איך מכינים white russian?

siete

New member
אני חייבת להוסיף לשירשור השמנת...

את הקוקטייל הבא: Colorado Bulldog בכוס גבוהה על קרח: מנה וודקה מנה קלואה למלא בקולה לערבב קלות ולהציף בשמנת (האורגזמה קצת נמאסה - צריך למצוא דברים חדשים לילדי השמנת המתוקים!)

thenewone

New member
אפשר גם לתת

מקום של כבוד לסקרימינג אורגזמה. 1 וודקה, 1 בייליס, 1 קהלואה, 1 חצי חצי, ולסיום 1/2 אמרטו. יוצא טעים לאללה, בכוס מרטיני יוצא גם יפה לאללה. כמו אורגזמה רק קצת פחות מתוק וחלבי.

Crazy_Bitch

New member
מצטערת להגיד...

אבל זה נשמע נורא!! לא רק שיש בו שמנת, זה גם הרס של קולה? זה כמו בבר מצווה שהילדים מערבבים כל מיני דברים ומבקשים ממישהו לשתות... קולה + שמנת. אבוי!

thenewone

New member
מצטרף לכלבה

שמנת וקולה נשמע לי שילוב בעייתי לאללה וגם די מגעיל. ניסית את זה??

siete

New member
../images/Emo127.gif זה בדוק! הסבר:

השילוב של קולה ושמנת הוא שילוב מאד אמריקאי, קוראים לו Float. והוא לאו דווקא אלכוהולי. יש מלא גירסאות שונות אבל ברובם יש בין היתר: שמנת + גלידה וניל + קולה או Root Beer. (לדוגמא חפשו בגוגל Cerry Cola Float) באמת לא ראיתי אף אחד שותה כזה דבר פה, אבל תנסו, אולי תאהבו (רק אל תשתמשו בקולה לימון!!!!) נתתי את זה לחברותי חובבות השמנת והן אהבו. נראה לי שהגירסה ללא אלכוהול היא פתרון טוב לנהג התורן המסכן.

siete

New member
נ.ב.

למען הסר ספק, לי, אישית זה לא היה טעים: 1. אני שונאת קולה - אפילו אם אני מתה מצמא אני אעדיף לחכות לאיזה מיץ/מים. 2. אני לא אוהבת משקאות אלכוהוליים מתוקים מידי עם שמנת. אבל אני לא אפסול משקה בגלל זה
יש אנשים אחרים בעולם שיכולים להנות ממנו.

Orrza

New member
גם קולה וגם שמנת...

זה באמת נשמע אמריקאי, ואנחנו יודעים שהאמריקאים הם האומה הכי פחות בריאה בשל התזונה שלהם. לא נראה לי שאנסה את זה...

למעלה