איך מגיעים לאונ' ת"א?

מישי24

New member
איך מגיעים לאונ' ת"א?

מחר יש לי ת'פסיכומטרי. בגלל הגשם, בגלל שלא מצאתי מה לעשות שם אח"כ, בגלל שמרגיש לי טיפשי לנסוע יותר משעה כדי להיות שתי דקות ואז לנסוע שעה חזרה...לא נסעתי היום לת"א לראות איפה בדיוק אני אמורה להיבחן מחר. אז במקום זה ישבתי על האינטרנט בניסיון לפענח איך אני מגיעה. אז הרכבת זה נורא פשוט, אבל משם מה? לא הצלחתי למצוא אף קו שמגיע מתחנת רכבת האונ' למשהו שקרוב לבניין אורנשטיין, שבו אני אמורה להיבחן. הכצעקתה? איך מגיעים לשם? מלאן תודות.

מהתחנת רכבת-

זה ממש קרוב! לא צריכה אוטובוס... אני גם אגיע ברכבת,רוצה שניפגש ונלך ביחד? ;) אבל אין לך מה לדאוג! פשוט תזרמי יחד עם נחשול של המוני הנבחנים שיסללו לך כבר את הדרך מהתחנה ישירות אל האוניברסיטה...

מישי24

New member
אמרו לי שזה אמנם קרוב, אבל

עליה. באיזה בניין את נבחנת? אני דווקא נורא אשמח לפגוש שמה מישהו על הבוקר:)

בבנין גילמן,

ושנה שעברה גם נבחנתי בת"א, כך שעשיתי כבר את הדרך הזו,וזה ממש לא נורא! ואני היום אחהצ-ערב הולכת לים,פה לשם שינוי אין גשם (אשדוד)....אז אתם מוזמנים...

RVD18

New member
אתמול הלכתי לראות

זה לא כזה קרוב, רבע שעה הליכה מהבניין שאני נבחן בו. לא משהו רציני, רק שלא יירד גשם כמו עכשיו. מה קרה למזג אוויר? כבר שבוע אני מתכנן ללכת לים יום לפני ואי אפשר...

חחח כנ"ל..

ואני דיי משתגעת כאן בבית.. אוף משעמם לי, ואני ממתחילה לחשוב שזה לא טוב שאני לא לומדת היום. זהו, הלחץ השתלט עליי

SimpleMe

New member
לפי דעתי..

סתם בשביל להרגע ולהפיג את השעמום, אפשר להוציא כרטיסיות ולעבור קצת על מילים (ממש קצת, כמה שמתחשק), מקסימום תדעי עוד 3 מילים לבחינה
לא יכול להזיק.

iritki

New member
לא זה מלחיץץץץ

ברור לי שיש מילים שאני לא יודעת... ואני ממש אלחץ אם אני אעשה את זה למזלי יכולתי לקבוע עבודה להבוקר וגם לצהריים, ככה שאני לא אשתגע...

RVD18

New member
אל תהיי לחוצה

ואל תלמדי, אולי רק מילים, זה סתם מלחיץ עוד יותר יהיה בסדר

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך דוחפים אותו קדימה שיגמר כבר?? בא לי כבר להיות במיטה ולחלום על זבוב טורדן באמצע הבחינה..חיחי..

כמו למשל?

חת בלהה פלצות זלעפה מגור פאניקה פיק ברכיים............................................................................ חח.. עזבי, בואי נחשוב חיובי, עדיף לחשוב על שמחה, דיצה, עליצות משוש גיל, ורננה..

אז את בטוח יכולה להיות רגועה,

לנו נשאר כמותי מטורף או האנגלית... את המילולי הם כבר אכלו אותו היום...

למעלה