איך לתעתק את השם howez? מדובר באיל-קרקעות אמריקני, אם כי לפי השם הוא בוודאי לטיני במוצאו?
ע ע העורכת New member 12/5/06 #1 איך לתעתק את השם howez? מדובר באיל-קרקעות אמריקני, אם כי לפי השם הוא בוודאי לטיני במוצאו?
F Fanja New member 12/5/06 #2 עם W?? לא נראה לי לטיני, ע', אולי יותר כמו תעתיק אמריקאי לשם לטיני. אין לי מושג - הָאוּאֵז ??? י גם שם פרטי לרמז או כיוון?
עם W?? לא נראה לי לטיני, ע', אולי יותר כמו תעתיק אמריקאי לשם לטיני. אין לי מושג - הָאוּאֵז ??? י גם שם פרטי לרמז או כיוון?
A august west New member 12/5/06 #3 לפי דעתי, מבטאים כמו הפועל to house עם s שנשמע כמו z כאילו שהיה כתוב howze
E Eldad S New member 13/5/06 #13 הניקוד, כרגיל, לא נראה ברור. האל"ף קמוצה והרי"ש סגולה. (טוב, זה מיותר - עבור אשפית בניקוד ).
E Eldad S New member 13/5/06 #15 ../images/Emo45.gif ודרך אגב, הצץ בשאלה על Tevef בפורום שפות העולם (בראש הפורום).
A august west New member 13/5/06 #18 That's a loaded question Get it, loaded, ha ha קשה לענות כי המונחים שונים מאזור לאזור, אני יודע שבאר"ב malt liquor הוא פשוט בירה שאחוז האלכוהל גבוה מדי על פי החוק כדי לקרוא לו "בירה" במקומות אחרים בעולם קוראים לזה לאגר - lager
That's a loaded question Get it, loaded, ha ha קשה לענות כי המונחים שונים מאזור לאזור, אני יודע שבאר"ב malt liquor הוא פשוט בירה שאחוז האלכוהל גבוה מדי על פי החוק כדי לקרוא לו "בירה" במקומות אחרים בעולם קוראים לזה לאגר - lager