איך מכינים חרוסת?

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ועוד לפני המתכון,,,,,,,

ולפני שתכיני את החג, האם לא התנדבת לטפל באיזשהו נושא שנחשב דחוף ביותר בעינייך הבוקר? ביקשת לא "להעכיר" את רוח הפורום, והרי את יודעת היטב שכיבדתי את בקשתך. חיכיתי, חיכיתי, אך עד לרגע זה לא עשית מאומה,,,, לצערי, לא אוכל להמתין עוד, ואני מבקשת עכשיו שוב מהמנהלת, הנמצאת בשעה זו על הרשת, להביא הוכחות לעלילת הדיבה הרעה שהעלילה עלי אתמול, או לחילופין - להתנצל בפומבי.

magy

New member
תכנת המעקבים שלך לקויה

כרגע חזרתי מקניות......ויש לי עדים.......... אם אני צריכה רשות להעדר מפה.....

פנטזיה "אמא יש רק אחת".....

לכל אחד! וגעגוע לאוכל של אמא הוא געגוע שלא נגמר. ולא משנה עד כמה שהאמא מומחית, מעבר לטעם של האוכל, "אוכל של אמא" מסמל אהבה ונתינה אינסופית. מזכיר לי שאמו של גיסי היתה בשלנית של מרק איטריות עם עוף מכובס, ולעומתה אחותי היא בשלנית ששמה אותי בכיס הקטן, ובכל זאת גיסי לא מפסיק להתגעגע למרק של אמו (שהיה במחילה תפל), הגעגוע הוא לאמא.... לילדות...לימים שחלפו ללא שוב. ערב טוב.

מעניין אם גם

הילדים שלי ייזכרו בנוסטלגיה בבישולים שלי תמהתני. אני לא אוהבת לבשל אז משקיעה בדיוק את מה שצריך כדי שיהיה טעים אבל לא שמה שם נשמה יתרה

מה את מדברת../images/Emo3.gif

הבן שלך מת על האורז ברוטב שלך.... תאמיני לי מנסיון גם אם אשתו תהיה בשלנית צמרת, לעולם יזכור את טעם האורז שלך.. יש לזה את הקונוטציות הריגשיות....

למעלה