מההסעה והלכתי לכיוון בניין ביצפר הלכה לפני עיוניסטית שהייתה לבושה בחוסר טעם בערך כמו הדולי הזו--> וגם עוד סיפור אם כבר- לביצפר שלנו (רק לאולפנית, לא לעיונית) יש להקה ממש ממש מצוינת שקוראים לה "צלילי אמונה", אבל אף אחד לא קורא לה ככה בביצפר, זה רק השם הרשמי. השם האמיתי שלה זה "צוות הווי", או "צוות ה-Y". נו, אני בלהקה הזאתי (כמובן שאני שרה ממש יפה... חחח). לפני איזה חודשיים הקימו גם לעיוניסטיות להקה. היום בטקס יום השואה היתה ההופעה הראשונה שלהם ("שמע ישראל" של שרית חדד). הם לא שרו, הם צרחו!! ואיזה ריקוד "נחמד". שתיים כמעט שכחו את כל התנועות, עוד שלוש עמדו כאילו הן בבית קפה... שיו! אבל בכל זאת- בי"ס אלישבע לא יכול בלי צוות ה-Y!!! כששרו את אני מאמין והתקווה, השמיעו אותנו! כן, א-ו-ת-נ-ו!! בכל אופן, עשיתי דולי של הצוות ה-Y! זה התלבושת שלובשים בדרך כלל- בגדים שחורים, ומעליהם ווסט צהוב, או שיש בגדים לבנים ומעליהם ווסט כחול (זה אותו ווסט שיש לו שני צדדים- אפשר ללבוש אותו לכל הכיוונים!) אז הדולי בהודעה הבאה.

Zoey Z

New member
את לומדת בבצפר דתי? ../images/Emo13.gif

הק
!!! שיראו ת´דוליות החמודות שלך
זואי.

mgirl

New member
כן...

אני דתיה
אתם צריכות לשמוע אותנו... זה ממש יפה!

למעלה