איך ל"חנך" את אשתך

ליילה 1

New member
איך ל"חנך" את אשתך

ולצאת אחלה גבר מפיו של אחד האיממים של קטאר, לראות ולא להאמין שזו המאה העשרים ואחת. קבלתי אתמול במייל ואני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת
http://switch5.castup.net/frames/20041020_MemriTV_Popup/video_480x360.asp?ai=214&ar=727wmv&ak=null

איה כייף לדעת שמותר לבעלי

לזרוק עליי אבני חצץ קטנות ולא סלעי גיר חלילה ורק בגוף ולא בפנים גם נחמד שהוא אוסר על הילדים לצפות במחזה המרהיב הזה.. ואם מתחשק לו לשים לה רגל "בטעות" כשהיא עוברת עם מגש של צ'אי והיא נוחתת על הפרצוף אז זה נחשב או לא?? ואאאאאאאאאאאאאאאאאם,היא בכל זאת לא "מתחנכת"הכלבה החצופה, אז מותר לו לקשור אותה בעדינות לדלת של השירותים למשך כל היום?? אדוניי ישמור!!! ממש מרתיח.

dvd2000

New member
../images/Emo198.gif יגעת מצאת תאמין

ברוך שלא עשני אישה ערביה !!!!!!!!!!!!! וברוך שלא עשני אישה בכלל !!!!! מה הלבישו עליי את תיק החינוך
, אני רוצה את תיק הרווחה
. בנות ישראל
תעריכו את הבעלים שלכן כי יש יותר גרועים בקרב שכנינו
חחחחחחחחחחח איך אמרו חכמינו
"דרך ארץ קדמה לתורה " , קודם תהיה בן אדם ולאחר מכן תהיה איש דת . או איזה מוּרי תימני בישיבה חחחחחחחחחחחחחח בנות העולם
עקום ולא ניתן לשנות את כולו אלא לנסות ולשפר את הקיים , על כל פרס
יש קנס
אנחנו אומנם במאה ה 21 אבל יש כאלה שעדיין ניתקעו בעת העתיקה
. בנות אל תוציאו את הצד הגברי
של האימהם ששוכן בתוכן אני מבקש להרגיע את הרוחות
. לדעתי לא צריך להתייחס למה שכל צוציק עם זקן ועם ג'לביה אומר , מה אתן רותחות
אבקש להגיע לטמ"פ החדר חחחחחחחח כל אחד נהיה לי פה רב ומפרש לו את התורה ואת האיסלאם לפי רצונו האישי , כאילו זאת תוכנית כבקשתך . לא סתם הנשים לובשות גלביות , זה סיפור כיסוי (גם מכסה את יופיין וגם מכסה את החבלות שגורם להן הגבר ) מעניין מי המעצב אופנה שחשב על הג'לבייה ? או שאולי זאת מעצבת ????? בכל מקרה אני לא חושב שהאישה צריכה חינוך אלים למרות שיש פתגם שאומר אם לא לומדים בדרך הקלה אז לומדים בדרך הקשה אבל מי מקיים את הפתגמים האלה בכלל. נשים יקרות לא כל הגברים הם אותו הדבר ולא כולם מחנכים
, אלא פשוט מחונכים על ידי האישה , יש נשים שהם גם מתאבדות שיעיות ומרביצות לגברים
חחחחחחחחחחחח מעניין אם יש רבניות שמטיפות איך להתייחס לגבר וכיצד לחנך אותו ?????? ועוד בימי התנ"ך היו נשים מכות שהיכו גברים ראו דוגמת דבורה הנביאה שהכתה את סיסרא בראש עם היתד יותר נכון גרמה למותו , טוב לא יודע מה היה שם לך תזכור . בנות אל תשפחו חמתכם על הגויים , הגבר שלכן לא אשם (במחשבה שנייה אתן תחליטו כי אתן תמיד צודקות חחחחח) שיהיה לכולנו שבוע טוב ודיון פורא

וזו ההזדמנות להודות לבעלי

ששומר על הילדה שלנו, מאכיל אותה, מחליף לה חיתול, משחק איתה, קם אליה בלילה בתורנויות שלו ועוד ובקיצור עושה כל מה שהיה מקובל פעם שרק האישה עושה. את ועוד - עושה זאת כשאני הולכת לתרגל ריקודי בטן בחופשת לידה ויעשה זאת כשאחזור לעבודה! הצדיעו לו!!!

n o a b i

New member
בתור "מעריצה" ותיקה של ממר"י

ממר"י, למי שלא יודע, הוא מוסד שחוקר תקשורת ערבית ומקבל מימון אי שם בארצות הברית. כל מי שישוטט באתר יראה ש"על פי הממצאים המדעיים" כל מליוני הערבים שחיים סביבנו הם חבורה של קופים ברברים שמנסים לרדת מהעץ כבר שנים, אבל רק לעיתים רחוקות אחד מהם מצליח לעשות זאת, וגם זה רק אם הוא חי באמריקה. (יש מישהו שלא ראה עוד את ד"ר ופאא' סולטן מחרפת ומגדפת את העולם המוסלמי?) ממר"י אוהבים את הקיצוניות, ואתם המערביים התמימים, זוכים תמיד לראות את אחד הקצוות - 50 שניות של שיח' שמדבר על תקנות הכאת האישה, או 5 דקות של אישה שמתאבת לחלוטין את המקום שממנו היא באה. באמצע, בין זה לזה, יש אין ספור גוונים של שחרור ודיכוי, יאוש ושמחה, שאין אנחנו רואים כי, מה לעשות, האנטנות שלנו קולטות בעיקר מערבית. אז מה שרציתי לומר הוא שלא הזדעזעתי. יש הרבה דיכוי בחברה הערבית, והגברים "החזקים" סובלים ממנו לא פחות מהנשים, אבל ככל שאתה רואה את הדיכוי הזה מקרוב יותר, כך אתה מבין עד כמה סבוך כל העניין, ועד כמה בעצם אותם תהליכים איטיים עברו ועוברים גם בחברה שלנו. מה שרואים בתקשורת לא משקף את העם, וגם אצלנו - זה שהתקשורת שמאלנית לא מפריע לממשלת העם להיות מרכז-ימנית, זה שעקרות בית נואשות מהללת את כוחן של הנשים לא מפריע למרבית הנשים להרוויח פחות מהגברים, וזה שהכאת נשים היא דבר מוקע בישראל, לכאורה, לא מונע מהרבה גברים להכות את נשותיהן ולא לתת את הדין על כך. האם אורי אבנרי משקף את ישראל או שאולי איווט ליברמן? האם הרב עובדיה משקף אותנו? או אולי טומי לפיד? תארו לכם שמישהו היה מפיץ 5 דקות של אורית פוקס ברחבי המייל הערבי, מה זה היה עושה לתפיסה שלהם את האישה הישראלית, וכמה זה משקף את החברה שלנו. ברור שקיומה של האישה המוזרה הזאת, והפרסום שלה, משקף אותנו, אבל לא באופן שמצביע נניח על האישה הישראלית הממוצעת (אם יש דבר כזה בכלל...) עד כאן אלרגייה לממר"י. אפשר להמשיך להזדעזע.

ליילה 1

New member
העיתונות באופן כללי אוהבת

את הקיצוניות והשונות, וסביר להניח שכך אף בממר"י. ברור לי מלכתחילה שיש גוונים ותת תגוונים בכל חברה באשר היא ולא הכל שחור או לבן אני לתומי התיחסתי אך ורק למה שראיתי בכתבונת הספציפית הנ"ל ותו לא .
אגב, מי זאת אורית פוקס?יש לי חור בהשכלה???? .

n o a b i

New member
ממר"י זה לא העיתונות באופן כללי

בדיוק כמו ש"הארץ" הוא עיתון שמאלני ו"ידיעות אחרונות" הוא עיתון לאומי עם נטיות לסירוגין צהובות וגזעניות - כך ממר"י הוא מוסד שנועד להציג את הברבריות והנחשלות הערבית. זה שברור לך שיש גוונים בחברה הערבית זה נחמד, אבל את לא מכירה את הגוונים האלה. את רק יודעת, תיאורטית, שהם קיימים, כי את ליברלית והכל. מה שאת מכירה זה את תשורות האימייל שמתעדות לך 0.0000000000001 מהערביות, וכשאת רואה את מזדעזעת. מה שהכי פופולרי להראות בערביות זה שערבים הם קיצוניים, מכי נשים ושהבנאדם הכי חכם שיצא מהם הוא חסן נסראללה. אני לא מבקרת אותך, אני מוציאה החוצה את התסכול שלי. אני חובבת ערבית, ונ-מ-א-ס לי שהשפה הזו נתפסת כשפתו של אנדרדוג פריטמיטבי שרק יודע להכות נשים ולהתפוצץ באוטובוסים. נמאס לי שהעוסקים בשפה הערבית שונאים ערבים. נמאס לי שממר"י יכול להביא אותך להזדעזע כל כך בקלות, ואין הוא עושה דבר כדי לגרום לך - לכם - להתרגש, להתלהב, להסתקרן. אני יודעת, אני בפורום ריקודי בטן, זה לא המקום הקלאסי לשנאת ערבים - בלשון המעטה - אבל בכל זאת, ריקודי בטן זה צוהר כל כך קטן, ויש עוד כל כך הרבה להכיר. ו... טוב, מקווה שהבנת. אני במונולוג פה עם עצמי, לא בויכוח איתך. אורית פוקס היא סיוט בלונדיני עם חזה ענק שהתפרסמה כדי להתפרסם. היא באמת ובתמיד מפחידה בעיני, והיא הישות הכי ריקנית שקיימת היום בטלויזיה. לראות ולא להאמין. לא מצורף כל קישור במכוון.

שושוצ

New member
מסכימה בהחלט,

ואל לנו "העולם המערבי" להתייפייף! הידעתם שבארצות הברית באופן סטטיסטי, אשה חוטפת מכות בביתה בממוצע כל שבע דקות??? הידעתם שבישראל שלנו ה"נאורה" קיים סחר בנשים שהמדינה מתעלמת ממנו ובכך מתירה אותו???????????? כל כך קל לראות את הזוועה אצל אחרים, ולהתעלם ממה שקורה ממש בחצר האחורית של הבית שבו אתה גר...

ליילתי! איפה את מוצאת ת'דברים האלה?

ווי, ווי, ווי לי, ווי
כל הגוף כואב לי... איך הוא יושב לו ועושה לו ת'רשימת מכולת של הזאבטות והצ'פחות על סוגיהן, איש החושך הזה
שוש

ליילה 1

New member
האמת, לא מצאתי -קבלתי במייל

שמת לב שמלבד ההרשאה להכות את האישה הוא עוד מעז לבקש not in front of the children ממש שיא ההתחשבות
.YYY איזה אימם מהמם.

י ע ל י ק

New member
וזה מזכיר לי שבשנות ה-80

פורסם איזשהו מסמך של כללי התנהגות ומוסר מטעם האייטולה חומייני ושני סעיפים בו צדו את עיני. האחד דן בגיל הראוי לאישה לבוא בברית הנישואין וההמלצה הייתה שמוטב כי היא תקבל את המחזור הראשון בחייה בבית בעלה... (אני אגב, כמעט התאמתי לקטגוריה הזו חחח
הכרתי את בעלי כשהייתי בת 15 אבל התחתנו רק אחרי 9 שנים) והשני היה הכי מוצלח: וקבע כי משכב בהמה הוא אסור למעט במקרה שבהמת הבית היא בבעלות "המשתמש"...

dvd2000

New member
יעליק וטירנוזאורוס רקס זה גם נחשב ל

בהמה , יעליק מאוד מסקרן אותי היכן פורסם המסמך הזה שאת מדברת עליו ? אולי זאת היתה איגרת ? ופה יוצא הרב שחבוי בתוכי מה זה " משכב בהמה הוא אסור למעט במקרה שבהמת הבית היא בבעלות המשתמש " מה זה פה שעטנז חחחחחחחחחחחחחחח אולי זה לא היה כתוב "ברחל בתך הקטנה " ( אני והפתגמים שלי חחחחחחח ) אולי הבהמה שימשה כמטאפורה או ארמז מקראי ? ופה נישאלת השאלה השאלתית ? מה זה בבעלות המשתמש ????? הרי בימי המקרא היו שלושה שומרים : שומר בשכר , שומר חינם, ועוד שומר שלא זכור לי שמו האם גם לאותו שומר היה מותר לחמוד לצאן ?????? כי הרי ברגע הנתון הנ"ל הוא משמש בתור הבעלים ועושה בה שימוש . לדעתי הרי ישנו צו האוסר על התערבבות בין המינים , משמע כל מין ישכב עם אותו המין שלו משמע זכר ונקבה וישנו איסור לשכב עם בהמה ופה בא החומייני הזה ומפרש לו פירושים והנה קו מחשבתו : אם האדם הוא בהמה וקו מחשבתו הוא כבהמה אז מותר לו לבוא במגע עם הבהמה כי הוא נהיה בהמה משמע אותו מין חחחחחחחחח או שהחומייני הזה הולך בדרך של הבה וניתחכמה לה משמע מי שילך וישכב עם בהמה הוא לא תלמיד חכם שהקשיב בשיעורים כי הרי ישנם איסורים על משכב בהמה באסלאם ולכן הוא מנסה להתקיל אותם . ועל כן נאמר איך נפלו גיבורים או יותר נכון שאהידים , והכול בגלל אייטולה שהיטל בהם חחחחחחחחחחחחח.

י ע ל י ק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חומד לצאן חחח

שוב הצחקת אותי כהוגן ואני אוהבת לצחוק
עכשיו שאלתי את בעלי איפה בדיוק קראנו את זה, והאיגרת המדוברת פורסמה ככל הנראה בעיתון ידיעות אחרונות כי זה העיתון שנהגנו לקרוא כשגרנו באיטליה. אבל הכי חשוב זה שבעלי תיקן אותי ואני בכלל התבלבלתי! כי מה שהיה כתוב שם זה שאסור לאכולאת הבהמה אם השתמשו בה קודם למשכב בהמה... לא שזה משנה הרבה חחח בכל מקרה אהבתי את הפלפול בסוגיית הבעלים והשימוש
ודרך אגב - בקשר לנשים המכות את הגברים, הדוגמא מהתנ"ך היא על יעל וסיסרא ולא על
הנביאה

ליילה 1

New member
חומד לצאן../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

או חומד את הצאן מאי נפקא מינא העיקר שDVD הוא חומד של

dvd2000

New member
בסוף עוד אני יהיה רקדן עם הכשר../images/Emo6.gif

של העדה החרדית

dvd2000

New member
ליעליק תודה על התיקון../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

מכל מלמדי השכלתי
חחחחחחחחחחח כנראה שלא הקשבתי כל כך בשיעורי התנ"ך רק שאני לא יפול בתחבולות של אייטולה . ופה העלאת סוגייה
חדשה ושאלה שאלתית
אחרת : והיא איך הם יודעים איזו בהמה נוצלה מינית ואיזו לא מה הם מטביעים עליה את אות קין ,או שיש איגוד אשר בוחן את קרום הבתולין של הבהמות ????? מעניין איך הם בודקים זאת, האם איזה בהמה אנושית קיים איתה יחסים או איזה פר
ארבעה ???? ואיזה בן אדם שפוי ונורמלי יגיד שהוא אכן קיים יחסים מהצד ועוד עם בהמה , הרי אצלנו הגברים יש את המנגנון הזה של ההכחשה , אני מה פתאום ,זה לא אני שבגדתי חחחחחחחחחחחח ותחשבו שעם הטיעון הזה האישה אמורה ללכת ולהתלונן אצל הקאדי (איש הדת ) לפי דעתי היא לא צריכה ללכת לקאדי אלא לאיגוד תנו לחיות לחיות . הקאדי עוד יחשוב שהיא לא שפויה , בעלה מתרועע עם בהמות והיא המסכנה עוד תצא פה המשוגעת ( או יותר נכון ה
המשוגעת חחחח) . בקשר ל "שאסור לאכול את הבהמה אם השתמשו בה קודם למשכב בהמה....לא שזה משנה הרבה " זה משנה ועוד איך כל העניין של הכשרות עומד פה על הפרק
חחחחחחחחחחחחחחח ואני לא אכנס לזה כי זה פרק בפני עצמו

י ע ל י ק

New member
אז זהו, שהם באמת לא יכולים לדעת

את איזו בהמה כבר ידעו
את זה רק אללה יודע... אך מכיוון שבכל מקרה זו האישה שבישלה את הבהמה הידועה - היא תהיה זו שתחטוף מכות מבעלה כדת וכדין
מה שמעניין זה שבשני המקרים - ההתבטאות היא תמימה שכזו... כאילו שבסה"כ מדובר על דיני כשרות אבל לחמוד לצאן זה בסדר... בסה"כ מדובר על כך שאסור לפגוע באישה, שלא תדמם, לא לפני הילדים - אבל להכות אותה בעקרון זה בסדר...

dvd2000

New member
תלוי את מי את שואלת יעליק

ערבי , יהודי או מוסלמי (התחלה של בדיחה גרועה ) וגם באיזו תקופת זמן ? ומה שחשוב שאנחנו כאן נגד התופעה וזה כל הפואנטה פה!!!!!!!!. והרי ידוע שאני לא יכול בלי להשחיל איזה פתגם מאוד מתאים והוא : "מה ששנוא עליך על תעשה לחברך " במקרה הזה זאת חברה מאוד טובה שמדי פעם יודעים אותה וגם היא יודעת אותו . ועל כן נאמר עין תחת עין ושן תחת שן משמע אם הוא מכה אותך תכי אותו בחזרה . אם מסתכלים על התורה בהיבט הכללי של החוקים רואים שהחומייני הזה לא יודע כלום ולכן עלינו להסתמך על הכתובים . למרות שאנו לא יודעים מי כתב את הדברים הנפלאים הללו ופשוט ללכת על פי ההגיון. כי הרי אנחנו יודעים שלא כל מה שכתוב הוא תורה מסיני חחחחחחחחחחח

למעלה