איך מספרים

מי שעוזבת אותך מהסיבה הזאת כנראה...

לא שווה אותך . אתה ברמה גבוהה יותר מכל הבנות הללו

maayanikiliki

New member
בתור בחורה שלא נוהגת להסתיר

אהלן, פעם הייתי מחכה, לא אומרת לאנשים מהר, סתם חברים חדשים או היכרות רומנטית, עם הזמן הבנתי, ממש אין טעם להסתיר. לא בהכרח תרוץ ותגיד- רוצה לצאת? את מוצאת חן בעיני ויש לי אפילפסיה...אבל אני מדברת על זה מהר למדי. לא יצא לי להיתקל במי שזה מפריע לו, ומקווה לא להיתקל גם. ככל שמסתירים זה נראה גדול יותר, אתה מרגיש חלקי בקשר וכאילו ענן אפילפטי מרחף מעל הבניית ביחד הזה, שהיא גם ככה לא המשימה הקלה ביותר...מדהים לכמה אנשים שחששת לגלות להם בהתחלה, יש נגיעה כלשהי במילא לנושא, אחים, חברים וכאלה. בהצלחה רבה

בתבתונת

New member
למה זה בכלל עיניין?מומלץ לקרוא

לי יש אפילפסיה רק כמה חודשים. כשהתחלתי לצאת עם חבר שלי לפני 3.5 שנים ידעתי שיש לו אפילפסיה וזה ממש לא הזיז לי והנה היום לו אין התקפים בכלל ולי יש. זה יכול לבוא לכולם זה הרבה יותר נפוץ ממה שחושבים לסיכום: הכל בפיסה שלך אם תציג את זה כ"ביג דיל" אז ככה אחרים יראו את זה ואם לא תסתיר את זה ותתיחס לזה כעיניין שולי, אז ככה זה יתקבל וזה חשוב לתפיסה האישית שלך מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ולעזור...

sexytomato

New member
מהצד השני..

החבר שלי אפילפט, והוא סיפר לי על זה שבועיים אל תוך הקשר... לסיים את הקשר בגלל זה נראה לי טיפשי במיוחד. סתם, חשבתי שתעניין אתכם הדעה מהצד השני. אגב, החבר שלי הפנה אותי לדיון על זה בעקבות שיחה על כך שהוא באמת תהה איך לבשר לי את זה.

למעלה