king iverson
New member
איך מחזירים אהובה?
היי
אני בן 22, הייתה לי חברה במספר שנים האחרונות עד שנפרדנו לפני שבועיים.
סיבת הפרידה הראשונית היתה שאני לא משקיע בה מספיק והשלכות שנגזרות מזה. לאחר כמה ימים, אמרתי לה שמאד חשוב לי שנחזור, שהיא צודקת, שאני אוהב אותה, שהיא הדבר הכי חשוב לי, ושאני מוכן למרות חוסר הזמן שלי להשקיע בה את כל מה שיש לי בשביל שנחזור להיות ביחד. אבל היא פיתחה מאין מחשבה שטוב לה ככה בלעדיי, שאין לה את ההרגשה של לחץ מחוסר השקעה שלי וכד'.
כיום אחרי כמה שיחות היא עומדת על זה שהיא לא רוצה לחזור כרגע.
אני אובד עצות, אני יודע שהיא אהבה אותי מאד במשך השנים האחרונות, הייתה הצד היוזם והדומיננטי בקשר, ושהכל נהרס בגלל כמה טעויות שלי. יש לי נכונות לתקן אותן, אך מבחינתה זה מאוחר מדי.
אני מפחד שהיא תתחיל קשר חדש ושאני אאבד אותה לתמיד.
מה הייתם עושים? איך לגרום לה לסמוך עליי שהיא תבחר נכון אם תחזור?
היי
אני בן 22, הייתה לי חברה במספר שנים האחרונות עד שנפרדנו לפני שבועיים.
סיבת הפרידה הראשונית היתה שאני לא משקיע בה מספיק והשלכות שנגזרות מזה. לאחר כמה ימים, אמרתי לה שמאד חשוב לי שנחזור, שהיא צודקת, שאני אוהב אותה, שהיא הדבר הכי חשוב לי, ושאני מוכן למרות חוסר הזמן שלי להשקיע בה את כל מה שיש לי בשביל שנחזור להיות ביחד. אבל היא פיתחה מאין מחשבה שטוב לה ככה בלעדיי, שאין לה את ההרגשה של לחץ מחוסר השקעה שלי וכד'.
כיום אחרי כמה שיחות היא עומדת על זה שהיא לא רוצה לחזור כרגע.
אני אובד עצות, אני יודע שהיא אהבה אותי מאד במשך השנים האחרונות, הייתה הצד היוזם והדומיננטי בקשר, ושהכל נהרס בגלל כמה טעויות שלי. יש לי נכונות לתקן אותן, אך מבחינתה זה מאוחר מדי.
אני מפחד שהיא תתחיל קשר חדש ושאני אאבד אותה לתמיד.
מה הייתם עושים? איך לגרום לה לסמוך עליי שהיא תבחר נכון אם תחזור?