איך ל"חנך" את אשתך

מזעזע ככל שיהיה

כל דבר צריך לראות גם על הרקע התרבותי שלו. (או שלא..
) מעניין שהמסר המוצהר היה שהאשה אינה רכושו של בעלה ולכן יש סייגים כאלה ואחרים על חינוכה באמצעות מכות, ובנשימה אחת ניתנת לגיטימציה לחנך, לתקשר באמצעות מכות...שאלוהים ישמור...

אותנו במערב, זה מפוצץ לראות

דברים כאלה. אבל אולי בעיניים ערביות זה סוג של התקדמות?? לשמוע מנהיג רוחני שלהם אומר שאישה היא לא סחורה, וגם אם היא סולחת אלוהים לא סולח וכו' וכו', מקומם ככל שזה יהיה = אין פה גם התקדמות כלשהי? אגב, אצלנו פשוט עושים את זה בחדרי חדרים. ולא פוסחים על שבירת עצמות או איזה פנס מנצנץ לעין... זה אולי לא לגיטימי אצלנו, אבל זה קורה מסביבנו כל הזמן.

ליילה 1

New member
טוב, אני לא מסתכלת על זה בעיניים

ערביות. עצם ההסכמה וההכרזה שזה בסדר לחנך את האישה במכות מ- ק-ו-מ-מ-ת אותי. זה נכון שבכל העולם ולא רק אצלינו יש גברים שהנשים הן שק החבטות שלהם , אבל כמו שאמרת אין לכך הרשאה לא של הממסד הדתי ולא החילוני .

שחלילה לא יפרש כאילו אני בעד

העניין או לא מבינה את חומרתו. אני שונאת את הרעיון שנשים הן משהו, רק בגלל שהן נשים. לטוב ולרע. גם אפליה מתקנת לא מתקבלת אצלי. אני פשוט מסתכלת על זה רגע מעיניים ערבית ואני תוהה (רק תוהה, עוד לא סגורה על זה שזה נכון) שאולי מדובר בסוג של התקדמות מבחינתם. הרי בעבר לא היו דיבורים שאישה "אינה סחורה" כדברי התכשיט שהתראיין. לא יודעת כבר.. באסה לאן ותודה לאל שאם כבר נולדנו במזרח התיכון - זה בארץ ישראל!

אין לי מילים../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

לא להאמין אבל לראשונה בחיי, אין לי מה לומר.

איזה בעעעסה מותר להשתנגל עם חיית

המחמד?? איך לא ידעתי? חבל שקניתי לי ממיטב כספי....
תוכי.. אנסה להחליף אותו ל.. בולבול..

למעלה