איך מחנכים את החמוס?

Sweet Fantasy

New member
לומר לך תאמת?

בוא נגיד שאם החיה שלי הייתה בכזאת סכנה לא הייתי יושבת ומחכה למשיח, אבל כל אחד והדרך שלו.. יש וטרינרים שיש להם טלפון חירום ואם היא באמת נמצאת בייחום עכשיו זה קריטי כבר מתו חמוסות ככה לאנשים יותר מנוסים בכל מקרה אתה אמרת שלאח שלך לא נראה הגיוני שהיא תמות מייחום, זה אדישות, אנשים פה לא ממציאים דברים בשביל זה אנחנו פה בשביל לעזור, אנחנו אומרים דברים שמבוססים על דברים אחרים לא כי משעמם לנו ובא לנו להפחיד אתכם. מקווה באמת שתעשו משהו מהר.

BBoyNK

New member
תגובה

דיברתי הרגע שוב עם אחי. הוא אמר שאפשר לתת לה זריקה שתפחית לה את ההורמון שמתדכא את המוח לייצר כדוריות דם. (כן העמקתי בזה) חחחחחח בכל מקרה כך או כך הוא יקח אותה לווטרינר או שתקבל זריקה ותשאר לא מעוקרת או שתעוקר..

Sweet Fantasy

New member
הזריקה

היא זריקה נגד ייחום והיא גורמת לסרטן, כמו כן הזריקה לא באה להחליף עיקור. הזריקה עולה בוא נאמר 130 +- (לא יודעת בדיוק) כל חצי שנה תצטרכו לעשות זריקה..? זה יהיה יותר יקר + יותר מסוכן. אני *שוב* ממליצה בחום! על עיקור זה יפתור המון בעיות, ולא יסכן את החיים שלה.

BBoyNK

New member
תודה לך.

הוא כבר יעשה עיקור או זריקה אבל הוא לא יפקיר אותה למות.

Sweet Fantasy

New member
אוקיי..

אני רק אומרת שזריקה יכולה לגרום לסרטן בטווח הארוך ואם כבר אז יהיה לו יותר משתלם לעקר, שישקול את זה בכובד ראש עיקור ימנע הרבה דברים בינהם סרטן, תוקפנות ומוות במקרה ולא מגלים ייחום בזמן (כמו שכמעט קרה עכשיו)

BBoyNK

New member
איזה צ'ופרים אפשר לתת לה?

כאילו מה אפשר לתת לה בלי לפחד שיקרה לה משהו כמו שהיא תיחנק חס וחלילה או משהו כזה

BBoyNK

New member
בעזרת השם מחר סאי הולכת לוטרינר

שיהיה לנו ובעיקר לה בהצלחה ובעזרת השם היא תעבור הכל בשלום ותהיה חמוסה בריאה וחזקה.. היא הולכת לקבל חיסונים .... אני לא בטוח בקשר לעיקור ... אחי רוצה שהיא עוד תמליט אז לכו תדעו נעדכן בקשר להתפתחויות בעניין שלה

Sweet Fantasy

New member
שהיא תמליט..

הוא רק קנה אותה לא קרא לפני זה כלום על חמוסים היא כמעט מתה ועכשיו הוא רוצה שהיא תמליט.. טוב נראה מה עוד היא תצטרך לעבור. בהצלחה אצל הוטרינר

למעלה