איך מחליפים כינוי?

איך מחליפים כינוי?

והאם ניתן בכלל? הוא רושם אחרי שכתבתי את הכינוי החדש ששגוי משום שזה משתמש קיים בפורום אפילו שניסיתי עשרות נסיונות. מי יכול לעזור?

חביבי צ`מע. אתה כולה חדש כאן

אני לא מכיר לא אותך ולא את אושי. תבין כדי להכנס כאן למועדון אתה צריך להוכיח את עצמך ולא לרדת על אחרים. איומים לא עלי עלי הם לא משפיעים אולי ישפיעו על אשתך. הבנת ! שתה כוס מים ותירגע אם לא יעזור כך היום חד פעמי 2 כדורים.

אושי USHI

New member
למה ללכת עקום כשאפשר ללכת ישר?

אני לא אמרתי לך מיהו,נכון? זה נסיון ניחוש שלך, בדיוק כך זה עבד בצד השני.

שקרן ונוכל!

אתה אמרת לי בפגישתנו השבוע ב... ש"הוא" אסר עליך לגלות "לי" מיהו. הבנתי וכך גם משמע שהוא אסר ספציפית עלי. וזה גם מובן כי אני הרי לא אסרתי באיסור גורף וגם ברגע שנתוודעתי אליך אחרי זה ההוא הגיב בצורה שהוא מכירינו.

יקירי צ`מע לא אתה ולא הוא ולא היא

לא מכירים אותי וכל הניחושים שלכם המגוחכים לא יועילו לכם. ח.ח.ח.ח.ח.ח.ח

אושי USHI

New member
אז להזכירך. עם כניסתך זכית להתקפה

מצידו,זוכר? אז שלחתי לו הודעה שאתה אחד מהחבר`ה ושירד ממך. הוא לחץ עלי שאגלה לו מי אתה והסברתי לו שכמו שהוא לא רוצה שאחרים ידעו עליו כך גם אתה. אם אני לא טועה עדכנתי אותך שהוא אחד משלנו ולא רוצה שאף אחד ידע. כזכור לך לא הסכמתי לגלות לך מיהו ואתה אמרת שלפי הניסוח נראה לך שזה... כמו"כ הוא אמר לי שנראה לו שזה אתה. אני עדיין לא אישרתי ולא הכחשתי לא לך ולא לו. אז יאללה תמשיכו להתכסח ותוציאו אותי מהעסק לפני שאני מפרק לשניכם את הצורה.

Rצינית

New member
כל אחד ושפת אם שלו.אגב...

את ברזלאית ברזלאית?עם כל המוטיב הברזלאי? אני רצינית-יש לי משו עבורך.כנסי לתפוזון נדבר.או שלחי לתיבה האישית שלי ת'מייל שלך.אל תזלזלי זה נראה לי דיי מוצלח ייצא.

Rצינית

New member
יוצא לך להיות על מחשב?

כנסי לדף הפורום למעלה יש שורה של מאמרים,קישורים ועוד...בינהם בסוף הכי שמאלי כתוב תפוזON תקליקי עליו תעלה לך טבלה ובה שמות משתתפי הפורמים בתפוז. תקליקי למעלה על קטגורית הפורום ותראי את כל מי שנוכח בפורום ובתפוזון. אם וכאשר תכנסי תעדכנני אשתדל להכנס עבורך.ונדבר.מקווה שהובנתי.

למעלה