איך מגיעים לאונ'?

איך מגיעים לאונ'?

איך מגיעים מלב המפרץ או חוף הכרמל? מה יותר קצר? ואיך חוזרים מהאונ' לחוף הכרמל/ לב המפרץ? אם זה משנה אני צריכה להגיע לבניין של מדעי החברה, חדר 5014 [פיסכומטרי עוד חודש].

thunderstorm

New member
תלוי מאיפה מגיעים

אם מגיעים מהצפון - לב המפרץ, לוקחים את קו 141 או 146 מהמפרצית. אבל אני לא יודעת לגבי התדירות שלהם בבוקר, צריך לבדוק באתר של אגד. אם מגיעים מהדרום - מרכזית חוף הכרמל. קו 46 או 146, שניהם יוצאים מאותו הרציף (זה בעצם אותו הקו, רק ש146 ממשיך גם לנשר ולמפרצית). הקו הזה עובר פעם בשעה - 8:30, 9:30 וכן הלאה. בשעות היותר מוקדמות צריך לבדוק באתר של אגד - כי יכול להיות שבחופש הם ביטלו שעה מסויימת. חוזרים באותה הצורה לאן שצריכים - רק אם עולים על 146 צריך לשאול את הנהג לאיזה כיוון הוא נוסע. וכמובן, לוודא באתר של אגד את שעות החזרה שלהם. לדעתי הדרך די דומה בשניהם, אולי טיפה קצר יותר ממרכזית חוף הכרמל, תלוי בשעה. כל האוטובוסים שנכנסים לאוניברסיטה עושים את אותה הדרך, את צריכה לרדת בתחנה השלישית מהכניסה לאוניברסיטה - התחנה שליד בניין רבין, ולחצות את הכביש.

thunderstorm

New member
אין לי מושג

אני מגיעה מחוף הכרמל. אבל את יכולה לבדוק באתר של אגד כמה זמן לוקח לאוטובוס לעשות את המסלול הזה.

בין 25 דקות ל-35 דקות

141 הוא קצת יותר זריז, והתדירות שלו יותר הגיונית בשעות הבוקר. 146 עושה טיול שנתי בנשר לפני ההגעה לאוניברסיטה, מה שמאריך את המסלול בעוד כמה דקות. תדירויות אפשר לבדוק באתר של אגד.

למעלה