איך מזהים?

איך מזהים?

אני רואה בת שממש ממש מוצאת חן בעיני(משפט מיושן) איך אני יודעת אם היא לסבית או B או סטרייטית? זה ממש מציק לי..

adamsplit

New member
כדאי להקשיב ללירונדה

לירונדה חכמה

adamsplit

New member
נכון אבל

אם היא תפוסה? אם היא לא מוצאת אותך הטיפוס שלה? אם היא במשקעים? אם היא מתנזרת? אם היא עז ירוקה?(אדם נסחף) זה גם מביך אבל מנסים כי רק ככה יש הזדמנות לדייט לחיים לאהבה

featherhead

New member
מבררים, אלא מה!

אוספים מידע מודיעיני על הבחורה המדוברת. ככה עושים את זה היום, לא?

vogue15

New member
לבנות זה יותר קשה ../images/Emo80.gif

אני אישית בדרך כלל מזהה הומואים לפי ה... דרך שמסתכלים עליי- ויש דרך... גבות- כמה מפתיע.. לבוש- בגלל כל "הסטייליסטים" זה נהיה יותק קשה.. שיער- אותו דבר... דיבור- דיבוור אוחצ'תי כבד או נשי... הליכה- יש משהו בהליכה... הממ אתם בטח תתלהמוו אבל אני צודק ב95% בדוק!

לירונדה

New member
האמת שיש כאלה שמזהות לפי מבט...

הרבה אמרו לי שיש לי מבט של סטרייטית....אני עד היום לא מבינה למה הן מתכוונות...

רונשה

New member
ה-מ-ב-ט!!

כןכן יש משהו באיך שלסבית מסתכלת עלייך... לא כמו סטרייטית. זה מסובך להסביר, אבל כשתתקלי בזה תדעי מייד

גואנו

New member
אבל

אם אתה לא בעניין של הטיפוס האוחצ'ותי אתה לא יכול לזהות לכן זה לא נכון להגיד שלבנים זה יותר קל אולי זה קל לזהות את האוחצ'ה כמו שלבנות זה קל לזהות את הבוצ'ה (חרוז!
)

vogue15

New member
אוחצ'ה ובוצ'ה מתחרזים? ../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

אוקיייייייי... הממ לא דווקא אני מזהה גם לא אוחצ'ות... סתם אנשים שפשוט אני רואה... לא יודע למה ואיך אבל רואים.. לא רק בקטע של הלבוש.. אני מזהה גם אנשים בני 20 ו... שלא לובשים ומתאחצ'ים (מלשון אוחצ'ה)...

The Snow Goose

New member
מבט מבט..

נממ כל הזמן דיברו איתי על מבט. אף פעם לא הבנתי איזה מבט. עד שראיתי את המבט!נמ.. פעם אחת ראיתי את זה.. אבל חפיף.. לא הייתי במקומות עם הרבה אנשים מאז.. או שכדי להעלות קצת את הביטחון שלי- לא הייתי במקומות עם הומואים מאז!!! ח. בואי למפג"צ הבא ואולי גם את תביני את }-=*המבט*-={

הייתי אתמול בשינקין..

בחנות של גריפ.. והלכתי אם שרוך כזה בצבעים של הדגל.. אז בא אלי אחד "וואי איזה יפה זה.." ואז אני רואה אותו מוציא אחד כזה מהתיק ושם על עצמו.. חחח זה סימן זיהוי..:) אבל מבטים והכל.. זה לא ממש מוובן.. ויש לי עוד שאלה אם אני כבר כותבת הודעה.. עגילים בצק ימין יותר מבשמאל עדיין מביעים משהו? או שזה רק אצל בנים?

vogue15

New member
אני הבנתי שזה ../images/Emo80.gif

רק אצל בנים... אבל אני חושב שכבר לא שמים על זה... כאילו.. זה מוזר - פעם אני יודע שהיו אומרים שסימן הזיהוי של הומואים זה עגיל בצד ימין... בעעעע מה אנחנו כבשים או משהו שיש לנו עגילים כסימן זיהוי?

אני מסכימה איתך..

פשוט יש לי 4 עגילים בצד שמאל (אחד למעלה) ו2 בצד השני.. אבל אני פשוט יותר אוהבת בצד ימין ורציתי לדעת אם זה מעביר מסר כי הרבה עושים את היותר עגילים בצד שמאל..

למעלה