איך מחזירים אהובה?

king iverson

New member
תודה

אני מעריך שלא הבהרתי את עצמי נכון. אני פועל מתוך אמונה\הנחה שברגע שהיא תסכים להיפתח אליי שנית, ואני אעשה שינוי שאני משתוקק לעשות - העניינים יהיו מצויינים. אולי אני משלה את עצמי, אבל אני מאמין בזה ואני חושב שהאמונה הזאת שווה את הניסיון הנוסף.
בניגוד למה שכתבו כאן עליי, אני לא הייתי איזה חבר כלב, חרא, דושבאג - אלא פשוט צד פחות דומיננטי במערכת היחסים שנבע בין היתר מחוסר זמן (שירות קרבי וישר אח"כ לימודים) וגם אדישות שמאפיינת אותי בכל עיסוקיי בחיים.
אני מאמין שאם אעשה שינוי בשני אלה (ויש לי נכונות לעשות אותו), יוכל להיות לנו מצויין. אני מרגיש שהיא לא סומכת עליי שאעשה את השינוי הזה.
המטרה שלי בניסיון נוסף איתה היא לנסות להסביר לה בצורה הכי אמיתית וכנה את הכוונות שלי ולראות אם זה גורם לה לשינוי.

מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר

מריוס זכריה

Member
מנהל
מי שצריך להבהיר לו היטב זו היא, לא אנחנו

היא גם היחידה שיכולה וצריכה לשפוט כמה דבריך ברורים ומשכנעים.
שיהיה בהצלחה.

אייבורי

New member
אייבורי לעזרה

תרשום.
&nbsp
1 נבוט
1 שק גדול
1 חבל ארוך
1 מערה
2 כפות פלפל ספרי
&nbsp
אני בטוח שראית את המתכון בתוכנית האהובה עלי, הפלינסטונס
&nbsp
בהצלחה.

אייבורי

New member

V i n a

New member
תגיד לי אתה.

"..אני רוצה לעשות ניסיון נוסף לחזור ע"י עריכת מפגש או אולי אפילו מבחן (ולתת לה שבוע לשבת ולחשוב על זה לבד בלי להחזיר לי תשובה פנים מול פנים).."

איך זה נשמע לך עכשיו, כשאתה קורא את זה מהצד?

אני לא מבינה את הקונספט הזה של מכתבים ופגישות ועריכת "מבחנים" כשהבחורה אומרת לך בצורה חד משמעית שהיא לא מעוניינת.
אתה רוצה אותה בחזרה, נהדר.. אבל מה לגבי מה שהיא רוצה?

אני לא רואה שום דבר שמצביע על כך שאתה מכבד את הרגשות או הרצונות שלה, אני רואה ילד אגואיסט שעסוק אך ורק בעצמו ולא מוכן להשלים עם העובדה שהבחורה כבר לא בעניין שלו ומתקדמת בלעדיו.
היית איתה חמש שנים, לקחת אותה כמובנת מאליה, נתת לה להיות הצד היוזם, המשקיע, בזמן שאתה לא הצלחת אפילו לפנות זמן עבורה. עכשיו הבנת את הטעויות וזה נפלא, אבל הבנת אותן מאוחר מידי והיא כבר לא שם.. אל תנסה לכפות עליה לתת לך צ'אנס נוסף, תשחרר ותוודא שאת הטעויות האלה לא תעשה שוב במערכת היחסים הבאה.
את הרעיונות שלך לגבי מבחנים ומכתבים ופגישות מאולצות תזרוק חזרה למקום שהגיעו ממנו ואל תחצה גבולות.
לא רק שזה לא יעבוד, זה גם יגרום לך להיראות פתטי ואובססיבי, מה שעוד יותר ירחיק אותה ממך.
גם זה יעבור.
בהצלחה.

הסיכוי היחיד שלך איתה

הוא להגיד לה שאתה מאוד אוהב ומאוד רוצה להיות איתה, שאתה מנסה ללמוד עכשיו את הטעויות שעשית בקשר שלכם ואתה מתחיל להבין איך פגעת בו, אבל מאחר ואתה מכבד אותה ואת ההחלטה שלה, אתה לא תציק לה יותר בעניין של חזרה ותשמח לשמוע ממנה אם יש לה איך לעזור לך בתהליך הזה, לוא דווקא כבת זוג, אבל אם כן אז תשמח מאוד מאוד לעשות את התהליך הזה יחד איתה.
אבל את זה תוכל לעשות רק אחרי שתקרא את הפסקה הבאה.

אז לך אני אומרת - הגישה שלך, בלי שאתה שם לב ממשיכה להיות מאוד מאוד אגוצנטרית - אתה במרכז: לא היא, הכאב, הרצונות והצרכים שלה. רק אתה ואתה ואתה - כמה רע לך, כמה כואב לך, כמה אתה עצוב. לצערי לא נראה לי שהזלת אפילו דמעה אחת של הזדהות עם הכאב והצער שלה.
למעשה מה שקורה עכשיו זה שאתה מרגיש ממנה את האדישות והפסיביות שהיא הרגישה ממך (וחוותה אותה כדחייה) ואשר גרמה לה לבסוף להפרד ממך. כואב הא? גם לה כאב נורא... אחרי שתצליח לבכות על הכאב שלה (לא שלך), אולי אולי תצליח להיות מספיק אותנטי כדי שהיא תסכים לתת לזה צ'אנס. אבל במצב ההיבריס שאתה נמצא בו כרגע ("אני סופרמן ויכול לתקן הכל!") אני לא נותנת לזה שום סיכוי.

במבחן שלה אתה נכשלת..

ממליצה לך ללמוד מהטעויות ולשחרר.
יש לנו הרבה אהבות בחיים-
זו היתה האהבה הראשונה שלך ואחריה אני מקווה שרק תשתפר!

niva99

New member
אני חושבת שמה שמדבר מגורנך היא

חרדת נטישה והפחד להשאר לבד.
אתה לא באמת מבכה את האובדן של ה"היא" הספיציפית,
אלא את התחושה של התלישות, הבדידות והפגיעה הנרקסיסתית באגו שלך...
[רגע אחד... מה זאת אומרת שהיא נטשה אותי?.. אותי?! - איך היא יכולה בכלל לעשות לי דבר כזה?].
השליטה במצב ברחה מידך
ומכאן הרצון להחזיר את הגלגל לאחור.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
אך (אל דאגה) הבשורות הטובות הן
שכוווווווווווווווווווווולם באיזשהו שלב בחייהם עוברים "את זה".
ותנחש מה - ממשברים מתחזקים, מסיקים מסקנות, לומדים למידה עצמית
ו...צומחים.
&nbsp
&nbsp
לסיכום - תן לה ללכת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
והמשך לצעוד הלאה...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

1precious1

New member
עצתי

ולא, לא תאהב אותה:

לך לחדר האמבטיה, תתפשט, לגמרי תתפשט, תתכופף, תסתכל דרך המראה על "החור של התחת שלך"....

השמש זורחת משם? נכון שלא?

אם כל הרצון הטוב שלך, וכמה אתה אוהב אותה, וכמה אתה רוצה אותה, וכמה אתה חושב שאתה יודע מה טוב לכם...

היא אדם משל עצמה ואתה לא יכול לשלוט או להכריח אותה להשתכנע אחרת.
אם היא בחרה להתנתק ממך, זו בחירה שלה אם להשתכנע שאפשר גם אחרת, או שלא.

spring666

New member
הדבר האחרון שטוב לך כרגע זה להתעקש על חידוש הקשר כי

זה רק ירחיק את האופציה שתחזרו או את יכולתך לעבור לאהבה הבאה.
צא תהנה חיה את החיים עד הקצה...מותר להציץ אחורה לפעמים אבל רק בקטנה..ורק ממש לעיתים רחוקות..
אתה תראה לבד שזה יביא לך רק תועלת

למעלה